11

Анонимен

преди 1 година

Малко са хванали.....

10

Анонимен

преди 1 година

Тестове с точност 0. *** злетаците сте ей

9

МВР Е ОПГ

преди 1 година

Милиционерите са брутални престъпници а тези които не вярват да се радват и да се надяват да не разбират наистина какво представлява МВР във действителност

8

Анонимен

преди 1 година

Фалшиви тестове, фалшива статистика15% фалшиво положителни

7

Иван

преди 1 година

За Нобелова награда са,браво.А досега под кой храст точно спаха,защо никой не казва?!Изкарайте от сенките всички т.пи фуражки НА ПЪТЯ,КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО! 90 % процента от контрола по пътищата(по официална информация) е оставен на камерите,тези защо продължаваме да ги хрантутим и пенсиите им доживот да плащаме?!КАТ Е АБСОЛЮТНО БЕЗПОЛЕЗНО ЗВЕНО НА МВР!ФАКТ.

6

хващали били

преди 1 година

До Анонимен 5 Това не е работа,а отбиване на номера!Всичко това е едно огромно нищонеправене с огромно писане!И нищо повече!!!

5

другото е цирк

преди 1 година

Много ли ги ловите дрогираните? Само че диларите и трафикантите никой не ги пипа и мисля че всички знаем че е така. Това не са полицай а милицйонери!

4

Анонимен

преди 1 година

Абе административни нарушения това ли е най важното. 70 % карат дрогирани и пияни. Катастрофите ги правят те а не тия с административните наказания. Имах един приятел бог да го прости. Той до смърта си караше без книжка и беше най изрядният водач. Караше така че да не нарушава правилника за да не го спрът милиционерите и да разберат чее без книжка. Нито веднъж не беше спиран за проверка нямаше за какво да се заядат.

3

Анонимен

преди 1 година

Поне са свършили някаква работа, за разлика от коментиращите.

2

Лаборант

преди 1 година

Така наречените дрогирани 90% са употребили дрога минимум 24часа преди да се качат на кола, но това е родната картинка пародия и облъчване

1

добре де

преди 1 година

Голямо хващане,голямо чудо!И после!?