376

Анонимен

преди 1 година

джудже смотано - два шамара по врата и бегай в дупката - ке.ле.ш

375

ами ти

преди 1 година

Ти 20 години се въртя, президент, МП, пак президент, конституцията сменя, само и само да *** от хората. Твоят начин ли е правилен? Нормално мислещите хора, с поне малко интелект в България (защото тук това е кът), виждаме за какво става въпрос. преди 65 години взехте всичко от хората и ги пратихте от сегала в градове. Сега берем плода на невероятният ви тоталитарен режим.

374

Иван

преди 1 година

Много странно, днес няма много проруски коментари? Да не би на Копейкин ботовете да са офлайн?

373

П.К.

преди 1 година

"Колективния" запад се опитва да събере остатъците на изгубената власт на световния едноличен жандарм. Ние, обаче, искаме не еднн, а няколко Световни жандарми. Затова подкрепяме борбата против едноличния жандарм. И ще победим.

372

Българин

преди 1 година

руZия е световния тероризъм ! След 1917 г започва и до днес!!!

371

така е

преди 1 година

Западът има господстово---културно, социално, икономическо и военно. Но това господство е, защото хората искаме да господства разумът, да живеем по добре, да бъдем по добри. А какво ни предлага Путин---глад, мизерия, държава-мафия и тотална световна изолация. И който не е съгласен , нека да съпостави цифрите : емиграция на запад и интерниране в путинландия.

370

Благодарение на

преди 1 година

главния терорист на Земята от Кремъл , НАТО се разширява . Само и единствено заради безсмислената война срещу Украйна водена от руските фашисти - необвързаните държави Швеция и Финландия побързаха да се включат незабавно в НАТО с цел сигурност и благоденствие на собственото си население. Никой не вярва на кървавите фашисти от кремъл.

369

Жужакот

преди 1 година

напълно е изкукуригал.

368

Ха

преди 1 година

пупу е изключително нагъл мъник .......... абе комсомолец вестник ли да ти четат?

367

Абе,

преди 1 година

Г-н Путин, факт е, че НАТО се разширява на Изток. Но защо е така? Защото вие, като СССР бяхте направили васални държави от сраните членки на Варшавския Договор и искахте да господствате над всички! Забравихте ли, как чрез репресии потушавахте бунтове в Чехословакия и Унгария? Това не беше ли намеса във вътрешните работи на тези държави?Или ще кажете, че е било по молба на техните партийни ръководства? Та разликата е, че едни налагат господство чрез възможност за развитие, а други чрез терор!

366

Анонимен

преди 1 година

МОЛЯ РУСКОГОВОРЯЩИТЕ ПОРОВЕ И ПОРКИ ДА СЕ РАЗКАРАТ ОТ ФОРУМА

365

haha

преди 1 година

Аз не виждам какво по-хубаво от влизането в НАТО може да се случи на една държава. Със сигрност да бъде смазана от руския ботуш (който се оказа повече сандал май) е доооста по-зле.

364

Мдаа

преди 1 година

А ти се опитваш да наложиш твоето !

363

Бедна фантазия!

преди 1 година

Ако Жужи се надява, че примитивна крепостна русия може да застраши господството на Свободния свят, то тогава той няма и капка представа за космическата мощ на Пентагона. Истината той ще осъзнае едва в Хагската килия на Милошевич...

362

Путлераст

преди 1 година

Аз съм пиян геронтофил и обичам моят президент!!!

361

Путин

преди 1 година

е пътник. Въпрос на време е тези около него да се сетят че това безумние не може да продължава повече. Руската армия е разбита в Украйна, руската икономика е развалина.

360

истински русофил

преди 1 година

Путин е западен агент. Ще разпарчетоса Русия. Такава му е мисията на този сатанист долен!

359

до 371

преди 1 година

Ако свободният свят е русия----искам да живея в робството на Запада.

358

Запада

преди 1 година

Има културно господство, икономическо,социално соти много по - добре и перспективите са отлични. Така, че никой от запада не се натрапва на руснаците --уви, те сами идват на талази....

357

Анонимен

преди 1 година

Е, остава да стои и да ти ръкопляска.