11

Анонимен

преди 1 година

нека джамиизирането продължи сега. че малко ааалахакбарчовци влазиха сега още. германките да готвят дупитата. германците също. че ресаните както обичат в кафевото оче.... коза да е, в оченцето.

10

Анонимен

преди 1 година

Печалбата в името на всичко ще довърши западната цивилизация

9

Анонимен

преди 1 година

Работници от Турция, суровини от Русия, де каквото може от България! И после чакаме ФВаген да докара завод, че и тук да има заплатки.... ама ако им платим инвестицията...

8

До 5

преди 1 година

Какви пари дават за ембеддед в Германия? След данъците и наема нищо не остава. Отделно престъпността е потресаваща. В момента чисто печеля същите пари в София и за нищо на света не бих се върнал в прехвалената Германия.

7

Защо

преди 1 година

нали бабата довлече пет милиона бежанци в Германия, няма ли желаещи да работят? Или искат само да лапат помощи и да подобряват генофонда на немкините?

6

3 до 5

преди 1 година

Твоята сфера е строго профилирана и добри кадри трудно се намират навсякъде. Тук става въпрос за по-ниско квалифициран труд. Аз като завърших магистър, работих стажант за Фрапорт/ Луфтханза за оценка на пътникопоток за летище на практика за без пари. Не може да няма кадри в останалите членки от ЕС.

5

do 3

преди 1 година

Немеца плаща, но кандидати няма. Работя в Германия и за проекта ми търся 2-3 софтуерни инженера. Мноого трудно. Кандидати има, но основно от Индия и Пакистан с английски. Останалите идват с някакви познания по уеб-програмирания, джави, скриптове и прочие, ама като го питаш нещо по ембедед системи; С; програмиране на хардуер и почва да мига. Няма как да го наемеш такъв, че после заради синдикатите няма махане.

4

33

преди 1 година

Наемайте, Наемайте, ама и турски започвате скоро да учите, че както са ви налазили само талибани, жална ви майка много скоро.

3

Анонимен

преди 1 година

Що пък от Турция, понеже европейците свършиха или немеца не иска да плаща по евро стандарт.

2

Анонимен

преди 1 година

няма работници в строителството,няма дърводелци,няма ел.техници,просто няма,има много сирийци и афганистанци събиращи се по интернет кафенетата няма кой да работи,германците остаряха и са по старческите домове,мръсно е ,Дойче бан закъснява,Германия стана клоака.

1

Анонимен

преди 1 година

Последния път след ВСВ такснтърсиха и са всичко в западна германия са джамии. Да помислят пак.