4

Анонимен

преди 1 година

Доставилите газ искат веднага парите,но с/у цена за обем газ подадена-1000 куб.м,а те искат от потребяващите газ топлофикации за подгряване котли с вода от обем подадена газ,но за големи количества обем газ що ТЕЦ употребяват,но на завишени цени с коефицент за услугата директна доставка,а те за услугата топло изчисляват обема куб.м. в Квт/час на харчения газ за греене до работна температурата на водата до пара/гореща и крана за подаване в системата за топло и вече има коефициент от прехвърляния.

3

Журналист

преди 1 година

Все си мисля, че ще има газ в следващото НС, ако започнат да пранят новите депутати с боб, вместо с кюфтета. От толкова много експерти по газа, всеки човек трябва да си изкаже мнението. Така е при демокрацията.

2

Сатир

преди 1 година

Адиот, всичко мара втасала ама не съвсем!!! Щом опира до цената производителите ще те бият без почивки. Що не се покриеш.

1

Анонимен

преди 1 година

И черен хайвер има на пазара да ни заровят, въпросът е на каква цена???? Отде ги вадят тия пишман "експерти"? Който дойде на власт ще яде бахура, когато тъпитe софиянци останат без топла вода и парно, може и без ток - дано тогава се събудят и да се сетят, че така става като не ходят на протести