12

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ СА НАЗНАЧИЛИ ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА ЗА ЩЕФ НА ГАЗПРОМ, ДНЕС Е ЕДИН ХУБАВ ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!! А СЪСЕЛЧЕТАТА ПО КАБЕЛАРКИТЕ ДА СЪСКАТ!!...

11

Анонимен

преди 1 година

Калинка от БСП. Нищо не разбира от газ. И колко и е законно назначението, поне един фиктивен конкурс да бяха организирли.

10

Иван Иванов

преди 1 година

Дух не е нецензурна думаЗащо я криетеМръсно подсъзнание?

9

!!!

преди 1 година

Защо триете?! Страх ви е от Зеления чорап ли?! От един национален предател ли ви е страх?! Да, той е национален предател и твърдо е решил да постави гордата ни и велика някога държава на колене пред кремълския злодей и масов убиец - началника му! Позор!

8

T.Шак

преди 1 година

Преди, когато газът идваше директно от Газпром на фиксирана цена - беше евтино. Откакто 59 посредника търгуват и си препродават един на друг газ през борсата, срещу съответната комисионна, разбира се, газът е скъп. Изводът - ходете да се извините на Газпром и откривайте сметката в рубли! Не сте там за да се правите на горди, а за да имаме възможно най-изгодната сделка за гражданите. Ако трябва и дупе ще давате, стига да е в интерес на обществото

7

Никой

преди 1 година

Защо са против? Защото няма да могат да крадат както до сега ли!

6

Анонимен

преди 1 година

Ето я истината за слугите и васалите пиндостански "стана ясно, че решенията ги взема правна кантора в Ню Йорк, а Булгаргаз просто е трябвало да изпълни тези решения"". А нашите управляващи се оправдават с руснаците.

5

Анонимен

преди 1 година

В Сърбия, Турция дали има такава асоциация от 60 посредника за газта ?

4

Анонимен

преди 1 година

Абе какви са тия асоциации в бегето ! Всичко е на асоциации, сдружения, и незнам си още какви измамнически образувания ! Егати скапаната гнила държава !

3

Анонимен

преди 1 година

Газпром спря газа на почти всички държави от бившия комунистически лагер и докато Путин е на власт ще бъде така.Ще го пуска и спира за да мачка техните икономики.

2

Анонимен

преди 1 година

Поредната Пеевска пионка назначена от Рундьо... Какво стана Рундьо, вече сме на принципа "Мутри вътре", а?

1

?!?

преди 1 година

Тази газова асоциация до сега съгласна ли беше с това което се случва - фалит на Булгаргаз. Ако е така , значи е нормално да е против тияа назначение. Което не е добро, но ще се види