10

Анонимен

преди 1 година

На Газдов майка му е шефка в Лудогорец. Стойчо ти си предател и 6. оклук. Как можа да отидеш в Лудогорче 19-48??? До вчера говореше против тях, ама викаш парите не миришат а? Еми, харчи си ги със здраве и да знаеш цял живот че се подигра с всички които те тачеха и защитаваха. Но се подигра и на себе си и името си. За мене ти и супата не съществувате!!!

9

Българка

преди 1 година

Тоя се прави на голям цесекар, но не обича нищо друго, освен парата.

8

Играч

преди 1 година

Комисионойчо Младенов ще им селектира чудесни португалци и бразилци.

7

Анонимен

преди 1 година

тройчо си е тройчо всички знаем че е голям хитрец прави се на нервен че е готов да умре за одбора си а всъщност е голям сребролюбец аз просто от тук нататък шефа на това отборче го смятам за най големият ***

6

vlady

преди 1 година

Бройчо Торпедов Тулузки най-много да ги докара до фалит и изпадане.

5

Сахар

преди 1 година

Фирменият отбор Ефпет - Цека освен да дразни защо съществува?Обикалят стадионите немили-недраги и без фенове, като си купуват бивши футболисти на ЦСКА, за да се легитимират...Предполагам, че ще приключат съществуването си с кратко съобщение от няколко изречения и никой няма да страда от това.

4

Анонимен

преди 1 година

На кой му дреме за отборчето с 48те фена, няма смисъл от такива новини.

3

Зозо

преди 1 година

И тоя с бездънен портфейл се оказа...... Щом до "числото" го докара - резил

2

Анонимен

преди 1 година

Начи чичовото скоро е пътник

1

Анонимен

преди 1 година

Дори те мързи да се избръснеш.Какъв футбол ще правиш?! Треньорът трябва да е чистоплътен, спретнат, стегнат, образец за футболистите като вид , интелект и държание. Тоя изглежда като клошар.