507

Някой

преди 1 година

Лъжец! Къде са ти танкерите с ефтиният американски газ? Защо купуваме руския газ чрез посредници а не директно като Германия, ЍФранция и др.? Защо ни е прокуратурата като спи и не реагира на такава далавера? Защо съшата тая прокуратура не се захване с гения - еднокнижник, заради когото балкански поток се превърна в турски поток? Обичам родината си, винаги съм я обичал, но държавата.... Хранилка за измамници, далавераджии и продажници.

506

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак се размечтал да ни управлява. Чао амиго, чао

505

Анонимен

преди 1 година

На кирчо и дружинка им дадоха кредит на доверие, но не издържаха теста. Оказаха се не само неподготвени, но и вредни.

504

ГанЮ Бостански

преди 1 година

Наш *** седи на диван на холната ганитура - в една ръка ддистанционнто на ТВ в друга СмраДфон, на масата ракийката със салатката и ЧАКА. ЧАКА да дойде незнаен принц да го ОПРВИ с магическа пръчка, мъжкото му достойнство да стане поне половин метър и заплатата му 10хил ЕУРу на ден, да купи един мерджан 13-та употреба и да обикаля из махлата - даже до селУ ще ходи да взема дуркани от мама и тати...

503

Анонимен

преди 1 година

Единствената партия,която ще расте,това е Възраждане.Способни са на ни изгладят отношенията с Русия.Киро Петков -ние не искаме да купуваме руски газ...Ще го купуваме от другаде,но чрез посредници...пак руски,ама доста по-скъп.Аз бих добавил-Това е глупаво-да си купя същата стока,но да плащам повече.Кои са посредниците с голямата печалба,никой не знае,но...дано скоро се разбере!

502

Анонимен

преди 1 година

530 Тези които гласуват за мошенниците от ПП, не им вярват, просто чакат високи постове, които Киро, Сапруто, Барбуто...им обещават.

501

Анонимен

преди 1 година

537 Няма да я покаже, не му подхожда на тоалета, кокто на Лена годежния пръстен. Нали с това оправдание не го носи вече.

500

Анонимен

преди 1 година

Киро просто е токсичен за държавата. Няма област на която да не е навредил. Но още по-опасен е за младите, които още учат. Той им е лош пример. Ако вземат пример от него и родата му в сваленото вече правителство, ще си мислят, че дипломата им осигурява сигурно място във властта, големите пари, за нищоправене и изпълняване на чужди интереси

499

От Русе

преди 1 година

Преди да дойдат те от Харвард, Променливите,месото тука струваше около 6-7 лева,сега е 11-12 за килограм.Пилешко бутче струваше най-много 3,20 за килограм.Сега е 6 лева за килограм.Инфлацията е 100%.Днес един министър обясняваше,че не можем да спрем да плащаме да живеят тука украинците на хотел по 1 200 на месец,но сумата трябва да расте,ЩОТО ТОКЪТ ПОСКЪПВА???Почувствах се крайо унизен.То и моят ток поскъпва.Това ще дойде и до вас Софиянци,кат ви дойдат сметките за парното

498

XaXa

преди 1 година

Не разбрах само защо продължават да ни го показват това copocoидно Нещо?

497

Тоя

преди 1 година

Трябва да управлява гей клуба в Софийския затвор. Заедно с Кокора.

496

Анонимен

преди 1 година

Кире покажи дипломата от Харвард

495

Анонимен

преди 1 година

разбирай - знаем как да крадем. доста се постараха, но не им стигна времето за повече.

494

Анонимен

преди 1 година

Знаят как се управлява? Тия в най-добрия случай са достигнали фазата на информирания *** в развитието си. Но понеже лъжат ужасно изобщо не ги слушам.

493

Анонимен

преди 1 година

Това е национален предател -- дали разбира какво прави или не разбира няма значение -- нанесли са вреди и трябва да отговарят пред закон. Друг начин да се научи няма. Видяхме много добре и наглото му поведение, когато още си мислеше, че не може да бъде свален и всичко му е позволено. Измамник, а оттам и крадец. Назначил си любовницата за началник на канцеларията на супер заплата -- народът ще плаща издръжките на метресата му. Ха-ха, хи-хи!

492

баце

преди 1 година

Да бе, повервах му колкото на Боко, Нинова, Царот и т.н. Оди в Канада да си изкарваш хляба с труд.

491

Анонимен

преди 1 година

Глупости, вече знаели! Трябва да ви се търси съдебна отговорност за вредите, които нанесохте на държавните интереси. Като си платите тогава може да се пробвате пак.

490

Случаен минувач

преди 1 година

До Ралица 523Ралице, за съжаление все още много хора ще гласуват за тези шарлатани... Наистина не знам колко трябва да си ***, за да продължаваш да им вярваш. ИТН се усетиха, че ни завличат към дъното - затова се отдръпнаха от тях. Как можеш да имаш доверие на човек, който, започвайки политическата си кариера, първо наруши Конституцията??

489

Бай Дрън

преди 1 година

Честно казано, вярвам му на Кирчо. Тоя машини за гласуване правят чудеса.

488

Влад

преди 1 година

Правителство на стажанти, с държавен изпит среден 3. Сега искат да се учат в движение...