53

Бля-бля

преди 1 година

Следващият парламент ще е кратък и ще понесе доста негативи. Тръгва с дефицит от около милиарда за първите месеци на управление.

52

Грухчо

преди 1 година

ДПС винаги играе ролята на разпределител. Никой друг няма да ти подаде топката. Без тях няма как да влезе във властта. Възраждане с тоя изцъклен Костадинов кой го финансира и го бира напред във властта?

51

Пламен

преди 1 година

Мечтайте си.Никога това няма да стане.

50

Петко Войвода

преди 1 година

ДПС - според конституцията на България,въобще не трябва да съществува! Какви права и свободи защитава,освен да прави богати един кръг крадливи хора! А техния електорат е най бедния! А и много малко хора знаят че Ахмед Доган е един от хората които са предложили възродителния процес!!

49

троловете се омазаха

преди 1 година

ДПС е проевропейска партия, тоест антируска

48

Я па я..!

преди 1 година

Възможно е. ГЕРБ и ДПС правят коалиция и вземат властта.

47

Домус Ага

преди 1 година

Вестник "Хюрриет сюннет" съобщава че вече премиер в България може да стане и човек със завършен 3-ти клас като Карадайъ Перде Кириз Паша.

46

Анонимен

преди 1 година

Това извадка от вестник "Хюрриет" ли е ?!

45

Анонимен

преди 1 година

Благодарете на Слави Трифонов за това!Той направи секциите в чужбина петторно повече и ДПС, може и премиер да имат!

44

Само как ревеше..

преди 1 година

...със злоба когато свалиха ПП , черен рано е да се радваш !!!

43

Може само ако ....

преди 1 година

.....Се върнем преди ,78г миналото столетие ! И по Конституция не трябва да има етнически партии !!! Защо има такава етническа партия във България !!!

42

Анонимен

преди 1 година

Ами че те и до сега ни управляваха задкулисно ! И когато Кирчо им отряза хранилката, *** откачиха ! Карадайь още от началото на управлението на Кирчо му обеща че ДПС ще го свалят от власт и така стана ! От години те са най-ухажваната партия , за да може уж победителят от изборите да управлява комфортно !

41

Пацо

преди 1 година

ДПС не е партия а мафиотска структура, основана от ДС (Държавна неСигурност). Затова България е най-африканската държава в Европейския съюз.

40

Яна

преди 1 година

ДПС работят за руското разузнаване а не за турското. И сега когато Русия се срива ще стане интересно. Доган ще тича да се целува с Ердоган, а той ще му вика: ай сиктир! Чиба! Сикиджам пара-бара-джам!

39

Петров

преди 1 година

Този Карадайъ не може български да говори, срича неграмотно, за нищо не става. В ДПС са или дупепродавци или неграмотни ченгета. Има и тук-там някой турчин за да се правят на "интернационални" ама по-скоро са расисти.

38

ПроСоТо

преди 1 година

о не,и датриеш,"Казана дума-хвърлен камък",назад се не връща..Дайъто сам гордо заяви,че Турция е негова родина!!!..НЕ СЪМ ГО ИЗМИСЛИЛ АЗ !...Та както написах,но "сублимира":..-Ако това не ви говори нищо,направете го ако искате и премиер.

37

Анонимен

преди 1 година

До Turkiye__ БРАВО, ПРАВИЛНО СИ НАПИСАЛ ПОВЕЛИТЕ НА ЕРДО - ВЕЧЕ ФАДЪРЛАНДА НЯМА ДА БЪДЕ ПУЙКА,А ГОРДОТО Turkiye, ДЕМЕК ПУЙЧИЩЕ ДЕ!!!

36

Анонимен

преди 1 година

До БЪЛГАРИН __ КОГАТО СИ Т-Ъ-П СИ Т-Ъ-П, ТАКА ЧЕ НЕ МЕ ГЛЕДАЙ ТЪПО "БЪЛГАРИНО",ЗНАМ ТЕ ЧЕ СИ Т-Ъ-П ВОВЕКИ ВЕКОВ... БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО, ТАКА ПЕТАТА КОЛОНА НА КАРАДАЙЪ АГА ЩЕ НАМАЛИ ПРИСЪСТВИЕТО СИ В ПАРЛАМЕНТА ДО МАРГИНАЛ!!!

35

Българин

преди 1 година

Ако това се случи, ще се откажа от българското си гражданство!

34

Анонимен

преди 1 година

Който управляваюс ДПС е политически труп.Тпва е аксиомата на прехода.Само вижте в какво се превърна голямата лява партия от Сарайската прегръдка.Другите даже изчезнаха.