46

Анонимен

преди 1 година

посетил работното и място, предизвикал скандал, придружен с нанесен побой- Боже, какво ли е правил вкъщи с жената и детето си този психопат. Жалко за убитата жена и сирачето.

45

Хо хо хо

преди 1 година

А в Саудитска Арабия пръв съюзник на Исрааел и Сащ идва полицията и почва да бие жената заедно с мъжа и

44

Анонимен

преди 1 година

Латентните г..таци със соц. носталгия как се дразнят на мъжки символи като брадите. Понеже някога са ги принуждавали да се бръснат до синьо в казармата такива като тоя психар, дето публикацията е за него. И много им е харесало.

43

Анонимен

преди 1 година

Първите брадати в България се появиха след 10-ти ноември 1989 година по площадите. Брадатите бяха в СДС и в екологичните организации. Почти всички бяха с психически болести и неформали от мазетата на социализма.

42

Иванов

преди 1 година

Девиза на полицията в САЩ е "Защитаваме и служим на хората". Девиза на българската полиция е "Бъркаме си в носа и чакаме деня за заплатата".

41

Янева

преди 1 година

В Америка идва истинска полиция и задържа домашния насилник. При руско-българските условия идва полиция която глобява жената че вдига шум на съседите. И после боя продължава. Полицията в Русия и България е напълно неадекватна и безполезна.

40

Анонимен

преди 1 година

Психотест: Човекът не се е уплашил да изпълни замисленото и да понесе последствията. Здрава психика на отговорен човек, който здраво държи оръжието в отговорни и критични моменти като този. Липсва страхливост, колебливост и малодушие в характера му. Наблюдава се смелост, решителсност, изпълнителност, поемане на отговорност и непоколебимост.

39

Пешо

преди 1 година

Много хора са знаели за домашното насилие - съседите например. Но може ли да се разчита на нашата полиция? Тя не прави нищо. Даже след убийството не знаят какво да правят и се сещат кой е убиеца след 6 месеца.

38

Анонимен

преди 1 година

Психотестът показва здрава психика и здраво държане на оръжието в критични моменти като този.

37

Българка

преди 1 година

Задължително на психотест военни и полицаи на 6 месеца!!

36

Анонимен

преди 1 година

Някои мъже нямат грам мозък и оставят децата си сираци, нормално мислещ човек би напуснал жената, като няма рацбирателство, но детето ще си има родители. Бог да ги прости, но това е възможно най-глупавия край, този ще се пържи в Ада.

35

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм се чудел на дребноупишковците, пазещи боен пистолет вкъщи, защото са военни или полицаи. Бащата също беше военен, но боен пистолет е носил два пъти през живота си вкъщи, а през останалото време беше в каса в поделението, където работеше.

34

Анонимен

преди 1 година

*** простите и двамата...

33

Анонимен

преди 1 година

***. Да си оставиш детето кръгло сираче...

32

Анонимен

преди 1 година

До уважениОния с чаршафите харесват повече такива като тебе, целите гладки, метро, пухкави.

31

а е

преди 1 година

много агресивни напоследък тез неамдерталци от силовите ведомства тц, тц, тц

30

уважени

преди 1 година

Всички небрънати са "проблани4 от ислямисти

29

ние сме

преди 1 година

малкък но про+ЗТ народ

28

Анонимен

преди 1 година

Два примера. Приятел, който 3 пъти си сменяше работното място, накрая отиде в едно учреждение, дето има контролиран достъп. И тая, дето го преследваше, по нищо не и личеше, че е пълно ку-ку. И една позната, дето един и пишеше години след като са приключили всякакви отношения. Неща от рода какво било станало, тя какво била казала, направила. А са минали примерно 4-5 години. И не можеш ги затвори по институции, то дали има диагноза за това.

27

Анонимен

преди 1 година

До до 6 С всичко съм съгласен, но защо и "небръснат" да фигурира в списъка. Аз например от 20 години ходя с брада 2-ри номер и се чувствувам чудесно. А напоследък доста ходят като вавилонски войни, с гъсти, големи бради. Има нещо хубаво и в модата понякога.