110

Анонимен

преди 1 година

Пудинга ще умре! Повтаряйте като папагали кремълските небивалици, но вече е необратимо. Ще го убият неговите

109

Христо Христов

преди 1 година

Човекът ясно заявява, какво са му заповядали от САЩ....

108

Анонимен

преди 1 година

Оцелелите 5-6 *** чакат заплатите си , останалите Зеленски и финансовият министър на Зелев , пресметнаха , че по-добре ще е да икономисат ЗАПЛАТИТЕ им / и така и стана/ , и ги оставиха в АЗОВСТАЛ да бъдат пленени или убити от руските войски ,... и ето ти иконимия на финанси , няма да има заплати .

107

Анонимен

преди 1 година

Зеленски помага на Русия , за да се изчисти Украйна от навлеци азовци и фашаги от къде ли не !Затова войната ще продължи до последният такъВ!Зеленски не държи на народа на Украйна , показва го на практика , ще се наложи накрая да го удари на партизанлък !

106

Анонимен

преди 1 година

Войната , г-н Зеленски , не е балет от балерини , на война , като на война !

105

HIMARS

преди 1 година

не вярва на сълзи.

104

Анонимен

преди 1 година

Когато и да настъпи мирът, той ще е униизителен за сегашната укрохунта. Какво им пука на САЩ и Европа - те не са дали жертви и територии, ....само ВПК е захлебило едни милиардни поръчки. Няма да правим вече автомобили - само танкове и БТР-и!?

103

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ГОСПОДАРИТЕ ВИ ОТ С.А.Щ. ЛИ ВИ НАРЕЖДАТ ДА НИ ОБЛЪЧВАТЕ С ТОЯ САТРАП ДЕНОНОЩНО?

102

Анонимен

преди 1 година

англииския на Зеленски -излес от стаята ЕКЗИТ(на кмет на провинциален град който не разбра как мер на град трябва да излезе от залата да речем !!!!! казва президента на украина а тези които зная малко този анг-ки знаят .че е гет аут оф зе рум(хол)и това беще пряко предаване но украинската тв

101

Хахо

преди 1 година

Тоя *** пак изпълзя.Кога ли ще го хванат руснаците и отново шут във второразреден сериал

100

Myшенгuu

преди 1 година

Зеления се готви за партизанска война.Явно скоро ще бяга от Киев и ще прави правителство в изгнание!За 6 месеца укр.армия 1 село не си е върнала, а руснаците бавно напредват и смилат армията им.Те вече смляха де!Скоро Селенски ще бъде обявян за загробителя на Украйна,който можеше да сключи приемлив мир, но предпочете да умрат стотици хиляди украинци, да загуби още територии и цялата си икономика и накрая да сключи унизителен мир!Какво му пука,той не е украинец- ще избяга при милионите си!

99

Мир до 7 дни Казах!

преди 1 година

Кой руснак кой украинец не се знае . Примерно бях на командировка и на площатката 8 от общо 10 бяха руски украинци имаше един дето един ден беше украинец един ден руснак зависи от грамовете :) То и от 300 тата хиляди украинци дето бяха на хотел у нас зимата над 70% бяха руснаци от Украйна ,ама няма лошо Кирето черпи .

98

Анонимен

преди 1 година

Тая вечер всичко ври и кипи в Крим. Руските бази и складове гърмят като пуканки. Марионетното правителство на Крим избяга в Ростов на Дон, а днес бг ни занимава какво бил казал лузъра Путин.

97

Щирлиц

преди 1 година

Вашата задача е да си изкопаете евро.ейски дупки,където да си заврете фашистките мммутри.

96

Анонимен

преди 1 година

От вас нищо не зависи. Спрат ли ви помощите от хора и оръжие - дотам сте

95

Ром"с

преди 1 година

Това вашата задача ли е или е американска задача,а вие сте изпълнители на американците за да се ослаб Русия до последният украинец!

94

Ясно е!

преди 1 година

Значи вече не дрънка за "победа", а за това Русия да победи окончателно и си вземе всичко което си е набелязала- но по-бавничко. И продължи по-дълго. За да не му спре кранчето с милиардите, а и народите от ЕС и света съвсем да бъдат разорени от глобалистите.

93

ПроСоТо

преди 1 година

Боже,тоя го държат на първа страница толкова време ...Се едно е НАШ "фактор",за който требе да сме информирани....ДГД Зеленясалия!...Тук е БЪЛГАРИЯ,не Окраината!..Имаме си достатъчно НАШИ проблеми !

92

Офф ,да се омита

преди 1 година

Зельо Наркомана ще ликвидира страната на фашистите-долна и продажна Уссрайна!Пияндурниците от Бандера ,Азов ,Десен сектор и подобни трябва да бъдат утилизирани до последния татуиран изверг!

91

Анонимен

преди 1 година

Иска да каже Зеленият бандит, че задачата му е все по-трудна.