33

Wallstreet adveturer

преди 15 години

Rabota na wall street na ulicata prodavam semki. Obezpecheni i dobre ope4eni sa senkite, soleni na vkus ama nqma sledi ot sol po tqh (stranno a?). Prodal sum tolkova semki che sega moga da si pozvolq oholen jivot na pokriva na manhatan na edin blok verno v ednostaen apartament ama e s naturalno jacuzzi (zadeistva se s po-prucvane vav vanata). Iskrenno vi pojelavam da me zastignete nqkoi den. I estestveno kato za final na moqta tirada bih pod4ertal samo edno a to e imenno - shnur za cska i uspehi v V grupa.S obi4: Wallstreet adventurer

32

Becko

преди 15 години

Речникът на един чист НФБераст.Народният Фронт България = НФБ, Дааа ама , не!НФБерасът претендира със стисната клавиатура между колената че е девствен в кутретата, и че не е написал с тях една неприлична, лоша или цинична дума. Да ама, както се знае, всеки НФБераст има четири средни пръста. Тайно поглеждаме през прозорецът на заключената стая на един български НФБераст. През пукнатото стъкло от бомбите в Целоопечени се промъква вонява смесица смръдни резултиращи от усърдното мастурбиране с тези четири средни пръста в шестте дупки на НФБерасът. Как шест бе, ? Как? Нали НФБерасът им само четири активни пръста?...Заключение на здравната комисия към Международният отдел на НФБръднята: НФБеарстът живеещ в България сам си разравя и уширява отворите като се подготвя за колективна еБънь от различни по калибър пенислии и понеже не се е доредил до тези упокоения и защото е предварен от Даскалеско и МАХНО, НФБерасът има ялов речник, циничен е, и е безкрайно неграмотен. Та, значиии. НФБераст това е онуй дето международната *** организация ще изпрати да специализира захапване, задържане и клатене на мъжко месо. Като на Даскалеско, МАХНО и НФБарът им е обежано че ако слушат, въртят и клатиат с ***, че скоро щели да минат в по-горен куРс където ще изучават засмукване, жабуркане и изхранване с мъжко мляко. Да ти е сладко педале НФБаре!

31

ma6a

преди 15 години

number 4 you are great fun!!

30

Олег Драгунов

преди 15 години

Ми аре де какво седим и се потим тука. Аз предлагам всеки да предложи наболял въпрос, да гласува ме кой въпрос е по-наболял, да се хванем и да се вдигнем към София да си изкажем мнението. Всеки, който вика, че докато не стане народа да си потърси сам правата да се сети сам, че той е част от този народ. За мен лично страшно наболял въпрос е образованието, неговото качество, положението в което са поставени учителите, клалификацията на новите учители. Чакам и други предложения.

29

cecko

преди 15 години

abe bulgariq propada be 6te qdem *** i tolko . ako ne se digneme nie ob6testvoto da napraime ne6to ,si4ki 6te si produljat da kradat bogatite 6te izbqgat kum 4ujbina tuk v bg 6te ostanat samo bedni i prosti horica 6te stanem koloniq i tolkoz nqma kvo da se 4udite natam sme trugnali .

28

Олег Драгунов

преди 15 години

Направи ли ви впечатление, как лека полека тази тема започва да отшумява, направи ли ви впечатление, че пак ще гърмят дребни рибки (ще гърмят за пред обществото, но реално ще си живеят живота), направи ли ви впечатление какво се мисли да се направи със земята, направи ли ви впечатление как реагира обществото (да не забравя ме, че и ние сме част от това общество). Аз лично останах с впечатлението, че пострадалите бяха пре цакани, че истинските виновни даже не са разпитани, мерките, които ще се вземат сега (след дъжд, качулка) отново са половинчати, и много хора сега ще облажат, а обществото гледа псува, пие една ракия и се възмущава как може да живее в държава толкова корумпирана, толкова нехаеща, извратена, грозна, а сам не рабира, че самите ние такава си я построих ме, защото най-простия аналог, който мога да ви дам е следния: АКО САМО ГЛЕДАШ КАК КУЧЕТО ТИ ИСКА ДА СЕ ИЗПИКАЕ НА КИЛИМА, ТО КУЧЕТО ЩЕ СЕ ИЗПИКАЕ, АКО ОБАЧЕ ГО ПОДГОНИШ С ВЕСТНИКА, ЩЕ СЕ ИЗПИКАЕ В ДВОРА.ГАТАНКА: Коя е най-богатат държава в света?

