21

анонимен

преди 1 година

Пази боже да се коалирате с ПП със сегашните им лидери. Изпихме горчивия хап с тях-стига толкова. Това, че повечето не искат да се коалират с вас е съвсем разбираемо. Некадърните винаги са се обединявали срещу кадърния , в противен случай нямат никакъв шанс при равнопоставеност.

20

Анонимен

преди 1 година

До Стоев - защо се фиксирате единствено върху ГЕРБ? Във всички партии и около тях има потенциални субекти на прокуратурата! Тъй като такива са изключително голяма маса, по-добре ще е да се концентрирате върху особеностите нав устройството на българската държавност.

19

Томе,

преди 1 година

Бихте се обединили с омраза срещу ПП.Но само ДПС и Възраждане ще ви подкрепят.Праеетенди коалиция с тях.

18

Анонимен

преди 1 година

25 Видяхме до къде се стига с омраза и примитивизъм, въпреки дипломите. До кривата круша. То и Киро коня, приближените на Нинова не са по-красиви от свинеза угояване, но ги търпяхме.

17

Анонимен

преди 1 година

29 Ха, при нормална държава БСП отдавна трябваше да е закрита, а членовете й в затвора, още от тройната коалиция насам. Фирмите на червената олигархия не преставаха да нарушават закона и да богатеят, докато Гешев не ги погна с розследвания и обвинения. Да не говорим за пладнешкия обир на държавата от газовите схеми на дуото мошенници, които яхнаха властта и съсипаха държавата. Господинчо.

16

Стоев

преди 1 година

За вас г-н Дончев не се е чуло нищо лошо но по принцип ако бяхме нормална д-ва. много от вас трябваше да сте потенциални субекти на прокуратурата.

15

Хахахаа

преди 1 година

Не изглежда. Знаем. Върви ли електронното правителство?

14

Къв си ти бе

преди 1 година

Мястото ти е рамо до рамо с ортака от Банкя и другия от Росенец при Бай Ставри. Айде, че човека се пренада да ви чака.

13

!!!

преди 1 година

А ти си толкова грозен и противен, че мутрата ти е досущ хипопотам, само че болен! Да прощават африканските животни за сравнението! Абе, Тиквата от СИК - Банкя, по грозота и тъпотия ли ви избира? понеже всички в герберастката престъпна и просташка пасмина сте"като две капки вода"! Виж, само Деса Дуловската нещо го играе "хубавица"! Барнала се с очила с рамки за 2 000 лв. и скъпарски костюм, ама си е все същата селяндурка!

12

Анонимен

преди 1 година

17 Ха,ха, но защо всеки, който се хване с БСП пропада?

11

Анонимен

преди 1 година

Правителството на Кирил Петкив харчеше по 9 млрд на месец. Сметнете сами колко ни е излязло за тези 7 месеца на власт?

10

Петя

преди 1 година

Какво дрънкате бе Т .ъ..Па..ци, че ГЕРП и ДПС са най-нормалните партии и с най-добрите професионалисти .Какво веете на гол тумбак чифте пищови.Несретници

9

Дедо Гочо

преди 1 година

ГЕРБ няма потенциален партньор . Които седне с него на една маса отива в небитието . Питайте Пръмова , Валерката, Болен и Магарешки - за еднократна употреба

8

ГЕРБ №1

преди 1 година

ГЕРБ работи за стабилността на държавата..

7

баба мара

преди 1 година

за бкп милиционерите от герб няма да гласувам 12 години стигат от 2009 г неми увеличиха пенсията

6

Нане

преди 1 година

Тия герверасти след, като похарчиха огромен ресурс от еурогея да облагородят парковете и да се обогатят техни фирми с огромни кражби... Накрая изкъртиха пейките... ===)))

5

7

преди 1 година

Вгъзрoждeнци, въобще не сте много. На 2 октомври ще се отрезвите. Филмaри.

4

Анонимен

преди 1 година

Герберастите са отровни партньори всички които са се допрели до тях са изгорели! Там всичко се командва от сикаджията от Банкя, а тоя и всички други гербави депутати са му крепостни селяни и нямат собствено мнение, а председателя им на НС бе наречена ПК П. Всичко е насочено към кражби и обслужване на олигарси и пълнене на чекмеджета и прокарване на руски интереси..Хора мислете!

3

г

преди 1 година

АМи Копейкин измести Шиши Войвода, сега трябва да охажвате Копейката за коалиция. Тикква + Копейка

2

Нане

преди 1 година

герверастията е готова да се коалира и с дявола... Затова яко наказателен вот с Възраждане за България срещу шо ро шнята миризлива... ===)))