29

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм си мислел, че чалгарите могат да са с нещо полезни, но заслужават поздравления как изритаха наглеците от продължаваме поскъпването и бкп.Няма да забравя как до последно си измисляха поводи, да не връщат мандата, не можело без шеф на КЕВР, не можело без правителство в тази криза

28

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов вече може да го поканят да участва в епизод на Междузвезни Войни. Някой сидски лорд да играе. Дори няма да се нуждае от грим.

27

О, божке

преди 1 година

Слави, че не става за политик е ясно. Ама и тези пп-та толкова ли я закъсаха, че опряха до руди гела и останалите. Той поне на приказки и наглост е нагласен, ама другите са като препикано мушкато горките. Христинка, ако беше се навила и тя горката вместо на село сигурно някоя листа щеше да поведе.

26

Ефенди

преди 1 година

Дамската превръзка на Ахмед Доан

25

Анонимен

преди 1 година

Славо ,проблемът е ,че доста хора се вързаха на убедителните лъжи на Киро и ще вземат голям вот.Българинът е така, по скоро женската половина, обичат да ги лъжат яко.

24

Мутри ВЪН!!!

преди 1 година

Мутрата от МАФИЯТА - учиндолската патерица на Доган и Бай СУДЖУК ще лежи дълги години в ПАНДЕЛАТА- не е декларирал МИЛИАРДИТЕ, които открадна от бедния български народ!!! КПКОНПИ ще го погледна на есен!!!

23

Из БГ Медиите

преди 1 година

"Компрометирана е сигурността на ключа на изборните машини. Не ЦИК, а Външни експерти, близки до ПП и ДБ, генерирали ключа. Компрометирана е сигурността на ключа на изборните машини, софтуерът за броене на гласовете може да бъде манипулиран или подменен, предупредиха IT експерти." ало, Гешев, къде си?!

22

Мечо пух

преди 1 година

Ако планината не отива при Мохамед,Мохамед отива при планината.

21

Свобода

преди 1 година

бахтиглупака

20

Азимов

преди 1 година

Слави не е в лай..ъ-ъ..политиката за облагодетелстване. Хич!

19

Анонимен

преди 1 година

Тоя първо да си декларира доходите както е по закон, а после да се изказва по каквато и да е тема или е толкова зле, че не може да попълни декларацията.

18

Гинес

преди 1 година

Славчо, Славчо, много грешки станаха.... Помогна на Костов а той при първия удобен момент те прати в гаражна кабеларка ... свалиха го и с твоя помощ. Помогна на царския полицейски секретар на МВР бат Боко да стане кмет на столицата, той взе че стана и премиер и те забрави в девта глуха на Левски Ге.... Сега помогна да свалят и него... Помогна на харвардските да направят правителство забравиха те, свали и тях. Е няма кой да бие рекордите ти по сваляне и забравяне.. А дали ще има продължение....?!

17

Гешев

преди 1 година

Другарю Главен Прокурор, кой държи UEFI ключа на Избирателните Машини и това не е ли Въпрос на Национална Сигурност или вече Фалшивикацията на Избори чрез Машини - става Нормата в България?! Дето се вика - Новото Нормално!!

16

Вин

преди 1 година

Учин долският чалгар, най дългата инвестиция на му тро- милиционерския "преход", двадесет години опростачване на матр'яла, патриотарски стойки, Македонияяяя, а реално - долен, ляв, *** , загубил дее години на Българския с разбиването на три парламента, похабяване на протестната енергия, връщане на мутрата Тиквун и *** на власт!

15

Анонимен

преди 1 година

Слави още утре ще разпродаде концерта си, ама кирето го пазеха 30 човека от НСО на Шипка, докато се радваше на снежните топки

14

Янко

преди 1 година

Тука нещо куца ....

13

Анонимен

преди 1 година

5 месеца докато си разделяха заграбеното беше ОК, ама след това парите за пътища събори алчното , крадливо и лъжливо правителство на БКП другарката корнела и комсомолците кире и ристе

12

Анонимен

преди 1 година

Излез на улицата ,за да разбереш ,колко много те обичаме учиндолецо продажен!!

11

Муахаха

преди 1 година

ти за Депутатите си се Закрижил - те са Гепили UEFI ключа на Машините и ще си напишат Изборен Резултат, ама той на Славчу, толко му е акъла - няма си и идея що е UEFI ключа на Машините и че е под пълен контрол на ПП и ДБ!!

10

Анонимен

преди 1 година

Наглия чалгар взима ла1на от себе си и хвърля по другите с цел да оцапа и тях.