9

Барба Ганьос

преди 1 година

Туй е България , братче ...

8

Анонимен

преди 1 година

ей буклуци НЕК да отиват да видят какво са направили енерго про частните собственици на каскада петрохан каквото си искат от алчност за печалба цял регион ще оставят без вода , какво са правили че внезапно и изведнъж пресъхва реката

7

Анонимен

преди 1 година

"Невидимата причина" е супер видима. Има даже видеа в тубата. НЕК ЕАД я е запряло при каскадите на Петрохан. И ако отидете ще видите как реката е преградена и какъв малък отвор има, през който евентуално да минава и то с малък дебит. Ама нито общината смее да признае, нито телевизиите смеят да отидат и направят репортаж!

6

Анонимен

преди 1 година

До 1. Мен обаче, силно ме интересува, имам вила в района.

5

Годеч

преди 1 година

Преди 3 години по същия начин на р. Нишава й намаля дебита със 70-80% и още не се е възстановила. Изворът й е малко под Петрохан и съм сигурен, че водата е отклонена за ВЕЦ-овете.

4

Анонимен

преди 1 година

Това се проверява лесно, отиват хората изненадващо и виждат колко вода остава след вецовете в реката. Иначе е крайно време е да се направи промяна в закона и преди водохващания за питейна вода ВеЦ да няма.

3

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Водата е...отклонена по тунели за София и излиза някъде към Илиянци. Там софиянци на...опашка си мият колите с...маркучи безплатно. Алармирам Фандъкова,да им сложи...водомер и тарифа,а със събраните средства да се...закупува минерална вода,която да се праща на селата около Своге,да пият хората.

2

Анонимен

преди 1 година

Все пак остава едно съмнение за човешка намеса ...... Все пак тук е България!

1

Анонимен

преди 1 година

нямаме отношение и не ни интересува