31

До 30

преди 1 година

Ти си никой пред Бога, А Той не ти е завещал каквото и да е било. Ако е завещал, то това е на Своя Народ - Евреите. Не си въобразявай, че си по-вярващ от християните. За съжаление днес грубата проста имитацията на вяра бързо измести истинската вяра и чувство у хората

30

До 39

преди 1 година

А ти какво ще пиеш и ще ядеш, когато спре в София водата? Безводието ще настъпи и към София. Предполагам, че ще пиеш от жажда собствената си пикня, тарикат.

29

Анонимен

преди 1 година

И природата наказва българия заради София и извратените евроатлантически ценности

28

Иво

преди 1 година

Някой беше казал. преди години, че златото ще се покаже, на алчните човеци, ама водата ще изчезне. Няма да цитирам имена, понеже веднага ще се намери някой да ме опонира, но ето, че нещо се случва, неочаквано и нередно.

27

Владо

преди 1 година

А да попитаме хората от владо Тричков няма вода по 4 месеца денонощно цяло лято като животни а

26

Анонимен

преди 1 година

Путин е виновен.

25

Анонимен

преди 1 година

Обезлесяват горите --а , после реват като магарета , че няма вода....ха,ха,хааааааа...ПРИРОДАТА НЕ ПРОЩАВА ----СЕГА СУШАТА ШЕ ГИ УМОРИ У СВОГЕ.

24

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Емил Иванов --кмета на Своге е от ДПС , а баща му е бившия партинен секретар на града.Отнеха гората от хората ,секат и продават дървата ----а сега ше берат ядове след тая водна криза......Е. ИВАНОВ ЗАВЪРТЯ СТРАШНА ДАЛАВЕРА С ТИЯ ГОРИ ТАМ.....!

23

Анонимен

преди 1 година

ДА ЯДАТ ШОКОЛАД !!!

22

Анонимен

преди 1 година

Съсипаха Искара заради софиянци и язовир Искар. Сичката вода се събира и от часните ВЕИ.

21

Анонимен

преди 1 година

И преди се е случвало, до няколко дни вероятно ще се възстанови. Все пак, тази река има много притоци и дори да е относително малка, няма шанс да пресъхне на 100%

20

анонимен келеш

преди 1 година

И много ципуро Едонико:):):):)

19

до 22

преди 1 година

Ще се разместят. С гръм и трясък

18

анонимен келеш

преди 1 година

Събота на Мамалука една порция Гаврос за старт точно 12 рибки 15Евра:):):)После един голям лаврак 120 евро килото живо тегло излезе още 200.:):):)Добре,че се напих като куче и като плащахме сметката ми беше през дедовия:):):)

17

Анонимен

преди 1 година

Тази ситуация е благодарение на Просто Киро и шайката му крадци.

16

Анонимен

преди 1 година

Чета Библията и плача. Толкова лоши времена идват че ми е жал за човешкият род. Само една четвърт ако се случи от това което пише за последните дни преди свършека човешкият род ще изчезне. Нищо хубаво не чака рода човешки. Бог ще ни накаже защото нищо от това което ни е завещал като закони не спазваме. Някои се правят на набожни и ходят по църкви и манастири но за какво се молят и знаят ли как да се молят. Бог нее търговец той не продва той иска само да вярвате в него за да спасите душите си.

15

Джавале

преди 1 година

Кирил Петков и Лена ще докарат в туби от САЩ. Хем по-вкусна, хем по-евтина.

14

Колето

преди 1 година

Явно хората не разбират какво е GREAT RESET на КЛАУС ШВААБ от Световният Икономически Форум ... написал е книга със същото заглавие !!! Трябва да ви НУЛИРАТ/ЗАНУЛЯТ/УНИЩОЖАТ хранителни/финансови/социални и всякакви други механизми които ви помагат да живеете като човеци и тогава ви предлагат системата на САТАНИСТИТЕ (социален кредит ала Китай , само дигитални пари , само гмо храна(тяхната) , замяна на нормална храна с буболечки , ще ви вземат имоти , земя и всичко което ви прави независими !

13

Анонимен

преди 1 година

До 13 Реалист- Ама защо не кажеш как са построени тези язовири. С безплатен труд на населението и робски труд на неудобните на властта. Сега ако ти кажат да хванеш да поработиш месец безплатно в името на държавата ще скачаш до небесата,че ти нрушават демократичните права

12

Анонимен

преди 1 година

"Между 800 000 и 1 милион лева е загубата на собственика за ден."Дообрее