27

Олег Драгунов

преди 15 години

Махно, Махно който те мрази по теб да гази. Всеки път му чета изцепките, вярно понякога казва неща които на нас не ни се нравят, но като цяло просто иска да му се обърне внимание, защото това момче говори адски несвързано. Форумът е неговата трибуна, където той е в центъра, затова аз предлагам на всяка следваща тема когато МАХНО се обади ние да му кажем само "Ходи се ши бай с калинките" и въобще да не му обръща ме внимание, така тоя комплексар МОЖЕ БИ (наблягам на МОЖЕ БИ) ще разбере, че както в живота, така и в интернет пространството, той е просто дребен .

26

НФБ

преди 15 години

вижда се по начина на изказване , че е Черен ***!ХАЙДЕ ВЕСКО ХАПЧЕТАТА И ПРИ БРАТЯТА ..ТАКИВА КАТО ВЕСКО ...АЗИС...ЕТО ГО ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯТ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ СЪЗДАВАН ОТ ЧЕРВЕНАТА ПАРТОКРАЦИЯ, ЧРЕЗ РАБФАКОВЦИ СИНОВЕ НА АКТИВНИ БОРЦИ СТАВАХА СТУДЕНТИ ,ЧРЕЗ ПРИВИЛЕГИИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 60Г ПОСЛЕ УЧЕНИ..ПРОФЕСОРИ..АКАДЕМИЦИ! ИДЕОЛОГИЯТА ЗА РАБОТНИЧЕСКО СЕЛСКА ВЛАСТПРОДЪЛЖАВА ДА ДАВА БОГАТ УРОЖАЙ...БРАВО НА ВЕЛИКИЯТ СЛАВЯНСКИ РОДСТАДОТО УФСЕ БЛЕЕ..НАЙДЕ ВЕСКО ..ХАЙДЕ КУ-КУ ...ХАЙДЕ ГОЦЕ...сер-Гейчо..взимайте ножицата и го стрижете!

25

Лора

преди 15 години

Всичко пак ще плати бедният народец, който работи като вол за мизерни пари, а плаща на бивши мутри и настоящи бизнесмени далаверите! Жалко е, че няма съд за тези хора! Ние сме само безгласни свидетели как всеки ден някой все нещо ни краде!

24

преди 15 години

Уважаеми, в математиката има едно правило: доказателство, чрез допускане на противното! та нека да поразмишляваме: в края на 1-вата световна война в Бургаския залив бяха потопени стотици тонове боеприпаси. Тъй като живея до пристанището, драгата с която изгребваха за новия терминал работеше 2 дни и 10 не работеше! Изваждаха снарядите, извеждаха ги на полигон и като ги опаковаха с тротил ги взвривяваха принудително - знам от проятел, който работи в гражданска защита, че снарядите въпреки че са престоели над 80 години под вода, при екстремни условия са изглеждали като нови, а тротилът в тях е бил сух като кибрит! Аз самият има такава гилза като сувенир, извадена преди 40 години като експонат и разснарядена! та въпросът ми е: каке възможно снаряд дето 80 години е бил под вода да ен се взриви, а снаряди, произведени по модрени технологии, дори и преди 30 години и обезопсаени да се самозапалят??????? за мене всичко това е умишлено и нямам грам съмнение! Въпроса е да се докаже, което ще е достатъчно трудно!

