16

Анонимен

преди 1 година

Нашата Северна Корея е партия ГЕРБ. Там има един лидер и изстрелва ракети на глупосстта всеки ден. Всички северногербейци ръкопляскат и се покланят на вожда. Всички северногербейци имат портрет на вожда в дома си.

15

Анонимен

преди 1 година

До и къде, никой не знае, дори другаря Ким - единственото прасе в страната.@11, айде бе другаре откога ви чакаме да заминити всички шумкари с г-н Копейкин, даже с безпратни еднопосочни билещи ще ви уредим. Ама се този късмет, всички касскети пътуват само на запад и чат-пат до Куба да ваканцуват с държавни пари като Белата Златка.

14

Анонимен

преди 1 година

Зла, терористична държава!

13

До 13

преди 1 година

Никой не те кара да ходиш в Северна Корея. Какъв ти е проблема ? Ааа , сетих се бе ! Там няма прайдове и НПОта на Сорос а ти сиГендарТрол към някое сороско НПО и това те були, нали така ?

12

До 12

преди 1 година

С ирония ли го пишеш незная но проблема си е твой ако живееш в София животът теоърва ще става непоносим но в провинцията ще се мине по леко

11

До 11

преди 1 година

Ти сигурно не си гледал и как руските дипломати си тръгват с дрезината от там и помпат яко? Вие путинските ботове съвсем сте я закъсали, вашето си е смешно и трагично и се вижда Русия на какъв хал е с тая пропаганда по тертип от миналия век в ерата на интернет.

10

До 8

преди 1 година

Аз обичам Русия, ако много зазлеят нещата тука, заминавам за там като хиляди други българи. Там има газ, живота е хубав и хората са сърдечни и културни, не като скапаните българи.

9

До 9

преди 1 година

Да бе ! Точно си чел , че от руското посолство са казали това а не от евроатлантипеските медии

8

До 9

преди 1 година

Как си представяш ганювец да иде в Серверна Корея ? Визи се вземат в Китай и от там се влиза в страната .

7

До 5

преди 1 година

Ютюб, руски туристи, е няма ли някой българин от тоя форум да е ходил там че бая я хвалят. От руското посолство казаха че 12 държави са затворили посолствата си там че няма ядене и лекарства и за това питам.

6

До 7

преди 1 година

Ти остави корейците и Путин а виж ти как ще избуташ зимата като цените ше скочат до небесата в София.

5

Анонимен

преди 1 година

Що хабят ракетите? Да ги дадът на Путин, че той завалията няма вече с какво да воюва.

4

До 4

преди 1 година

В ютуб има клипове от руски туристи . Доста е интересно.

3

Анонимен

преди 1 година

Браво, велика държава, някой ходил ли е там да каже как са нещата от първа ръка

2

Щерю

преди 1 година

Ние, пък, в язовира на нашето село си имаме потопена, невидима с очи, ядрена подводница клас "Шаран-Стелт" - за всеки случай...

1

и къде

преди 1 година

паднаха?