65

Хлък

преди 1 година

Тъй тъй, русофилите да гледат, че това ги чака, тогава ще видим как за секунди всички русофили стават русофоби!

64

Анонимен

преди 1 година

Според мен ако това изобщо е верно става въпрос за армията на ЛНР а не за руската армия, както не знам защо пише в коментара. Мобилизацията в ЛНР е задължителна.

63

Див Петел

преди 1 година

Сега този "късметлия" ще го спуснат в Арматата от парада и ще го пуснат напред в атака.

62

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Еничарската система е измислена от Чингиз Хан след като завладява съседното племе и ги превръща в ''татари'' - тоест слуги на монголите.

61

Очаквахме го! :):)

преди 1 година

"Това не е първият такъв случай" - ни уверят още в заглавието - значи има съмнение че и този случай не действителен. ДОкато за Киев сценката е статистика.

60

Анонимен

преди 1 година

От видеото не става ясно . кое точно е детската градина , тя защо е в джунглата , а и този къде ще го водят ?! Любопитно е също на входа на хлебарницата друг патрул ли чака някой да дойде , за да го приберат за армията , а и колко време ще им отнеме ако така ще събират армия ?!

59

Анонимен

преди 1 година

Някаква си украинска пропагандна измислица приличаща на манджа с грозде , а нашето *** го е попресолила и доукрасила и ето какво се получава - Л---а с Гов-а !

58

Анонимен

преди 1 година

Хаха, подобни видеа с насилствена мобилизация от украинска страна могат да се видят със стотици в украинските групи! Даже комисии обикалят по плажовете на Одеса и раздават призовки. Представяте ли си - отиваш, печеш се на слънце и изведнъж разбираш, че утре си в месомелачката на фронта... Поредната статия-пропаганда в стил "лошите руснаци"...

57

Анонимен

преди 1 година

Ако някой ми покаже едно подобно видео на украинци му давам 100 лв веднага

56

е щом

преди 1 година

укрите го публикуват,значи е вярно.Що не покажат как бандеровците заграждат цели села и изкарват оттам мъжете?

55

Анонимен

преди 1 година

Интернета е пълен с репортажи как укрите с бой забират хора получили повиквателни, половин година им трябваше да намерят подобен и за днр

54

европейски ибрици

преди 1 година

*** Христов а объркала онази сттаия дето украйниците ги събират от улицата и кафенетата

53

Анонимен

преди 1 година

Ами какво да направи Путин, като се крият от мобилизация и не искат да се освободят от Украйна. В същото време Путин тържествено обеща че ще ги освободи на всяка цена, защото се къса путинското сърце като гледа съветскоговорящите в какво невиждано робство живеят в Украйна. В същото време спасяването на давещите се е дело на самите давещите се, няма да дойде я някакво лигаво момче от Москва да спасява давещите се в ЛНР те трябва сами да се оправят.

52

юлиян

преди 1 година

До 64 Тони;Не,''Бате''.По-скоро се интересувам от истината и се старая,за разлика от вас да чета и събирам информация от няколко източника.Противоположни по политически възгледи.Оттам,като съпоставиш и анализираш информацията от всички си съставяш вярната картина.Успявам.Отнема ми повече време,но истината иска жертви.

51

Анонимен

преди 1 година

Как си личи кой е бил в казарма съдейки по коментарите. Има наказателни роти, на които не им се дава оръжие и се ползват за най-гадните задачи..няма да ги изброявам. Който е бил в казарма знае.. Щял да обърне оръжие и куп подобни глупости..Ама "разбирачи" , които са виждали казарма само по телевизията много.

50

Нина

преди 1 година

Гари каспаров вчера имаше хубаво изказване за Русия.

49

Нели

преди 1 година

Гари каспаров вчера имаше хубаво изказване за Русия.

48

Истината

преди 1 година

Колкото по далеч от Русия толкова по добре. Бегай те бързо.

47

Toни

преди 1 година

До юлиянТи да не си някакъв математик от Оксфорд бе младеж.Или може би участваш в центъра на събитията и имаш информация от първа ръка?Прости нам невежите.Виновати.

46

Коко

преди 1 година

Цялата им страна е трагедия и диктатура.