51

Анонимен

преди 1 година

Този човек беше с патериците на трибуната да не изтърве кокала и ние ще чакаме полза от него никога

50

Анонимен

преди 1 година

Абе, някой гласува ли за тея?

49

Милкана

преди 1 година

На всички управлявали България през годините на т.н. преход , които съсипаха държавата и ограбиха народа, трябва да бъде потърсена отговорност. И то не каква да е, а за държавна измяна. Пак тръгнали като селски визитарки гласове да търсят и да се хвалят, че няма да се коалират с този или онзи. Не бива да бъдат допускани до властта случайни хора и такива, които не милеят за България.

48

Иван Костов

преди 1 година

Този чичко е от СДС. Пропуснал е да каже, че първата политическа сила на предстоящите поредни предсрочни избори няма да може да управлява страната. Просто защото тези от Герб са бивши членове на БКП, а тези от СДС са против Герб.

47

Анонимен

преди 1 година

Кой беше ти , чичак ? Първо по какво по-точно ? Генетични отклонения ?

46

Окончателно

преди 1 година

Време е за Възраждане!Време е за Възраждане! Време е за Възраждане!

45

баба мара

преди 1 година

може да сте първа но връщате мандата веднага на тези избори ниска изб активностсамо купени гласове и етническо гласуване отиваме на избори 2023 г

44

анонимен

преди 1 година

Каквато подкрепа имаше СДС в началото на промените, никоя партия никога няма да има. Да събереш на митинг 1 милион привърженици , може да бъде мечта за която и да е партия. Подкрепата почна да спада благодарение на личностни грешки на някои от лидерите. Каузата на СДС беше велика , но внедрени ченгета тайно я опорочиха. Същото става и сега с някои нови партии, подкрепяни отвън и работещи против българския интерес и след кратко време ще имат толкова подкрепа, колкото в момента има СДС

43

Анонимен

преди 1 година

Ристу лъжеца

42

Анонимен

преди 1 година

Аз нама да гласувам за Вас и съм убеден,че съм прав за доброто на България.

41

ТЪРПИ

преди 1 година

ДУШО-ЧЕРНЕЙ КОЖО-ДРУГ ПЪТ

40

ПП =БСП =ДБ

преди 1 година

ВИЯТ НА УМРЯЛО.........

39

Българин

преди 1 година

първи от края ..юболей мозък...оривай да се лекуваш

38

Анонимен

преди 1 година

Домоуправителите са от бкп навсякъде, с малки изключения И най много крадоха те. Никой не знае какви ги вършеха 33 години. Искаш им тефтера, не го дават, защото са гузни, а и не са много умни. За кражби не се иска да си умен. Свобода им бе дадена, докато във фейса ви мамеха, че х в затвора, ковчези, черни чували и така се облажиха и днес при свършен факт, молят се, други да събират пари и всеки отказва, защото знаят, че повече.., а и купиха в големият град на синчето за 200 хил жилище.

37

ACDC

преди 1 година

Патерица на фирмата ГЕРБ. Без лидери. *** в политиката. Затрихте СДС. Обезличите напълно десницата в България. Нищо не остана от онази енергия в зората на демокрацията.

36

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да влезе в затвора. Дали ще управлява бб или рр, все тая. Баба ви Станка на 81 г на рр майката изкарала курсове за У лек автомобил и й подарил кола. Вашите хора от всички партии ще ви подкрепят, а останалите просто няма да отидат до урните и къде е справедливостта, мили демократи социопати социалната политика на Бг. Рома е по учтив от вас политиците. Нищо че е роб и цепи дърва на тарикатите. Всеки нов дошъл на власт бърза да му занесат у дома вързоп в кърпичката. Всички сте един дол..

35

Анонимен

преди 1 година

Тоя па кой беше???

34

Край

преди 1 година

Кой си ти бе Христов. Теб за домоуправител на входа няма те изберат щото си мърда. Возиш се на ГЕРБ като бълха на пес.

33

Анализатор

преди 1 година

Ами гласувайте за ГЕРБ и този път ще ви оправи много по бързо от до сега.

32

Анонимен

преди 1 година

До Black Sea__БЛАГОДАРЯ, ЧЕ НИ ПРИПОМНИ ИМЕНАТА НА ПОЗОРА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!...