89

юлиян

преди 1 година

До Не *** на Фенин99;ВЕЛИК.Де да можех и аз така.Благодаря за урока.Още един път,ВЕЛИК.Няма две мнения,няма съмнения.Ако обичате,включвайте се по-често.Показвайте ни на практика,какво точно не ни достига.Уверявам ви,че ще го преживеем и ще се поучим от МАЙСТОРА.Не съм си и помислял да слагам кавички.В случая с вашия коментар те са напълно неуместни.Още веднъж,благодаря ви и ви моля,най-искренно;Продължавайте да ни демонстрирате какво значи, да знаеш,да можеш и да го направиш.

88

Анонимен

преди 1 година

И аз призовавам светът да реагира при нов обстрел по АЕЦ "Запорожие", като смачка празната кратуна на зеленото накоманче !

87

Анонимен

преди 1 година

Сега гледах клип как хохолите с английска ракета поразяват парк в Енерходар. В парка имаше родители с малки деца. Това няма да го видим по "прогресивните"медии. Е, не оцелиха никой.

86

Анонимен

преди 1 година

До 105 ДавайтеИ като я нападнат софия с тебе заедно исчезва за броени секунди

85

Анонимен

преди 1 година

И как да реагира Запада? Те наложиха 7 пакета от санкции и резултата е 0. И те не знаят какво да правят.

84

Давайте

преди 1 година

Аре бе, НАТО, нападайте я тая Русия вече, че ми писна тука 6 месеца едно и също. Ай да ви се не знае глупавите военни операции и чудо. Писна ни, бе, нападайте вече и да се приключва!

83

Анонимен

преди 1 година

обстрела на атомни електроцентрали е акт на тероризъм....Спешно да бъде въведен контингент на ООН за охрана на централата и разследване на инцидентите

82

xoxo

преди 1 година

Руснаците владеят атомнната централа,но същевременно си я и обстрелват -ей така,за спорта.И един мармот навива станиол... Мисля,че украинската дезинформация вече е толкова прозрачна,че цяла Европа я вижда вече,най-накрая.Разгеле.

81

БЕЗЦЕННО

преди 1 година

До Не *** на Фенин 99 Цитат"Ако почиствате кучето си от бълхи- това за вас е специална операция, за кучето е освободителна операция, а въшките това го разбират и усещат като пълномащабна война срещу тях"ВЕЛИК КОМЕНТАР. ТОЧНО И ЯСНО КАЗАНО

80

Натовеца

преди 1 година

ако Русия нападне контролираният от нея аец........??????!!!! Това ми изби мочъчните клетки !

79

Не пут на Фенин

преди 1 година

До Не фен на Путин. 65-- Ако почиствате кучето си от бълхи- това за вас е специална операция, за кучето е освободителна операция, а въшките това го разбират и усещат като пълномащабна война срещу тях

78

Петров

преди 1 година

в топ 100 университети българските са на 200 ното място. промитите български мозъци на тема "колко е велика Украйна щото американците казват така" личат и от коментарите.

77

До за 2029

преди 1 година

Ами сещай се, кой прави тези класации....Между друго на живо видяхме подготовката на Харвард, така че няма нужда. Още един такъв като Кирчо, Кокорчо или Милен Велчев и Харвард ще разсипе цяла една държава.

76

За 2020г.

преди 1 година

В топ 100 университети, на 84 място е руският Ломоносов....

75

Кифладжията

преди 1 година

До Анонимен НАТО има ли достатъчно количество памперси, за да прави десант на вече руска територия? За един преател на име Доналд Кук питам.

74

Хора

преди 1 година

Скоро Европа и света ще разбере истинското лице на наци Украйна но ще е късно ,последиците и истината ще е страшна...Но дали запада ще си признае пак грешката?

73

Петров

преди 1 година

вече и на слепите е ясно, че по американски сценарий укрите и онова кречетало Зеленски готвят ядрен шантаж на Европа. американският дълг надмина всякакви граници, дори печатницата не смогва, американците трябва да изядат някой, но да не си счупят зъбите.

72

Логика

преди 1 година

Ако бяха стреляли украинците, щеше да има разсеян пиша....

71

Американофил

преди 1 година

Русия сама се обстрелва и сама прихваща ракетите си с пво!

70

Ама

преди 1 година

Що няма фасове