28

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ НСИ ПЛАНИРА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ ПО-МОЩНА И ОТ ТАЗИ ПРЕЗ 1997 ГОДИНА !!! ТАКА ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРО+СТА+ЦИ ЩЕ СЕ СРУТИ В ПРОПАСТ ОТ КОЯТО НЯМА ИЗЛИЗАНЕ...

27

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно кифлите вече са се ориентирали при кой да живеят без да плащат наем. А на гейчетата първият въпрос винаги е какво работиш, какъв бизнес имаш и родителите кои са. Повечето са си опекли работата.

26

Анонимен

преди 1 година

Какво лаеш какво направи като депутат нищо агнето върви след теб

25

Анонимен

преди 1 година

Болшинството живее в бедност и -30 лв вече не можеш да спестиш след киретата , не че при буцо беше различно

24

Анонимен

преди 1 година

19, 'За да имаш 300 лева пенсия ясно е колко си работил' --- не е важно колко си работил, а колко си внасял

23

но

преди 1 година

писна ми от такова бабешки заешки глупости. Няма българи които жевейт в бедност - няма.Може само някой по документи в социалните да се води такъв, но реално той не е такъв, просто точи социалната система.Стига сте мрънкали - няма бедни българи. Половината народ бачка супер много и изкарва супер (дори да него декларира). А тези които не бачкат са издържани от тези които работят много и са доста далеч от бедността. Така че стига мрънкахте.

22

fact

преди 1 година

малко са.требва 100% да живеят в бедност.

21

Хмммм

преди 1 година

Не само да произвеждат повече :) Да повишат качеството, да намалят разходите чрез оптимизация, да повишат цените си :)

20

Що за специалист..

преди 1 година

Гледах участието й днес по телевизията. Посочените данни за доходите и разходите на човек бяха за ТРИМЕСЕЧИЕ. А тя говореше все едно са за един месец. Което ще ре, че целият й анализ е грешен! Та, питам, що за икономист, специалист и пр. експерт е!? Или само да ходим по студиата и сеир да става!

19

Анонимен

преди 1 година

До Георги . . . да беше предложил на лена, само тя щеше да изкарва по 15

18

До 14

преди 1 година

И как сметката ти е 100 бе, скот? Отопление, ток, вода, такса вход, интернет, цифрова? Това 100 може да ти е лятото.

17

до 17

преди 1 година

За да имаш 300 лева пенсия ясно е колко си работил. И баща ми и майка ми получават над 2000лв.

16

Оффф

преди 1 година

Много ми харесва формулата за спестяване, която е копирана от... САЩ. Само където забравят, че тя не може да бъде адаптирана към европейската, защото, в САЩ няма гарантирана пенсия, а каквото си спестил и инвестирал, затова пестят и влагат в инвестиционни фондове, а не под дюшека. БГ -5% реално ти отиват в частния пенсионен фонд, държавата ти отделя 10% към държавния пенсионен, та 15 вече са ти спестени, остават между 5 и 15. В САЩ си плащаш здравна застраховка, няма държавно здравно осигуряване

15

Анонимен

преди 1 година

с 300 лв пенция как се спестява

14

Георги

преди 1 година

С жена ми общо изкарваме малко над 7000лв. Половината ги спестяваме. А изплащаме и нова кола

13

Анонимен

преди 1 година

Има ама трябва дупе. Моята заплата е 1300.... сметките са ми 100 ...Живея в София в собствено жилище. Нямам 1лв заем Спестявам около 800...другото е за храна и покупки. Нямам деца. Та при определени обстоятелства може и то доста да се спестява. Пари за глупости не давам. Всичко зависи от финансовата култура.

12

До Диана

преди 1 година

Ако го е мързяло цял живот и нито е учил, нито може нещо да прави и в тоалетната на някоя дискотека е надул някоя като него, сега е нормално да се чуди какво да прави. Хич не ми пука за такива.

11

Диана

преди 1 година

До Щерю Зависи, уважаеми! Ако хладилникът ти е перманентно празен а имаш две малки деца, ако трябва да ставаш в 3ч. сутринта за да можеш да купиш поне мляко за децата, ако получаваш 300лв. пенсия а имаш сметки 100лв., ако нямаш работа и никакъв доход без да знаеш до кога, ако,,,, ако...тогава стотинката ти се струва златна и не само се цепи на две, ами и се стиска до припадък, значи...

10

Щерю

преди 1 година

- "Икономията е майка на мизерията!" - Адама във филма "Опасен чар"...

9

Анонимен

преди 1 година

Майко мила, то от икономисти, юристи, професори - няма място за нормална изява, поредната глупост изчетох сега. Нямаме мислещи хора, това е проблема.А въпросите свързани с политиката са съвсем ясни и в момента се разясняват на всички в каква криза сме влезли.