215

Чалгарин дудаев

преди 1 година

ДА.ДЕМОКРАТИЧНА Е БГ. НА *** ДЕН У СРЯДА.

214

Па съм я бе

преди 1 година

Искаш,не искаш-ще по поемеш целия,моме.Не искала,ха.

213

Холи

преди 1 година

България вече е демократична страна. Не желаем нищо общо с комунизма.

212

Ха ха

преди 1 година

Агресора е този който почна война. САЩ са велика демократична страна и имат чест и достойнство.

211

Гъмов

преди 1 година

Най големи проблеми има Русия. Ние ще се оправим.

210

До 216

преди 1 година

Момче, вземи си оправи мисленето! Не е сложно да провериш колко пъти любимите ти САЩ вдигат цените на редица суровини и стоки чрез манипулации, чрез подставени лица, чрез войни и чрез *** като Киро Харварда. САЩ са предизвикали и участвали в над 100 военни конфликта по целия свят след Втората Световна Война! Като си такъв разбирач, как се вдигна цената на долара последния месец?! Чрез манипулация и игра! А рублата остана силна заради азиатския пазар!

209

Анонимен

преди 1 година

Едва ли ще си променя скоро мнението, че агресора е фащ

208

Зозо

преди 1 година

...........Това каза Цветослав Цачев........... Тоя пък кой е? Поредния руски гей

207

…!!

преди 1 година

Защо!, нали искаха да са зелени!

206

Щерю

преди 1 година

Със задните си части ЕС запушил газовия проход, но предните руски части, не му давали мира...

205

Глупости

преди 1 година

Глупости на търкалета пишат...

204

До русия гори газта

преди 1 година

И тебе кво те топли. Като ти вдигнат парното и други стоки по-добре ли ти става?Не реви за Русия! Там се оправят както се вижда. Всички прогнозираха огромен срив на икономиката и рублата, ама не стана. Те са си добре. Ние да му мислим, като дойдат сметките.

203

Анонимен

преди 1 година

Ами къде са САЩ да се намесят в спора?ЕС тотално показва немощ и е пред разпад, нямаме никаква сигурност в съюза след като накрая пак трябва да се оправяме по сами страните членки. За къв ни е тогава питам?

202

До 255

преди 1 година

Никой не ти говори за дружба, а става дума за изгода. Англетата да не са русофили или пък германците? Да *** им е по-добре да получават евтини суровини. Само нашите *** слушат сляпо американците и не мислат за българската икономика.

201

Анонимен

преди 1 година

Дано се усети ЕС ,че трябва да си гледа интереса , а не този на ФАЩ! Защо целия свят трябва да търпим англо- санксонската па.плач ! ЕС с Русия ,щеше да е най- силният съюз!

200

русия гори газта

преди 1 година

Русия се задъхва и вече гори газта в газовите находища! ЕС е богат и ще си намери решение!

199

П.К.

преди 1 година

Тия западняшки тарикати умират да завладеят голямата РУС. Обаче, понеже. Ще отстъпват, къде ще идат... РУСИЯ е мощна, въоръжена, бъкана с огромни енергийни и други най-скъпи и редки природни ресурси. Да не говорим за манталитета, за патриотизма на РУСКИЯ НАРОД, който е прогонвал и е унищожавал не един и двама завоеватели. Така... че, дано тарикатите се усетят навреме...иначе ги чака ...катастрофа...

198

Анонимен

преди 1 година

Че защо пък да не изкарам зимата с пуловер и не заколим Оросията ей тъй, само за инат? Ако победим, ще им вземем всичко.

197

Анонимен

преди 1 година

От думите на този човечец си правя извода . дружбата с Русия е по-важна от слънцето и въздуха за всяко живо същество. Останалия свят със сигурност може да се справи и ще се справи и без Русия и руските ресурси.Всички платени пи са чи забравят, че всъщност Путин изскуствено повиши цените на газта и петрола още преди войната. Ако не вярвате, вежте статистиката на цените от ноември 2021 до февруари 2022

196

иван

преди 1 година

и като потече превод от руски в ефир...