48

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости пишете! А на Дойче веле още повече не може да се вярва. Както и за старите къщи по 1 евро в Италия. Живея тук и всичко е достатъчно трудно с документите. Напоследък едва се оцелява. Италианците искат да привлекат богати чужденци, ако изобщо става въпрос за чужденци и тези 15 000 евро. Сардиния е красив остров, но всичко е скъпо там и без кола никъде не можеш да отидеш. Октомври повечето дупето ги затварят и става мъртвило. Последните години няма работа и едва оцеляват хората

47

Анонимен

преди 1 година

3-ЧАСОВ ТУР СЪС САРДИНСКА АВТОХТОННА ПОРОДА МАГАРЕНЦА АЛБИНОСИ В ОКОЛНОСТИТЕ НА Porto San Paolo СЪС СТУДЕНА ЗАКУСКА ИЛИ АПЕРИТИВ ОТ ТРАДИЦИОННИ ПРОДУКТИ: ХЛЯБ, СИРЕНА, СЛАДКИ И ВИНО ЗА 79 ЛВ ВЪЗРАСТЕН, 40 ЛВ ДЕЦА.

46

бат Гошу

преди 1 година

за по-малко от 150 000 иляди евра не се навивам -искати лабаО да минити ама не'А

45

Анонимен

преди 1 година

А ЗАЩО В СТРАНАТА НА НАЦИЯТА ТЕХНИЧЕСКА НЯМА ОТКРИТИ ЦЕНТРОВЕ ЗА РАЗВИТИЕ И ЛАБОРАТОРИИ ЗА ИНОВАЦИИ НА ZTE Corporation И Huawei КАТО В САРДИНИЯ??!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Те не са 15000eur, а 15000 eur само за покупка на имот или ремонт, само за населени места с под 3000 души и не трябва да е повече от 50% от имота или ремонта и това е максимума, който могат да ти одобрят, но не е сигурна сума... ама явно *** не е смятала да превежда цялата статия и да дава пълна информация. ;)

43

Истина

преди 1 година

Когато бяхме на бай Тошево време, работех за един отдел в ДС и ме бяха пратили в Сардиния да съм шпион. Дадоха ми 1 милион и 200 хиляди марки и ми казаха да си купя жилище и да се инфилтрирам, да създам бизнес за внос. Аз разбира се, с охота щипнах държавните сладки парички и си хванах самолета, отидох в Сардиния, там се запознах с една мароканка, посъдрах и сардинката и взехме, че се влюбихме. От Сардиния деректно на самолета до Мадрид. И от Мадрид заминахме за Никарагуа, с крадените парички.

42

Анонимен

преди 1 година

В САРДИНИЯ Е СЪЗДАДЕН ПЪРВИЯТ ИТАЛИАНСКИ ИНТЕРНЕТ УЕБСАЙТ, ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ УЕБ СИСТЕМИ ЗА УЕБ ПОЩА, ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ И НАЙ-ГОЛЯМ ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИК, ПЪРВИЯТ ОНЛАЙН ЕВРОПЕЙСКИ ВЕСТНИК.

41

аз

преди 1 година

Супер, да изсекат дърветата и да унищожат още малко природа.

40

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НЯМАМЕ 14 971 500 ОВЦЕ ПО ПОДОБИЕ НА САРДИНИЯ 135 ОВЦЕ/КВ КМ = 3 253 500 ОВЦЕ/24100 КВ КМ ??!!!

39

Анонимен

преди 1 година

хаха ,те имотите там по 3000 хил евро квадрата, за това няма живеещи.те щели да ти финансират 15,смях.Ей сайтче на балъци ли ни правите

38

Анонимен

преди 1 година

Ако ми осигурят и една шпригла сардинка -отивам!

37

пена

преди 1 година

Пропуснали сте да напишете защо никой не иска да живее на това иначе райско кътче...

36

Хайде

преди 1 година

Пратете Боко там, да си основе мафиотската фамилия на италианския остров, може да си зарови кюлчетата в някой чукар и да вика като Коза Ностра сякакви ГЕРБ-аджии да му целуват ръка в неговата вила за 4-5 милиона и да му работят във фермата, дон Корлеоне де ла Банкя

35

Анонимен

преди 1 година

Само не е ясно от де да зема пари за къщата, и колко ще струва тя.После 15 хил евро ще ми струва само ремонта на покрива.Все е някаква помощ,няма що

34

Анонимен

преди 1 година

търсят се балъчета, но те стават все по-трудни за намиране

33

До34

преди 1 година

Още един умопомрачен. Какво общо има Борисов със сегашното и съсипано от Кирчовци и Кокорчовци бъдеще на страната ни?Вече започвам да вярвам, че Бойко е много над повечето днешни политици и затова всички го плюят и страхуват от него.

32

Нямам нетърпение

преди 1 година

Ще ида там и ще си посадъ маслини, домакя и ще си къцам рибка с лодката. Ще ловъ скариби и ще се запозная с някой съсед Луй и ще му викам "Туто бене Луй, женати има страхотни бозки" - ще си ходим на госке, ще ръкомахаме енергично обяснявайки как нашествие на бръмбари и скакалци застрашава смокиновата ми плантация а Луй ще ми дава съвети как да си намера жена с бене бозки като неговата. Ех какви времена ме чакат!

31

Анонимен

преди 1 година

В европа бих живял само на средиземноморски острови, подобни на Сардиния-Сицилия, Крит и тн. Най-кофти е да живееш в мръсни и студени градове без излаз на море и с изнервено население.

30

Подвеждаща статия

преди 1 година

Доече веле имат статия, в която твърдят, че тече бурно строителство на този остров, а цените на жилищата хвърчат нагоре. Освен това бил превзет от руски олигарси. Нещо като пълнеж е статията. Ако си купиш жилище за 200 000 евро, общината ще ти върне 15 хил. Иначе група отчаяни българи може да се събере веднага. Е не само отчаяни, може и авантюристи.

29

Анонимен

преди 1 година

За 15 хиляди евро няма да си мръдна пръста. За под 50 еврака не ставам от леглото.