105

Анонимен

преди 1 година

Защото строителите и работодателите са патологично алчни и пшят силите и кръвта на народа.

104

Анонимен

преди 1 година

За всички ни е ясно, че българите сме панелни плъхове, няма нужда да се хвалим колко много имоти имаме, качеството е по-важно от количеството. С къщите в разни ромски гета, наречени села, положението е същото.

103

ДДРОнег

преди 1 година

Но и немалко Българи имаме по няколко имота ... и много апартаменти стоят празни, собствениците им не ги продават и не ги отдават под наем ...

102

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден статии за имоти. Купувай народе, че не останаха ! Сега е момента за апартамента, точно на върха и преди звучното пръскане на имотния балон зимата !

101

Fallschirmspringer

преди 1 година

Един път отидох на гости в манастирски ливади.Беше ужасно,улиците тесни,никакви тротоари,зеленина колкото на Марс.Когато влезнахме в апартамента,който се води двустаен имах чувството,че стените ме притискат.Кухня няма,а някакво боксче,в което човек не може да влезне.По-голямото помещение е три в едно трапезария,дневна,спалня с кукленски размери,другата миниатюрна стая е за децата.Този апартамент може да се събере в хола ни в ж.к.Яворов или в някой друг от холовете ни.На 6 метра от прозореца друг

100

Анонимен

преди 1 година

Вие били ли сте в Манхатан да видите какво е малко жилище? 12 кв.м с баня. Наемът е 700 долара. Обаче иначе в Манхатън, друго си е.

99

Анонимен

преди 1 година

Ми как няма да се водят пренасели с големия брой индийци, които живеят в 2 стаи 20 човека. Така статистиката бая се променя.

98

Анонимен

преди 1 година

до 119 други и това нямат.

97

до 116

преди 1 година

И какво имаш - 50 до 70 квадрата от панелена кутийка или 60 квадрата от ново строителство(направили го на тристаен от килийки), които се равняват на 45 квадрата по старите стандарти, и то за 120 хиляди евра. Да ни завиждат на постиженията...

96

--

преди 1 година

Пълни глупости...Средния европеец живее в доста по-малки жилища. Този експерт да се разходи из големите столици в Европа - Лондон, Париж, Берлин, Копенхаген, Стокхолм, Рим и да се огледа какви са размерите на жилищата там - теснотия, маломерност. Стандартната двуетажна къща в Лондон се равнява на маломерен тристаен в Люлин, с единствен бенефит - заден двор.

95

Петър

преди 1 година

Наши познати си купиха "къща" в голям град в Англия от 30 кв за 300 000 паунда. Имат две деца.

94

Анонимен

преди 1 година

Малки, малки, ама собствени.

93

Анонимен

преди 1 година

Време е за 7 по Рихтер, да пооправи нещата в строителството в България! И естествено епицентъра да е в София, това даже не се и коментира.

92

ED

преди 1 година

Нагъчкали сме се в 3-4 града, останалата част пустее

91

Анонимен

преди 1 година

Много е голяма пропагандата срещу България, ама като дойдат тук надъхани и излъгани чужденците и гледат с отворена уста. Скоро имахме гости от Европа, останаха очаровани от България. Постоянно обясняваха, че в тяхната преса пишат ужасни неща за България и дори ги е било страх да дойдат. Сега искат септември да идват пак.

90

Анонимен

преди 1 година

До Щирлиц - По-МЪЧНО ни , е че Българина изпростява и оглупява до вселенски размери , и не само че ще му вземат жилищата , а ще му вземат и държавата , докато си въобразява че друг ще го "пази" той да си играе на " демократ " ! За повече информация и справки прочетете за историята на Аборигените и ндианците !

89

Щирлиц

преди 1 година

Господа,отдавна ви е мъчно,че българинът има собствено жилище.Га.дно ви е,но това е положението.

88

Българина живее...

преди 1 година

Кой е тоя "българин" ? Аз не го познавам.

87

Анонимен

преди 1 година

Българите са аборигени. Живеят като животни по 5-6 човека на 60 м2.Абсолютна Зган.

86

Joan

преди 1 година

Жилището е достатъчно голямо, когато има една незаета, гостна стая. В спалнята човек може да се отпусне, да си разхвърля дрехите, в кухнята да готви, но трябва да има една официална стая, в която да може да приеме гост, съсед и т.н., в случай, че някой дойде неочаквано. Тази стая трябва да има приличен вид. Преди време Башар Рахал направи шоу, в което влизаше вечер в домовете на случайни хора. Оказа се, че повечето хора нямат къде да го посрещнат поради липса на свободна стая.