23

Запознат

преди 1 година

Дядо ми ваксиниран с 3 дози и го кара тежко. Баба ми неваксинирана и го изкара леко. И двамата на са по 86. Само казвам :)

22

Анонимен

преди 1 година

"Д-р Миндов: Новият щам на COVID-19 се кара по-леко от обикновения грип " - Тогава защо въобще го правите на въпрос ( проблем) ?! Явно опорките са си опорки и кинтите - кинти ...

21

Гледам Тв

преди 1 година

Това "пиленце" Миндов какви ги чуруликаше през 2020г. по телевизиите как неможел да лекува пациентите без PCR, който тогава струваше 120лв.!

20

От Берлин

преди 1 година

Вчера телефонирах с един ,,приятел"(един от първите факсинирани, и с бустер на 36 г.),който трябваше да ни посети... Преди година и половина ме заплашваше с вирОсо и терора срещу несолидарните мислещи индивиди! Та същият- лежи от две седмици с Корина, загубил мирис и вкусови усещания, кашлящ и 39 температура...! ,,Помниш ли, какво ти приказвах за имунната система след ,,ваксината",питам го аз?!-Ммм наа бля бля бля...Това нямало нищо общо, бля бля бляя.Напомних му-тази зима ще си доста болен!

19

Анонимен

преди 1 година

Закривайте тая тема вече, моля, благодаря !

18

Един Българин

преди 1 година

Да спрем специалното отношение към някакъв си грип! Не можахме "всички яко да измрем"!!! Явно ненабодените са по-здрави от набодените, но всички трябва да си правим изводите от това и да гледаме напред.

17

Анонимен

преди 1 година

До тоя с 3-мата темературести колеги с болнични до безкрай - ЛЯТО Е И ОТПУСКИТЕ СВЪРШИХА, А НА ХОРАТА ИМ СЕ ХОДИ В КИТЕН!

16

Бай Дрън

преди 1 година

За последно се сополивих една седмица преди година и половина. За какви щамове, за какви глупostи говорите? Никога маска не съм слагал на работа, никога не съм вземал болнични и никога не сме спирали работа!Ай siktir от тука бе!

15

Анонимен

преди 1 година

хахаха, да бе, за това 3ма мои колеги вече 2ра седмица са с температура и болнични до безкрай

14

Ами.....

преди 1 година

Неосигурените да се оправят както могат. Много ми писна от думата "солидарност"! Солидарност мога да имам само към болни хора и към деца. Всички останали имат право да ползват след като си платят. От солидарност системата не може да лекува хората, които си плащат чинно всеки месец.

13

ъъъ

преди 1 година

Абе, по-леко от грип, ама пак си е опасно. Хеле, ако върнат парите за първа линия..

12

Анонимен

преди 1 година

Защо са тогава бустерите и маските, да тормозите хората? Интересно кога ще пуснат нещо наистина смъртоносно.

11

Анонимен

преди 1 година

Стигнали до велики изводи. Вече може ли да дишаме и да излезем от мазетата?

10

Анонимен

преди 1 година

Трета година тъпотии, ама стомната отдавна се счупи, че и врабчетата ви се смеят. Но властта и парите от подобни събития са сладки. Затова е цялата патардия, не е за здравето на народите.

9

Анонимен

преди 1 година

E, щом най-после стигнахте до този очевиден извод, време е да обясните за какво служи ваксината. Пък и при по-старите щамове - за какво служи ваксината?

8

Февзи Дормушали

преди 1 година

Страхът от ковид е форма на човешката суета, след като нашата ракия е най-люта, жените ни - най-хубавите, в наше село са с най-дългите инструменти мъжете, защо и болестите ни да не са най-страшните ?

7

Анонимен

преди 1 година

"Хората с хронични заболявания карат по-тежко COVID-19, независимо дали са ваксинирани, или не." Е как така ,нали все тръбите ,че точно тия хора трябва да се ваксинират ,за да не го карат тежко ? И искате после хората да ви вярват ,всеки "специалист" говори каквото му е удобно .

6

доктор

преди 1 година

Предател на съсловието. Разгонваш клиентелата.

5

смешник

преди 1 година

ПЪРВИЯ ОМИКРОН ГО КАРАХ С ТЕМПЕРАТУРА И ГЛАВБОЛИЕ, ТОВА ГРИП ЛИ Е СПОРЕ ДНЕГО??

4

Сата НАТО

преди 1 година

Леле, тоя се изплю на леба на целата гилдия! Моооже ли бе!