43

Нихилус

преди 1 година

Е неразумни български изроде, сега ясно ли ти е защо си най-беден , най- глупав и обект на подигравки от целия нормален свят?! Хората пишат за открития и постижения, а на сланино- мозъчната българска *** му дай само иронични подмятания и презрение на всичко, което го надскочило интелектуално.

42

Стоянов

преди 1 година

Ще ми се да видя в най скоро време кости от БОКО-завър и КИРО-завър.

41

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да не вярвате факт е, че са намерени кости от динозавър в Трънско. Но нали сме неверници и подиграфчии цял свят ни се подиграва и лицето пред света са ни кирчовци и кокорчовци, както и братята с няколко бани по рождение.

40

Готин

преди 1 година

Не е български този огромен динозавър. Това си е напълно македонски динозавър.

39

От гр. Г

преди 1 година

Мъжко Дино с 10 дка. царевица търси женска Завърка с мотика за копанье...Спешно! Екстри...нова каруца с 500км. пробег, къща 150кв. и 3 дка....двор. Басейн нема! Баня само в Неделя!

38

Перничанин

преди 1 година

Български динозавър? ахахахахахахах Журналята не знае вече какви ги пише.

37

Анонимен

преди 1 година

Европа не е била на същото място на което е сега всички континенти са били един голям континент и са били към екватора климата е бил друг явно и въртенето на земята е било по различно миграцията на птиците е била по различна дори съотношението на кислорода и азота също

36

анонимен

преди 1 година

е като са го открили, няма ли да го видим ?

35

Анонимен

преди 1 година

Огромния македонски птерозавър е отишъл да яде дребни бугарски трънозаври

34

Анонимен

преди 1 година

До ил Рапоне - Те тези са си Наши Родни Социалистически и затова са такива !

33

Щерю

преди 1 година

Всяка вечер птерозаврите обичайно кацали там, защото от кръчмата се носела любимата им песен "Цъфнал Трън" - и изпадали в див, мезозойски екстаз...

32

Анонимен

преди 1 година

И тогава не сме били като другите от Голямото Европейско семейство , и пак нашите динозаври са били без пера и без пари !

31

Интересно

преди 1 година

Щом са около Трън , Значи нашите динозаври са си минавали границата със Сърбия свободно , а може да са били и Сръбски ?!

30

007

преди 1 година

Наште динозаври комунистически не измряха, а еволюираха в пиявици демократични.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Динозаврите са били по цялата планета" ....... Тук е имало море по време на динозаврите. Затова намирането на кости от динозаври наистина е изненада. Край Трън е имало острови, и костите са оттам. Вероятността да тръгнеш да търсиш кости на динозаври на мястото на древен остров, а и да откриеш такива, наистина не е голяма. Затова е откритие.

28

Анонимен

преди 1 година

Динозаврите са били по цялата планета но каква изненада, че имало и нашата територия.В тотален шок съм.

27

ил Рапоне

преди 1 година

Но не трябва да се пропуска и най-видният представител, простозавърът Бокодактил тикваптор бронтонеграмотний от древните земи на Банкикус, надарен с академични познания във всички сфери от обществознанието

26

Беден Видинчанин

преди 1 година

Тези от БАН пак отчетоха дейност,на кого му пука за вашите динозаври,няма пари за ядене и зимата идва и ние ще измрем като вашите динозаври скоро

25

ил Рапоне

преди 1 година

Ама то и сега ги има, около 240 са, хранят се с обществени поръчки през обръчи, викат им фирми, и растат на гуша, бузи, г*з и шкембе. Приятен ден.

24

Анонимен

преди 1 година

промивката на робскич мозък продължават с пълна сила.