148

Сата НАТО

преди 1 година

Високите цени на горивата не са резултат от санкциите. Цените се вдигат заради търсенето.

147

Мунчо

преди 1 година

До АнонименПреди да я дадем на концесия, ние не знаехме че в рудата има злато. А защо не знаехме - опидай да си отговориш сам.

146

Пак по опорката?

преди 1 година

До Сата НАТО: Санкциите вредят повече на ЕС отколкото на Русия. При по-малко продажби на газ и нефт Русия печели повече. Нека да затегнат санкциите. Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат.

145

Какво следва

преди 1 година

ЕС иска да мине без руски газ и нефт. Може, но да видим колко ще ни струва това. А Русия пренастройва икономиката си за да не зависи от внос на техника и резервни части от Запада. Да видим кой ще спечели в това състезание. Аз все пак си мисля, че ще бъде Русия, защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва (а и Китай доставя всичко), но западната икономика без суровини не може да работи.

144

Сата НАТО

преди 1 година

Щом санкциите дават резултат, затегнете ги още.

143

хехе

преди 1 година

До ДДРОнегно СССР печели най голямата воина ..Отечествената Война ..или така наречената Втора световна...аз не помня в историята СССР да е губила воойна срещи европейска държава ...да Финландците ги спират...но Сталин изместа грницата на СССР със 150 км навътре във Финландия....за полша ...какво да кажа ....Русия я е превземала поне 10 пъти....французите съшо....германците също мачкат поляците...шведите също...абе в общи линии ..който не е решил той не е превзел полша....разграден двор

142

Анонимен

преди 1 година

до 191 - "Руската икономика засега издържа на санкциите. Европейската, обаче - не." - Европееца има право да мрънкя и да се оплаква. Я *** в Масква и почни да крещиш, че икономиката е закъсал и *** е виновен, да видим колко време ще поседиш там, преди да изчезнеш безследно. :)

141

Анонимен

преди 1 година

"Руснаците винаги са печелили войните зимата. Няма разлика и сега" - Ъхъ, само дето това е ставало на територията на днешна Украйна с основни военни сили от Украйна и Казакстан и яко припаси от съюзници, като САЩ.Но сега казаците вече не са в Русия, а Русия се е изправила точно срещу украинците, а Китай последно казаха, че точно военна помощ няма да им пращат.

140

Анонимен

преди 1 година

Интересно как руската икономика ще се свие, като тя си търгува необезпокоявана с Китай, Индия, Турция, Унгария, Иран, Саудитска Арабия, Цяла Южна Америка и цяла Африка. Общо взето около 50 държави в света не търгуват уж с нея. Ама не се знае дали не търгуват. Щото май най-големите икономики на от ЗЕ си търгуват тайничко. Само за Китай износа се е увеличил с до един път и половина.

139

Анонимен

преди 1 година

Докато Путин е на власт, само свиване ги очаква :))

138

Анонимен

преди 1 година

Руснаците винаги са печелили войните зимата. Няма разлика и сега. Гответе се за тежка зима. Или пригответе яко кинти за да си плащате, че капиталиста сака пари.

137

Имаше данни

преди 1 година

Русия е увеличила износа си на всичко със 150% в сравнение с миналата година..Русия в момента е в прогрес, за разлика от ЕС, където ще трият мръсните си части с влажни кърпи.

136

Анонимен

преди 1 година

Никога поевтиняването на руската рубла не е било посрещано с такава радост както сега. В момента $1 се разменя за почти 62 рубли и това е голям успех за Банк России.

135

Анонимен

преди 1 година

Спокойно. Процесите в икономиката са инертни и никой не е чакал срив за 6 месеца. Тенденциите са устойчиви и необратими вече при тая ситуация. Всеки божи ден пресата притиска колхозната държава малко по малко и който не е разбрал си е просто неграмотен. Да се стигне дотам, че Западът да се лиши от едни приходи от Русия. а те не са малки, - просто това означава много и гарантира край на ситуацията дооста неизгоден за агресора. Поняли мислещи българи?

134

Анонимен

преди 1 година

До Дядо Поп Гл у па ко, трябва да си сляп, за да не забележиш, че ни управлява колониална администрация от прислужници на САЩ и на техните васали. Затова и всичко върви на зле. Само един пример за *** хора - златната мина в Челопеч. Продажници от нашето управление я дават на концесия на САЩ и Канада срещу един (!!!) процент за нас. Тоест, те ни крадат 99% от златото. Е как да прокопсаме с такива "приятели"????

133

Анонимен

преди 1 година

До Светът срещу Русия Целия свят?!? - Пълни глупости. Световния грабител САЩ и неговите васали от Европа се опитват да вредят на Русия. В същото време тя заедно с Китай си изгражда общество от съюзници. Скапаните САЩ все повече и повече се скапват водейки към нищото поробените народи.

132

Слава Богу...

преди 1 година

БЪЛГАРО-РУСКОТО БРАТСТВО ПРИКЛЮЧИ !!!

131

Русия потъва

преди 1 година

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

130

Светът срещу Русия

преди 1 година

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

129

Анонимен

преди 1 година

Като си дядо поп гледай си молитвите... най-добре... от друго не разбираш.