24

Анонимен

преди 1 година

Анисия, хич не си в час - преписваш и даже не влагаш какпка проверено или нещо ново.

23

София Прайд

преди 1 година

Ей Сфогяри-селяни повече гък да не съм чул

22

Анонимен

преди 1 година

Какво земетресение ви гони в района на Своге! Там скалите са варовик и под земята е пълно с пещери.Водата вероятно е образувала с течение на времето каверна, сега я е запълнила и ще ви позалее малко. Язък за рибата, вие за няма и 2 дни опищяхте орталъка! То не беше ППЗН, шефът на бившата ГО Николов дотича от столицата, десетки тонове минерална вода ви доставиха и в 21:00;часа дори и Дядо Господ се включи на помощ. Друг път не пищете така като млада булка за ! Защо не изчакахте 2-3 дни?

21

Анонимен

преди 1 година

Вие от сайта Днес.бг май че не четете новини, увлечени в цензурирането на коментарите! Река Искрецка вече придошла и от Своге очакват бедствена ситуация. П им Л! До преди няма и час аман, няма вода, сега ще ни залее реката! Шопски им манталитет!

20

Аз вече...

преди 1 година

...споделих за Сребърната чешма в Каварна. Хотелът ни беше на 200 м. от нея и се заинтерисувах що за природно чудо е. Оказа се, че в района има карстови извори с голям дебит и през 19 в. султанът е ползвал водата като уникално чиста за производство на мастика , като я пренасял с кораби в Истамбул. По-късно изворите са замърсени от промишлени и битови води.

19

Анонимен

преди 1 година

както каза един местен, да не се окаже че БЕЦ-овете крадат вода.

18

Генерал

преди 1 година

В София област може и да ви е спукало от дъжд, но в района на В.Търново земята от два месеца е твърда като камък, дъжд просто няма.

17

Стоко

преди 1 година

Отново гневни коментари за глобалното затопляне и лошия Сорос, който си играе на дезинформация с гражданите на Своге. Бай Ганнчо смята, че глобалното затопляне е да ходиш по пожълтял потник цяла година, но когато го ударят метеорологични екстремуми всички са му виновни. Моделите показват че в следващите 50 години областите Хасково, Пловдив и Кърджали ще пострадат най-тежко от промените. Моделите работят последните 30 години, нищо не подсказва те да бъркат и за следващите 50.

16

Анонимен

преди 1 година

Земетресение сега не съм усетил, ама след като спряха водата към вецовете, реката мистериозно взе да си идва...

15

Анонимен

преди 1 година

Така е! Това че е изчезнала водата е факт, но занапред ще изчезва и на други места. Нямате си представа как се циментират кладенци или меко казани извори и се отклонява водата по частни имения. И това си е законно. Няма да гласувам за някои които ни крадат. НЯМА!!!

14

Анонимен

преди 1 година

И сега е имало земетресения - малки земетресения около частните вецове , та там се е отклонила водата ...

13

Анонимен

преди 1 година

Вода газят, жадни ходят.

12

Бял Ром

преди 1 година

Не че нещо, ама нали беше предсказано от петричката баба че водите ще изчезнат. Само тук-таме ще остане вода питейна и чиста. Пазете си водата, че е дефицитна ! Всъщност защо си настроихте тези замъци по сокаците сякаш ще векувате бре серсеми ?

11

Анонимен

преди 1 година

Тоя от видеото накрая, вместо усилено да ръкомаха, да извика хидрогеолози и да решава бързо проблема! Лято е, хората изнемогват без вода!

10

Boyan

преди 1 година

От 50 години не е правено нищо по водната инфраструктура в по-голяма част от България! НИЩО! Цели общини се "оправят" с технологии и канаали на сто и повече години! Около Своге, специално, има се села, които НИКОГА не са имали вода. Хората са на водохващане и резервоари в гората. Цяла община, както виждате и от видетот, разчита на една рекичка, която, когато е пълна може да се преджапа без да се намокри човек... За какво говорим!

9

az

преди 1 година

***!!!Пресъхват реките защото сечете горите !!!

8

Анонимен

преди 1 година

В планина живеят, вода нямат.

7

Анонимен

преди 1 година

Тия дивотии дето се опитвате да ни пробутате с така нареченета "суша" нали знаете къде да си заврете. Тая "суша" е като "пандемията" ви - има я, но никой не я е еиждал. То не спря да вали, но Дойче Веле(собственост на Copoc) и сателитките и като днес.бг се опитват да ни кажат, че сме слепи и тези дъждове са някакъв мираж.

6

Анонимен

преди 1 година

Стойте си в къщи и не протестирайте - всичко ще се оправи! В никакъв случай не ходете на избори! Ако сте се подлъгал случайно за избор са ПП, ГЕРП , БСП или ДПС за по простите миже и ДБ.

5

Анонимен

преди 1 година

А нищо не е станало, продължавайте да изсичате горите....