70

Анонимен

преди 1 година

благодарение на Кирчо и Кокорчо,ще фалираме,Харвард...братче не Шуменския Университет.

69

Дочо

преди 1 година

И после да стане Цар!

68

ЛОГИЧНО!

преди 1 година

Едно е сигурно: Краят на войната в Украйна ще бъде край и на мандата на Фигуранта. Как точно това ще стане ще реши Военният трибунал.

67

Чичо 68

преди 1 година

Друго видяхме досега! видяхме потресаваща, безпрецедентни в историята ни наглост, коварство, чудовищна измама и селска хитрост! Видяхме фалшивия "вдигнат юмрук", и "мутри вън"! Видяхме как мутрите бързо влязоха вътре, защото грозният и мръсен театър, който (п)Резидентът на Решетников ни изигра, за да измами наивници, всъщност целеше слугинаж към кремълското чудовище и е чиста проба национално предателство! Така че, по-добре 240 хрантутнци, отколкото губерния в прогнилата империя на злодея

66

чичото

преди 1 година

Ще бъде хиляди пъти добре -смяна на конституцията и президентска република . До сега видяхме едни 240 хрантутника ,които се мразеха , подливаха си вода ,злонамерени към себе си и околните и това срещу 10,000 лева и по нагоре заплата!. Лъжци! Това ли очакваше този народ?? Добро не стана, стана по-зле ,ама много зле!! . Значи друг начин на управление трябва!Пък който ще да е президент!

65

!!!

преди 1 година

Абе, агент "Майстора"! Абе, национален предател и лакей на сремълското чудовище, което е тръгнало да запали света, понеже е психично болно! Що ли не спреш с лъжите си, на които никой не вярва, ами не се хванете за ръчичка с Балабана Джебчията и не отидете на пластичен хирург, за да ви махне грозните брадавици от противните мутри?! Досущ орангутани сте, да прощават *** за сравнението!

64

145

преди 1 година

От Румен парцала може да се очаква всичко, гнус ме е от подобни същества.

63

анонимен

преди 1 година

Радев може да иска, ама Конституцията не го позволява! Показа ни нагледно през последните две години, какво може да стане с една държава, ако цялата власт се даде на един човек! Катастрофа!

62

Анонимен

преди 1 година

Да направи .240 хрантутника по-малко!

61

Анонимен

преди 1 година

ПЕДЕРЗИДЕНТСКА РЕСПУБЛИКА

60

Анонимен

преди 1 година

той си я направи президентската република като сметнеме служебните правителства барабар с неговите хора Кирчоуглу и Асеноглу от април миналата година сме президентска република и няма значение какво са гласували избирателите

59

Хора СЪБУДЕТЕ СЕ!

преди 1 година

Искайте ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ за ЕВропейския Парламент и ИЗГОНВАНЕ на ЕВРОКОМИСАРИТЕ това трябва да стане МАСОВО европейски граждани от всички държави членки на ЕС. Вълна от сваляне на правителства за да се спре ЛУДАСТТА Зеленски и ИЗКУСТВЕНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА !!! Европейска ПРОЛЕТ събуждане на обикновените хора от ЕС за спасение на Европа.

58

Анонимен

преди 1 година

А трябва! За всички е ясно, че сегашната ни политическа система 3aниk'ъв'yйнecтaвa...

57

Анонимен

преди 1 година

Силните и богатите страни са или президентски републики, или конституционни монархии!

56

Анонимен

преди 1 година

Сегашната парламентарна система е тотално неефективна и вредна за народа и страната! Навремето "началниците" ни подучиха и умишрено тикаха в тая посока... Не им е изгодно България да е силна държава и затова петоколонниците им тука всячески пречат да бъдем президентска република!

55

Анонимен

преди 1 година

Фигуранта и Мутранта - двамата съсипници на България.

54

Анонимен

преди 1 година

Ако призидентът действително работи в посока България да стане президентска република, заслужава адмирации!

53

Анонимен

преди 1 година

70% от партиите в България се финансират от Кремъл.

52

Анонимен

преди 1 година

За президентска република!

51

Анонимен

преди 1 година

Фигурантът иска да е, като Путин... Доживотен на Дондуков 2.