47

Анонимен

преди 1 година

Ние Наследниците на Императорския род Дуло ще Ликвидираме този 133 годишен Руско-Турски КEНEФ и Възстановим Българската Държава. ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРА. ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД--БЪЛГАРИ

46

От Вселената

преди 1 година

Угоре, Угоре Тангра ли ти изпи мозъка та изпусна от обора Българските Гoвeдa, хазарските пачаври само това и чакаха свалиха гaщитe и ето ти сега съвременните И3РOДИ наречени Руснаци. Тази Измислена държава наречена Русия Българи я създадоха,Българи я Култивираха, Българи ще я ликвидират. Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски. Цялата земя от Москва до Казахстан, Киев до Атина е Българска!

45

От Вселената

преди 1 година

Както казваше моят дедо: "Парата днес света владей и който я нема като мен зле живей!" А аз неговия внук - който, неговият дедо го прати да учи математика, казвам: "В 21-век, Мафията е "Престъпен договор между Организираната престъпност и част от Политическия елит, целящ ограбване членовете на Гражданското общество..." Не търсете в речниците, а си запишете. че дефиницията е на езика на Вселената - Математиката."

44

Изненадания

преди 1 година

Като пишете статия-вярвате ли си? Колко % от хората в БГ могат да си го позволят. Попитали 10 богаташа какво жилище искат и статистиката готова. То проценти то желания. Търсели ликвидни луксозни жилища- смях в залата. Ти се набутай в скъпо и луксозно жилище, пък да видим после как ще го продадеш.Не ,че няма да си на печалба, ами и вложените пари няма да можеш да си вземеш

43

Анонимен

преди 1 година

Търсят, се да ... и все от честни хора от промяната, дето се чудят къде са си харчат комисионните.Ето например културиста от промяната е декларирал апартамент в Дубай за над милион, купен от жена му миналата година.Нулева корупция . Промянаааа

42

Laravel

преди 1 година

Каква да е статистиката с оглед на цените. Нашият апартамент го купихме в края на 2021 за 440 000 евро и няма нищо общо с лукс. Обикновен 4 стаен апартамент. Просто в момента половин милион евра вече не са пари.

41

работникЪ

преди 1 година

А сериозно кризата вече почна, оборота на склада за строителни материали, в който работя се е сринал наполовина за последния месец!!! Вчера ходих до дъскорезница да товаря греди и дъски и двора им е пълен с материал на склад, а преди буквално чакахме да го направят и суров го товаряхме, двора им беше празен. При нас оборота спада от четири месеца постоянно. Това означава яко спадане на строителството. Балона вече се пука, зимата ще гърми.

40

хахаха

преди 1 година

Горките , пак са се надрусали и сънуват....

39

Анонимен

преди 1 година

инвестирайте в злато и оръжие

38

Не!

преди 1 година

До АнонименНародът е и ще бъде беден. Политическата класа и техните приближени купуват луксозни имоти.

37

Така е.

преди 1 година

Помощите за бизнеса по време на корона-кризата отидоха в депозити на собствениците на фирми. Сега трябва да запазят милионите, а бедняците ще загубят белите пари за черни дни. Инфлацията с извънредното печатане на пари напълни сметките на близките до властта, съответно изяде парите на дребните спестители. Не е добре да живеем в заблуда.

36

Анонимен

преди 1 година

Народът е много "беден".

35

Анонимен

преди 1 година

Криза не криза сайта днес.бг сосбтвеност на *** ,и сайта имоти.нет също е там -вече и децата знает защо пишете такива статии ,бизнеса ви с имоти трябва да се крепи някак си ,а да манипулирате читателите и обществото със статии тип внушения е лесно и елементарно .Не се връзвайте на тези глупости.

34

ПП

преди 1 година

Плаши путаците се нагушиха сега обръщат парата

33

Анонимен

преди 1 година

После не питайте къде са еврофондовете усвоени по гербаво време без конкурс . С вашите пари се купуват тия дворци . Я самия чекмеджан кви сараи вдигна от една схлупена кащурка само с обществени пари а не от частен бизнес. Сигурно вече има 1000 метра застроена с народни пари площ .

32

Гошо

преди 1 година

Поредната платена новина с цел поддържане на високи цените!

31

Анонимен

преди 1 година

А Гешев защо не вземе да потърси търсачите на имоти за милиони и да ги попита от къде са им парите?

30

От Вселената

преди 1 година

Най - некадърните служители ги повишават на най-високи длъжности, за да не пречат на способните да работят, а когато се налагат съкращения първо уволняват най-способните, защото те най-лесно ще си намерят работа.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"НО НЕ мога да си позволя жилище за 1 млн лева." ....... Но други в държавата, в която работиш и спестяваш 15 години, предполагам, че могат? Та и тук е същото.

28

Анонимен

преди 1 година

роби, искам само за секунда да се замислите - аз работя в чужбина от 15г, спестявм и имам доста събрано НО НЕ мога да си позволя жилище за 1 млн лева. Как така в бедната БГ се търсят жилища за такива безбожни цени при средна заплата 700лв? КАК? ще ви кажа как, с мафия, с укриване на данъци, с далавери под масата и държавата нехае и не е интересува. БГ никога няма да се оправи, НИКОГА