23

НФБ

преди 15 години

Червените олигарси и кардиналите от ДС си разиграват коня както си искат!Ми така ще е, като насреща си имат слаби второ и трето дивизионни отбори...!Основни теми се загърбват...Търси се сензацията....Мутрагена Бойко си прави реклама... Чуйте изказването на сер-Гей в САЩ....приятелите, които назначавал в бордовете на фирмите били неговите очи и уши!Е по -голяма наглост не бях чувал!И А.Томов бе негово ушенце в Кремиковци...И оВчаров...и галевите донасят на пикаещият във фонтан..Президент и "вдовица" присвоиха милионите на "чистият бизнесмен" Манол Велев...Къде е инспектор Поаро да разнищи този заплетен случай?За *** ли ни смятате господа политици?Но явно нещата ще продължават в тази посока...Липсват водачи!И хиляда "УФЦИ" като тези пишещи в ъв форумите да се съберат не биха могли да победят един вълк единак...А червените олигарси и кардиналите от ДС са глутница вълци и то добре организирана!

22

НФБ

преди 15 години

Действие!не ви ли прави впечатление как се организираха и вкупом взеха да плюят по МАХНО!Така бе и по време на учителската стачка, така е и сега!важното е да се запазят червените олигарси и кардиналите от ДС от една страна , а от друга да се оневинят и оръжейните шейхове!И на неукият е ясно, че на гърба на Челопечани се прикрива голяма далавера или простичко... става на въпрос за големи злоупотреби!Става въпрос за много пари!Целта оправдава средствата и затова неудобни личности, като МАХНО могат да бъдат и убити!Ах МАХНО защо буниш кошера?Остави плебса да си работи , що нарушаваш спокойствието на червените другари....Да проблема е МАХНО и такива като него...Печатът в България в 99% се държи от червените барони!същото е положението в радио и телевизия!Но как да се справят е интернет пространството и с такива нетрадиционно мислещи личности като Махно...даскалеску...тези стършели на мисълта не дават мира на другарите и електронните куки като вЕско...куку....се пускат в действие! Българските интелектуалци са заврени в миша дупка!Не ви ли прави впечатление , че едни и същи личности подкрепят и Гоцето и Б.Б. и Хамстера ГЕЙ...и Болен....Прочетохме и досиетата на някои видни СДС-ари като Венци Димитров, г-н Марков , Пл.Юруков и др., Да се поучим от горчивия опит от близкото минало за внедряване на хора от службите в различни демократични граждански обединения с цел да се компрометират личности и идеи. Свидетели бяхме как синята идея за нежна революция в България и плавен преход към демокрация бе опорочен именно от тези внедрени хора на ДС и БСП. Залогът бе голям, икономическите интереси на столетницата бяха застрашени от обикновени и случайни личности , които се опитаха да излязат на политическата сцена. Благодарение на силовите групировки и внедрените агенти, ситуацията бе преобърната и ръководните постове бяха отново заети от хора предани ...Така идеите бяха изкривени, проведе се приватизация под масата, с небивала сила се разгърна корупцията по високите етажи на властта.на практика се оказва, че старият политически елит независимо от коя партия е, се чувства едно цяло и не иска да допусне други хора. Справка новите предложения за промяна на избирателният закон...Но стаддото блее ли блее....Хайде къде СА ВЕСКО..ку-ку.. ...Време е УФЦИТЕ ДА се стрижат

21

съмняващ се

преди 15 години

На журналистите много им се иска взривовете да са умишлени.

20

Becko

преди 15 години

Да не е посмял някой да опъва МАХНО. Шъ вземе да се клонират в дупката на седалката му една камара МАХНИяци, та после , абе да не ви разпраам , разбираш ли, кво шъ земе да стане. Една експлозия, ама къде, къде по- голяма от тази в Целоопе4ене. Да му се невиди, МАХНО действа като гнездо от каракуди или каракури, не се знае знае ли се, ама е опасно-тупото те4е и се разлива като ланско наводнение и са'мата Ханъм Етелка-лелка, няма да може да ни отМАХНИ.Да си стои из форумите и да не показва разплодната си хралупа вън ок интернет клубовете, 4е Азиз-Кузис само него дирят.

19

ANTI-MAXNO

преди 15 години

sam se mu4ish i 'rabotish' do 3 sutrinta!Ako ne se vrutkash po vsi4ki forumi shte spe4elish 24 4asa koito da otdelish na zhena si, deteto si ili neshto po-polezno... Ama mai vsi4ko okolo tebe e kuho kato v prazna kutia za ubuvki? Togava shto se napriagash,be i se duesh tolkova?!

