23

Пенсионер

преди 1 година

Има ли доволни българи от живота ?

22

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 22 Малко дете може да се удави и в леген с вода.Достатъчно е да глътне вода.

21

Анонимен

преди 1 година

В кой ли басейн е била Добромира в Германия? Деца под 12 години не се допускат да влязат сами в сградата, обаче веднъж допуснати, родителите им тук редовно се плацикат в топлото детско басейнче, а пускат сами и много малките си деца да скачат от стартовите блокове на дълбокото в големия. Спасителите също не ги интересува, подминават ги или изобщо не излизат. Работата и на много места в Германия е страшно разпасана.

20

Уплах, притеснение

преди 1 година

Като дете, един път на морето тръгнах да плувам успоредно на плажа. Плувах половин-един час, като се върнах, баща ми не беше дори разбрал. Като му разказах каза да не го занимавам и да пробвам да си бия рекорда и продължи да се черпи с чичо Стоян с хладка биричка.

19

:(

преди 1 година

Всичко тръгна надолу, когато забраниха да се пикae в басейните.

18

Да, да

преди 1 година

То ако четеш сайтовете и да гледаш няколко дена новини, не ще те е страх ами ще започнеш да заекваш. Всичко е криза, опасност, шок, боНба и така нататък...

17

ЕКСЛКУЗИВНО!

преди 1 година

ПЪРВИ СЛУЧАЙ НА МАЙМУНСКА ШАРКА ХВАНАТА ОТ МОРЕТО. Маринчо заразил Борис в морето, по време на лятната им есКУРзийка

16

РИК

преди 1 година

То не само морето, а и изборите са много опасни. Като отиде човек да гласува му вземат личната карта и не му я дават, докато не се подпише. Те и призовкарите така правят. На всичкото отгоре изборите все в неделите ги правят. За да не може човек да си почине от работата.

15

Анонимен

преди 1 година

Явно деца ци имат много, затова им купуват тротинетка, мотор, атеве и ги пускат в месомелачката на пътя. Ако им се свидят пари за мотор - може и в басейна.

14

Страхотия!

преди 1 година

Най-добре да стоя завит през глава на леглото с телефона, да се информирам за опасностите

13

господин петров

преди 1 година

Абе всичко е опасно, и морето, и басейна, и панелката.

12

ТикТок Вели OnlyFans

преди 1 година

Има некои на 12 години са правили повече секс от родителите си. В такива времена живеем.

11

Хахаха

преди 1 година

"Деца под 12г. се допускат само с придружител." Ами така е. Те в днешно време на 12г. още не могат да си връзват обувките. А ние едно време си живеехме свободно. Тогава басейни нямаше. Като деца ходехме да плуваме по реки и язовири. Скачахме от дървета във водата. Ловяхме риба и се забавлявахме. Сега децата искат да ги направят неадекватни като им внушават че всяко нещо е опасно. После ги чакайте да станат мъже.....ще станат на куково лято. Всичките са льохмани неадекватни.

10

Майка

преди 1 година

"Защо оставяме децата си без надзор?" - защото са малки, щъкат нон-стоп, досадни са, реват и пищят, надуват ни главите. Как да не го оставиш?

9

Анонимен

преди 1 година

хахаха няма една позитивна статия - дори и басейните станаха страшни и опасни. Цирка в тази държава е пълен.

8

Чадър и шезлонг

преди 1 година

Много е опасно на морето (и на басейна), мутри, цъpвyли, чайки, гларуси, украинки и кифли стръвници.

7

ТЕРОР С ЕКО СТИКЕРИ

преди 1 година

Военно терористичната мафия ползва високо организирани престъпници за производство и продажба на нагло престъпни дигитлано холограмни оръжия за МАСОВА ЛИКВИДАЦИЯ..В Момента в България стотици хиляди автомобили,техните собственици и роднините им се следят с точност до 5 сантиметра обемно площно през новите "ЕКО СТИКЕРИ".ЗАКОНА ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ вкл нагло престъпни дигитално холограмни оръжия.

6

ТЕрор с ЕКо стикери

преди 1 година

Внимание убиват с ЕКО СТИКЕРИ.. Оръжията с които убиваха рекламно в болницата в УХАН КИТАЙ , вече се продават с полицейски рекет насилствено в БЪлгария.. Новите" ЕКО стикери" са исключително мощно анти КЛИМАТИЧнО и АНТИ човешко оръжия..Позлват се за тежки увреждания на биосферата.. Следят всичко в купето и увреждат водач и пътници.. Свалят данни за лични документи проследяват собствениците ,техните съседи,..Настройват убииствено облъчване на набелязани по ЕГН.. МВР служители се следят

5

Анонимен

преди 1 година

И да са опасни и да не са, около един процент от ползващите ги се давят.

4

УБиват с камери

преди 1 година

Внимание УБИВАТ С ТОЛ камери .. Сниманите и обемно проникващо пресканирани жертви веднага получават трайни увреждаия на ГЛАВЕН МОЗЪК на ОЧИ и сърце.. Риск от инсулти инфаркти. Наложи се да правя експертиза на тежко увредени дипломати от ТОЛ КАМЕРИ Ужас..Следващата седмица подадоха за тестване два автобуса с тежко облъчени деца от американски колеж.. НА 26 май ме увредиха безмилостно пет последователни пъти при всяко преминаване под тол камери.. три месеца боледувам..