58

Анонимен

преди 1 година

Пушенето убива ...тавариши

57

OleMale

преди 1 година

Не мога чак да повярвам, че Русия може да е толкова *** да нарича нещо толкова очевидно инцидент. Според мен такива статии трябва да се придружават от официално становище във видео, за да е ясно, че е вярно, че такова изказване има. Аз лично не мога да повярвам, че Руснаците са толкова глупави. Не са най-блестящите мозъци, но чак пък толкова *** да ги изкарват.

56

Анонимен

преди 1 година

Значи пак нищо не сте разбрали! Кремъл казва: Пиян моряк с цигара в устата заспа на поста! Това се случи в близост до боеприпаси! И поради това се получи точно тази експлозия! А щом кремъл каже, че е така как може ние да не вярваме сега!!?? :)))))))))))))))))))))))

55

СМЕХ...

преди 1 година

Украинците са майстори в партизанските акции още от ПСВ и ВСВ....немците много си патиха от тях ----СЕГА Е РЕД НА РАШКИТЕ ДА СИ ПАТЯТ...ха,ха,ха... И КАТО ГЛЕДАМЕ ПУШИЛКАТА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА ПОВСЕМЕСТНО ...!

54

Анонимен

преди 1 година

Още един пожар...

53

Бомбаджиев

преди 1 година

Как да кажат, че са ги думнали, когато никоя държава няма да им купува противоракетните системи след подобен анонс. На карабляк Масква - пушачи, на овенния склад - пушачи,... Аве, сменете я тая версия да го..., че да звучите по-актуално.

52

Пинг Понг

преди 1 година

Е е много станаха все един и всъщи сценарий четем до кога ще крият че са ги ДУМНАЛИ не живеем във оная ера кога то звучеше радио МАСКВА

51

Striker

преди 1 година

Всеки ден да има бум-бум за ор?ките на П&у?т?лер, хаха! Кримнаш, *** нещо не баш!:)))

50

Анонимен

преди 1 година

До gosho заради това управление има прекаран навсякъде ток и вода. Като гледам как е вмомента като си построя къща трябва сам да си платя за стълба и кабелите както и за тръбите до къщата. Тогава всичко сее е правило за хората,а сега закойто има пари

49

Анонимен

преди 1 година

Тролерите пак подхванаха Тея тоалетни чинии трябва да си много пpocт за да вярваш на това. Особено в статии някоя си украинка видяла снимка в интернет и си познала чаршафа и бойлера. Нямам думи про100. Какви Шебеци имам за сънародници.

48

Антон

преди 1 година

Август по принцип е много тежък месец за Руската Федерация. Опита за преврат 1991 когато за няколко часа бяха свалили Горбачов беше през Август. След това 1998 пак през Август обявиха фалит ( мораториум върху дълга). Курск и тя потъна Август 2001. Има още но ме мързи да пиша.

47

Анонимен

преди 1 година

До 47 имаш предвид украинците тече поредна вълна на мобилизация. Толкова са го закъсали ,че са тръгнали да проверяват по жилищата кой живее и ако има мъже 18-60 ги мобилизират. Така е демократично и после горките Микола се водят безследно изчезнали за да не се плати на семействата.

46

Анонимен

преди 1 година

До 49 а у нас страна членка на ЕС и демократичния запад всички села плюс някои градски квартали са без канализация и имат по 1 нужник в двора с клекало и септична яма. Първо погледни нас и тогава пиши за другите

45

Анонимен

преди 1 година

Сега в Сибир всяка втора външна тоалетна е с тоалетна чиния! Контакта със запада води до културен прогрес!

44

Анонимен

преди 1 година

Поданиците на Владимир Потен се препотиха вече 3 пъти от горещия летен сезон в кримските курорти. Синоптиците предупреждават за продължителни високи температури и обявяват кафяв код за летовниците, като им препоръчват да използват наводнените курорти около Сочи.

43

Анонимен

преди 1 година

Най са зле горките от така наречените ДНР и ЛНР. Пушечно месо, дори не се водят във сводките на Руското Министерство на Отбраната. Хващат ги от улицата и направо на фронта. Никакъвци, нито украинците нито руснаците ги имат за нещо.

42

Анонимен

преди 1 година

Така ще бъде! Докато Русия си играе на "братушки" с украинците така ще бъде. Смотай това население и това е! Вкарай наборната армия като окупационна войска. Докато пази, малко да се понаучи на военни мурафети. Какво лежи по казармите? Прибери не руското население в населените места или го прогони. Зачисти пътищата и полето и каквото мръдне без разрешение и проверка, прибери в лагер. Диверсионните групи ще лъснат. Пък като мине войната, тогава други закони.

41

До Влади-Мир

преди 1 година

Всеки може да пише, каквото си иска! А ти-каквото ти наредят!

40

Анонимен

преди 1 година

Руския солдат е деморализиран в Украйна. Не знае какво всъщност прави там, освен да изнася и да граби, вкючая и тоалетни чинии, и да робува на кремълската шайка. Е, щом са толкова невежи руснаците да гинат в Украйна. Укрите може да изгинат всичките, но няма да се отстъпят. Това е разликата между дивите руснаци и непреклонните украинци.

39

Крим не е руски

преди 1 година

украинските герои направиха за смях руската армия.. добре че НАТО не се намеси че Путин щеше да се оправдава .. а сега с украинците от кумова срама ще мълчи и отчаяно се опитва АЕЦ да взриви.