18

усмивката

преди 15 години

Ей Махо ли си Тахо ли си не те знам, много хора гледам ти се връзват, но за съжеление аз не съм от тях. Преди всичко имам един въпрос (на който мога да си отговоря) и една препоръка. Въпроса ми е..След като нас ни командват, ръководят, насочват, натрапват, пасът, дерат ..и т.н. Ти какво правиш бе сине майчин? Ти къде си? Всъщност кадето и да си, знам едно ти си по-голямата овца от всички нас, които си ни нагрочил за такива. Ако беше по-умен, нямаше да си губиш временцето в неграмотно писане и оплюване на този и онзи, а би изказал едно, поне едно единствено мнение, но това явно не е за твоята овча глава. Та за това, пък сега дойде ред и на препоръката ми....Първо: научи се на грамотно писане, в граматиката ни има букви които не подлежат на заместване и съчетание с други букви (съжелявам,че го обяснявам по толкова *** начин, но явно обяснявам на някой, който няма ни най-малка представа от граматика. Така обяснявах едно време на първолаците) Та след като се научиш на граматика, седни и помисли какво е твоето мнение, а не на околните. Запомни едно: не е важно колко говориш, а какво казваш. Аз лично нищо интелегентно не прочетох в това което си казал. Последно по темата: лично аз си мисля, че всичко е нагласено. Всичко до такава степен е изчислено,че плана е изпълнен перфектно. Тротила не е гръмнал....Защо? На него му трябва много малко за да се взриви. Отговора е ***, не са искали да го взривяват, вече тогава биха поставили и собствения си живот в опасност. И ние си имаме складове, които са пълни до горе с боеприпаси. Защо при нас не става нещо подобно? В същото време са свързани и със СОТ, а някой е шавнал, а се е включила алармата..Колко пъти сме ходили на фалшива тревога,може и фалшива, но в задължението ни влиза да проверим за какво става въпрос. Защото все още го пазят военни (ако изобщо мога така да ги нарека, защото вече не вярвам в тази система, но има съвестни кадроваци, благодарение на тях може би нищо опасно не става), нашите складове не са дадени на разни пенсионирали се военни. Пак си ги имаме,но не пазят толкова важни постове,пазят под-нието.Та това е...всичко е нагласено за да не се хванат виновниците за износа на склада. Били стари боеприпаси...защо не са ги унищожили тогава? Ама то май няма стара риба....

17

Kolega...

преди 15 години

Az,az,az...sum mnogo proS i nemoga(a i chestno kazano mrazq) da mislq....ama kogato mojeh t.e....prdi da drugna na uchilishte i da mi promiqt mozuka s dezinformaciq i predi da polucha nqkolko comociu-ma ot super qk SPARING...mojesh da redq puzzeli...da probvam:1.Chelopechane gurmi. Poluchava se dupka na letishteto ot raketa.2.Analogichna sluchka v Uzbekistan...gurmi voenno podelenie s raketi.Zashto li...?! Hmmm Da si pusna CNN... ;)))3.IRAN si pravi obucheniq i izprobva raketni kompleksi....Vupros: Kakvi raketni kompleksi izpolzva Iran...?! Ot kude li sa gi vzeli...sigurno tunko im sa se varzali, kato gledam reportaja vav CNN.com...dosta neshto izagurmqha...? Sluchajno nashte boepripasi da ne bi da sa ot sushtia vid....?! Neznam sigurno e sluchajno...az, az sum si proS....i te taka... ;)))A da sluchajno nqkoj da e iznasql KARTOFI kum Iran..?! ;)))

16

преди 15 години

нищо не се разбира от тези сводки.

15

преди 15 години

Няма ли кой да му натика органът дето оставя жълто в органът дато се подписва с кафяво в келотите му, а? кво--ааа те били хомошестуалисти, аха. Браоо!!!

14

преди 15 години

Махнете смахнатия Махно от махалата на 4удесата