9

House M.D.

преди 1 година

В същото време милиционерите и общинските служители ще продължат да се возят напълно безплатно, защото са все "наши хора".

8

House M.D.

преди 1 година

"кметът Фандъкова" Не знаех, че неуважаемата другарка Фандъкова си е сменила пола и от кметица е станала кмет. Освен това в статията няма и дума за това, че неуважаемите другари Зафир Здравков, Прошко Прошков, Борис Бонбонев и Карлос Контрера увеличиха цената на картите за градски транспорт на ивалидите от 2-ра, 1-ва и 1-ва с придружител групи почти двойно. Направиха го, защото тези групи инвалиди са най-беззащитните членове на софийското общество.

7

Анонимен

преди 1 година

Гербав некадърник,защо докарахте Топлофикация до фалит?

6

Анонимен

преди 1 година

А неадекватната ви политика по отношение на Топлофикация и кражбите ви ще доведат това дружество до фалит и увеличение на сметките с 300%.Ама тогава СО ще ви се види тясна и с камъни ще ви изгоним.

5

Петър

преди 1 година

Георги Георгиев ми беше асистент по търговско право, много добър юрист е! Но преди всичко...човек!

4

Анонимен

преди 1 година

Не чакам да ме топлят мутрите аз сам съм взел отоплението на двете ми малки деца в собствени ръце. Никога не съм се осланял и чакал на някой друг. Така мее научил баща ми. Той казваше. Извикай неволята и тя ще ти помогне. А неволята е да вземеш нещата в собствените си ръце и да не чакаш някой друг да ти свърши работата. Тъй като парното вечее с цена от 600 лв на месец този разход ще го спестя за децата. Вместо да го дам за хладка водичка. Нарязах гуми качих печката и тази зима ще чадя здраво. .

3

ФАКТ

преди 1 година

Ако можеше такива умни хора като него да управляват държавата щеше да е прекрасно!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Прав е!

1

Топлото

преди 1 година

Да,ще има,но на каква цена?