33

справедливост

преди 1 година

Радев трябва да бъде разследван за саботаж в полза на чуждо правителство. Единствено справедлива ефективна присъда би охладила ентусиазма на подривните елементи в България.

32

Анонимен

преди 1 година

Промяната на Радев - бавене, протакване, спиране, закриване, саботаж, провал, интригантство, омраза, некадърност, наглост, безочие, прецакване на ближния - мога така да продължа да ги описвам всички нови които ни върнаха 20 години назад.

31

Анонимен

преди 1 година

до 27. Точно от ГЕРБ започна разделението на държавата. Великият вожд и пръв ръководител раздаваше на едните за сметка на другите необосновано пари.

30

Анонимен

преди 1 година

Ако се прави на юг всичко е окей, ама на север пречи, съсипват умишлено и пречат на развитието на северна Бг, средствата да отиват в цъфналата и вързала южна Бг.

29

Анонимен

преди 1 година

Бойко трябва да направи нова партия и да я нарече Хемус!

28

Затвор за БОрисов

преди 1 година

МВР да докладва какви подкуписа взели престъпниците начело с Борисов за всеки един проакран от тях обект вкл водни цикли,хотели и къщи за гости по програма Развитие на селските региони,магистрали,газопроводи... Мост Видин ,АЕЦ БЕЛЕНЕ -там седят два незаконни за БЪлгария реактори призведени за Индия.. НЕ СЕ НАКРАДОХА ТИЯ БАНДИТИ ПАК СЕ ГЛАСЯТ ДА КРАДАТ МИЛИАРДИ..

27

Обекта е ВРЕДЕН

преди 1 година

Обекта уврежда тежко охраната на Северна БЪлгария.. Поразяват се трайно нелечимо милиони декари ценни вкл обработваеми земи.. Създава се риск от жестоко увреждане на Бисоферата на Северна България .. ИМА страхова невроза в биосферата от подобни нагло вредни обекти заради дигитално холограмни оръжия режещи скенери вкл маскирани като фарове..РИСК ОТ РЕАКЦИЯ КРАЙ НА ФАНЕРОЗОЙ/ КРАЙ НА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА НИ>>

26

Арести за борисов

преди 1 година

СТАВА ВЪПРОС ЗА НЕЗАКОНЕН ОБЕКТ ЗА КОЙТО ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ С А ПРЕДЛАТИЛИ НАД 8 000 000 000 ограбени от народа живи кървави лева при 12 % лихва.. Въпреки това нагло престъпление престъпниците начело с БОрисов Бойко още са на свобода..

25

Анонимен до 26

преди 1 година

Защото е от страната на Варна, шопелпомачора няма интерес да се прави там.

24

Случаен минувач

преди 1 година

Тази магистрала е започната от бай Тошо през далечната 1974. Трябвало е още тогава той да разпореди да се отпуснат повече средства, да се строи по-бързо. Не го е направил, мислел е, че ще управлява още дълго. Ето че откакто започна "демокрацията" магистралата десетилетия не може да се завърши. Скоро ще станат 50 години от започването й.

23

Изгубихме 2 години

преди 1 година

Ако ГЕРБ беше на власт сега магистралата щеше да е готова на 90%.

22

опетков

преди 1 година

А защо няма нито дума за Лот 10 на магистралата, който е абсолютно завършен и не се пуска в експлоатация. Имаше едно свлачище, което мисля, че е ремонтирано. Този министър като че ли пада с пискюл от небето и не е в час за нищо. Странно ми е как някакви уж архитекти, като че ли досега не са живяли в България. От една година и половина не се строи нищо в БГ, другарю министър. И е лъжа, че така било последните 10-15 години. За това време беше завършена Тракия, Марица и почти цялата Струма.

21

Анонимен

преди 1 година

Платете си построеното Кириле и Асене

20

Я па Я

преди 1 година

До Лъжец КАК СИ ГОВОРИ ,ПО ТЕЛЕПАТИЯ ЛИ И КОЙ ТЕ ПУСКА В СТРОИТЕЛЕН ОБЕКТ...ТО АКО СЕ РАБОТЕШЕ ,НАЛИ ЩЯХА И ДА СЕ ПУСКАТ ЧАСТИ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ?КЪДЕ СА БЕ ,ЛЪЖЕЦ???

19

НЯМА ПАРИ за НАрода

преди 1 година

Престъпниците около Борисов се прочуха... ХОп милиард за видое терористична техника за трайно мръсно увреждане на всички деца в ясли,градини и училища.. ХОП милиард ограбен от народа за два ненужни реактора за централа спряна 1989 година... ХОП осем милиарда аванс за обект без разрешение за строеж. За малко да почне магистралки до Венера и МАрс.. НАД 1 000 000 БЪлгария намят НИКАКВИ ДОХОДИ. НАд 49% нямат доходи за оцеляване..

18

Бико

преди 1 година

Аз лично на 2.10.22 г. ще я размразя като гласувам за ГЕРБ-СДС.

17

Чобанин

преди 1 година

В южна Бг има повече турци, помаци и роми-мюсюлмани отколкото в северна. Политиката на БГ от София е в последните години да се дават огромни средства на южна БГ, за сметка на северна.

16

Чобанин

преди 1 година

Нарочно не се правят магистралите Хемус и Черно море, защото по успешната алтернативата на София е Варбург.

15

Анонимен

преди 1 година

Тази магистрала докато я построят хората ще измислят летящи коли и вече няма да е нужна

14

Анонимен

преди 1 година

А като са инспектирали тунелите на Витиня,дали случайно забелязаха как от зимата няма кой да почисти светлоотразителите вътре и е тъмно и опушено,като в пещера?Това са месеци!Господа,такова чудовищно безхаберие по отношение пътната безопастност няма никъде в нормалния свят!СРАМ!