45

Ziona

преди 1 година

Към анонимен 27-я не пиши повече и ходи в Филиповци

44

Таня

преди 1 година

Да и Ная учителка много ще ги приобщи няма що тя к нейните ученици не се справя та с тия

43

Анонимен

преди 1 година

А в българските училища защо не преподаваха на сирийски, иракски, някой и друг афганистански? Само питам де! И нали разбирате, че преподаване на украински значи, че ги капсоловат, а не приобщават. И сега какво ще правим ако заради укрите нашите поискат да им се преподава на ромски или турски?

42

Анонимен

преди 1 година

Днеса стотици ученици са в училищата ни, а не стотици училища са в градините и училищата. Хайде да се поправите. И да много дечица са записани, за което браво на родителите им. Но тройно повече не са записани, учат в онлайн към украински училища в неатакуваните градове, но стоят тук на БГ държавна издръжка. Не е зле това да се провери и да се попитат тия родители щом детето е записано в работещо училище те защо не са в града в който не падат бомби, а са нанаша издръжка?!

41

иван

преди 1 година

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D1%8A%D1%80_(%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B0)

40

Анонимен

преди 1 година

Чувало им се това и онова по плажовете на Бг море .

39

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Много са оправни урките пушечно месо на краварите .

38

Анонимен

преди 1 година

До гумената глава тая сорроска опорка че укрите са оправни и живеят по добре от нас не върви. Разправят я на краварките

37

Анонимен

преди 1 година

Подготвят почвата че ще натряпят украински училища и укри учители и ще въведат украинския. Промиват мозъка на буунаците и аххмаците. ... Те да гласуват за предателствата на глашатаите и на слугите на псевдодемокрацията.

36

F

преди 1 година

Я шут и обратно в Украйна.

35

Гамен Грипенов Ветов

преди 1 година

Здраствуйте откачалки!Оптимис съм,може и по лошо и по на зле от мойте мунчета Киро и кокоро!!Виждам,че омразите и откачалките в БГ се множат!Мразят всичко,даже собствените си деца!Обичат Жужо и факта,че може да ни затрие за кефа си!По големи от,качалки от туй,здраве му кажи!Мразят украинците,защото и рашистите ги мразят,щото са оправни и живеят по добре от тях и от нас!!

34

Анонимен

преди 1 година

След като не ви работят лайковете няма читатели !

33

Анонимен

преди 1 година

Сорросите да не се месят на българската родна образователна система !

32

Анонимен

преди 1 година

До Вън , НПО тата техните братовчеди от сорроското ООН вън на продажните чиновници от МОН и прочие предатели. Обучение но само на български език свещен !!!

31

до 33

преди 1 година

Не зная какво ти е смешно толкова и кои са смешници, но сега точно е ваканция за всички ученици. И също не зная за какво онлайн обучение говориш? Лятото?? Какви изстрели е чула *** е въпрос на въображение. Да ти е хрумвало за 90 % от компютърните игри?

30

Вън

преди 1 година

окраинците!

29

Анонимен

преди 1 година

Майка ми разказа преди няколко дни за начина, по който се случва онлайн обучението. Тя сподели, че по време на него се чуват изстрели, бомби. ------ Къде се чуват на Слънчака в хотела ли? Смешници.

28

Анонимен

преди 1 година

На мен пък ми е интересно как ще вървят на училище и градина след като не са имунизирани... или ще им хвърлят по някоя фалшива бележка и после като избухне епидемия ще ни стане хубаво...п.п. заглавието ви е 100 пъти...

27

Анонимен

преди 1 година

За заглавието... знаем. Гаф. Но... тука вече имаме проблем с насаждането на чужди групи във вече образувана група. В резултат - ама хич нищо няма да научат всичките. Дреме му на украинчето къде е Мусала и къде е Плиска. И от тая скука се формират едни такива вътрешни групировки, банди да ги наречем, които ще са опасност за нашите деца. Та това е все едно си пуснал талибани да учат българска история! Дреме им на тях. Много наивно и глупаво. Отделно ще смъкнат цялата успеваемост на училището.

26

Анонимен

преди 1 година

До Я Я кажи къде точно не са приемат или не са приети в училища българските деца че да злобееш така срещу украинските. Явно много ти се иска да си на тяхното място. Надали!