146

Печелят един гол

преди 1 година

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ФАШИСТИТЕ ЕС!!! ТЕ НИ ВДИГНАХА ЦЕНИТЕ,ТЕ СЪЗДОДОХА КОВИД,ТЕ НИ ПАЛЯТ ГОРИТЕ,ТЕ НИ ТОЧАТ ВОДИТЕ!!!!!ТОВА СА ФИЛМИ,ЧЕ В ЦЕЛИЯ СВЯТ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ УДРЯ САМО ЕВРОПА.МАХНЕТЕ НИ ОТ ТЕЗИ *** УТРЕ ЩЕ НИ НАПРАВЯТ ВОДАТА ПО-СКЪПА ОТ ЗЛАТОТО!

145

Е не бе приматите

преди 1 година

печелят.....хладилник, пералня, микровълнова и так дальше, ако могат да откраднат от Украйна монголоидните рушкиФашизоиди

144

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 1 година

РУССИЯ СИ ИМА НЕБЯТНАТА ЗЕМЯ НО ЕВРОПА СИ Е ЕВРОПА.ТРАГЕДИЯТА НА Russia Е РУТИН И КРЕМЬЛ. ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА ТОВА НАПАДЕНИЕ.САС ЛИХВИТЕ.

143

Сун Дзъ

преди 1 година

Военното изкуство е от жизненоважно значение за държавата. Това е въпрос на живот и смърт, път или към безопасност, или към разрушение и в никакъв случай не може да бъде спрян, след като е започнал!" ... какъв ЕС, какви пет лева, какъв червен трамвай...

142

Анонимен

преди 1 година

До наско: Европейската икономика може и да е 15 пъти по голяма от руската, ама без руските ресурси е една Голема нула.

141

Христо Христов

преди 1 година

В България е супер! Единствените протести у нас са ЗА по-скъп газ. Факт.

140

Христо Христов

преди 1 година

ЕС умре преди години! Само чер'веите живеещи и хранещи се с трупа му още не могат да го осъзнаят.

139

Анонимен

преди 1 година

И ко става там сега ? Кой ще бие ? Наще или евроатлантиците ? Да даваме ли по още една заплата ? А къде е нащо глиги ? Информирайте на нещо . Ако съм инвеститор да залагам ли на Украйна ?

138

К1Д

преди 1 година

ЕС е силна в иновациите и откритията, но със сегашната маркетингова ситуация при която само внася евтини стоки и ги ребрандира в складове и печели без инвестиции се самоубива. Високо технологичното производство и инвестиране в био енергия -газ от отпадаци и гориво от етанол хранителни отпадъци и зърно.Ядрен синтез и модерни атомни централи , защита на границите от дезертьори и нелегални! Иначе никакви преспективи няма да има само с маркетинг и ПР инфлуенсъри не става.

137

Анонимен

преди 1 година

Глупаво е да се казва "изпратихме на Русия пари". На Русия се плаща по конкретни сделки. А парите за Украйна се пращат, подаряват, източват от европейската икономика без да имат икономически смисъл.

136

Наско

преди 1 година

Икономиката на ЕС е 15 пъти по-голяма от тази на Русия. Въпросът кой ще спечели икономическата война е риторичен. Правилният въпрос е колко време й остава на Руската Федерация преди да рухне и да се разпадне като СССР. Там вече може да се разсъждава и да се спори.

135

Американ

преди 1 година

От глупост ще измрете през зимата от студ. Щото много ви пука за руснаците в Донбас.

134

Българин

преди 1 година

ЕС няма как да спечели по една много проста причина. ЕС е икономически придатък на САЩ. А САЩ в момента фокуса им е да се справят с вътрешните кризи, а не да се грижат за Европа. Особено когато едно от привлекателните неща за САЩ в европейската икономика беше достъпа до евтини ресурси - голяма част от Русия. Сега когато ЕС няма достъп до тези евтини ресурси, инвестициите тук ще стават все по-малко.

133

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не искат да имат поколение поживяло си нормално и невиждало война... Вече един век са мъки, войни, жертви, репресии, насилия... Таман почнаха сякаш да се замогват, пътуват и живеят човешки и хоп- пак война...

132

Верно ли?

преди 1 година

"Руският БВП се очаква да падне" - очаква се от западните 'експерти' а реално почнал гадината да пълзи нагоре :):)

131

Китай го показа

преди 1 година

85% от света са със Русия, останалите 15% са основно наглосаксите.

130

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Русия печели на всички фронтове във войната обявена и от запада!!

129

Края на запада

преди 1 година

Края на запада идва като му секнат евтините ресурси на изтока.

128

Анонимен

преди 1 година

колко българи са ходили в европа и на запад и колко в русия последните 20 години защото русия не е за пример

127

Рапонин

преди 1 година

Франция и Германия не ме интересуват. Нито сушата им, нито зимата им ме вълнуват. Те си го заслужават. Ние тук си имаме връзки с Русия и все някак ще се оправим. Западна Европа да му мисли !