63

Анонимен

преди 1 година

"Едно изключение е Австралия" _____________________________________________ Кухо проучване. В наше време Австралия встъпи в агресивен военен съюз Източен отан с Пиндостан и Наглобритания. Просто няма как при ядрен конфликт между Пиндостан+Наглобритания и Русия, Австралия да мине метър и да остане слабозасегната.

62

Ssss

преди 1 година

При ядрена война първия ден ще загинат към 500 милиона хора. В следващата седмица още толкова. После настъпва ядрена зима. Температурите на екватора стават -40 , а по на север по нашите ширини -70 за дъъълги месеци. Нищо няма да оцелее ,ако не може да изпадне в анабиоза. След затоплянето ще има оцелели много малко видове от флората и още по-малко от фауната. Вероятно само ***. Постапокалиптичните филми ще са като почивка на Малдивите спрямо реалността!

61

Много мило

преди 1 година

Благодаря за информацията. Приседна ми баничката и едва я прокарвам с боза, ама не от шест...

60

фърля Боб

преди 1 година

Квартал "Малката Русия" в Поморие сигурно ще оцелее...

59

Анонимен

преди 1 година

5300 ядрени ракети имат Русия. Китай и Северна Кореа са на тяхна страна или кажи речи 6000 ракети. Ако някой направи държава на Луната то те ще се спасят иначе само небивалици са това по медиите.

58

натовски наивник

преди 1 година

австралийците ще ядат един мамул след като един Самрат се изсипе на острова -*** пак намерила балъци д аи четат измислиците на някой си

57

Анонимен

преди 1 година

Ако недай си Боже се случи - Да му мислят оцелелите , но да не стане както е казано : " Живите ще завиждат на мъртвите ..." ?!

56

Анонимен

преди 1 година

"Черният и жълтият човек гледат как белият човек ще се унищожи с ядрено оръжие и очакват с радост този миг" - *** Нетев

55

Анонимен

преди 1 година

Русия първо ще удари Китай, после Запада. Русия ще отдели ядрени оръжия за Африка, Латинска Америка, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Малайзия, Филипините, Папуа Нова Гвинея. Путин каза: Защо ни е свят без Русия? Не е честно папуасите да живеят, а Путин да не живее.

54

Анонимен

преди 1 година

В Хирошима и Нагасаки живеят, а в Чернобил не живеят.

53

Фалш

преди 1 година

Айде спрете се с тази реклама на визовите програми на Австралазия и Нова Зелколандия.. безбожно скъпи и т.нар. "обетована земя" е пълна с престъпници и прескъпи бараки :-х

52

Анонимен

преди 1 година

Чили и Нова Зеландия

51

До # 43

преди 1 година

Колега, днес ако питаш един осмокласник, той ще ти обясни че Бай ви Дън, предвождащ армията от Mindcraft,, с помощта на костенурките нинджа, Бакуган и малко "бело" за всички, ще въдвори вечен мир и благоденствие до края на август т. г.

50

Анонимен

преди 1 година

споко, от 8 милярда все някой ще преживее ядренния конфликт. въпрос на количество, което, според комунистите, прераства в качество .

49

Отговорът

преди 1 година

на този фашистко безумен въпрос е ясен - държавата КР-82 на Юпитер, промитит евроатлантически мозъци!

48

The Day After

преди 1 година

Гледайте филма The Day After (1983) стар е, но е много истински и поучителен, ще научите много истински неща за ядрената война

47

Albi

преди 1 година

Много вероятно е така да стане. Да излъжеш хората лесно е. Ако дрънкат цял ден по тв че има радиация, зомбираните ще почнат да получават симптоми на лъчева болест. Както с ковида.

46

Albi

преди 1 година

Какво почнахте с тези истерии. Хората сега от страх ще изпукат. Е някои де, тези които гледат тв зомбирани. Ще изкупят йодните таблетки и тоалетната хартия. Почва елита да умува как да избие населението. Че то половината от страх да умрат по-вероятно. Както инсценираха пандемия сега няма да се учудя и някоя ядрена авария да се инсценира. Да наврат този път хората в подземията и да ги чакат да измрат.

45

Анонимен

преди 1 година

Атомна война нема да има.След атомната бомба в Хирошима, магазините са работели след неколко дена. Кво *** и плъхове-живота не е прекъсвал нито за ден. 1 200 000 човека според уикипедия. Да не се движат с противорадиационни костюми там!?

44

Анонимен

преди 1 година

Богаташ бяга в Австралия със самолет през 2022 или 23 г живее 2, 3 или 5 години в бункер и когато рано или късно консервите свършат излиза на повърхността и намира пустош и руини като от филм за апокалипсиса, където живеят само плъхове и хлeбapки. Няколко седмици ще изкара на печени плъхове, но те също ще бъдат радиоактивни и ще умре от рак на кръвта или друга гадост за броени седмици или най-много няколко месеца. Започне ли веднъж ядрената война, това ще бъде последната война на човешкия вид.