10

Един турчин

преди 1 година

Гледам и ми е смешно как българите се радват, че македонците са приели истината и няма да им вземат историята защото те си я даваха. Да се радваш на нещо свое, нещо което другите вече не ти го искат ха ха ха

9

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше Македония и не беше този измислен спор ,никой нямаше даже да е чувал за рози екземпляр.Смешна работа,но и много тъжна.Типична Балканска тргаги-комедия.

8

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

До Анонимен пост5 така е

7

От РСМ

преди 1 година

От РСМ обявиха, че след като Винету от Банкя е управлявал България 12 години е редно и ние да се определим с нова идентичност, като индианци.Предлагат се паметници в центъра на София на Винету, Голяма мечка, Седящият бик, Понтиак и други по примера на скопския Дисниленд.

6

Анонимен

преди 1 година

Брей,макетата ще оставят без работа нашите псевдо историци. Те направиха кариера с мразене на Макетата..Какво ще прави тъпоумния Георги Николов сега?Може би ще последва своя другар БД....

5

Анонимен

преди 1 година

До 3 Внук на ГоцеТи си внук на Гоце колкото си внук на Сашо Педера!!! Всички братя и сестри на Гоце се преселват в България в РСМ няма и един наследник на Гоце Делчев.

4

fwgwe

преди 1 година

До внук на Гоце - да, Македония на македонците, които от своя страна са малко по-инатливи българи.

3

Внук на Гоце

преди 1 година

Во Македониа имало и има бугарски, српски и грчки учебници. Но децата од Вардар Пирин и Еге секогаш учеле од нивните маки, татковци, баби и дедовци. Македониа на Македонците.

2

Детенте

преди 1 година

Мустака пак ли дрънка небивалици... кой и какво го пита този не знам!?

1

Гошо...Тъпото

преди 1 година

А какво стана с...татарите,дали ще ни пишат в...учебниците,че сме кривокраки,или...кривогледи,има значение.