24

преди 15 години

горките ученици, няма да могат в ползват скайп или да чатят в IRC. да не говорим колко неграмотни са. дори на кирилица не могат да пишат. ама каквато ни държавата, такива са и ***. доставчиците са длъжни да филтрират съдържанието остъпно за училищната мрежа, за да нямат достъп до забранени за тяхната възраст материали. ама след като БТК участва ясно колко работа са свършили. най-некадърния интернет доставчик

23

Кольо пътното

преди 15 години

Язе съм,на пътното шефа един от батковците -завършил съм стойтелният техникум с 3 ама БАТКО като стана шеф за една година отупахме 150 милиона евро само от сделки от тия пътища!!!нека плащат балъците щом сме с БАТКО -кака ни требе!!а тоя ЛЬОЛЬО от Уолстриита само да види как правиме милиони евро за едно подписче :))ИМАТ още да учат горките!!!

22

анонимен

преди 15 години

И без това от това поколение няма да стане нищо. Апък и ако нямат ще е по-добре за тях защото гледат само по*рно.

21

преди 15 години

аз работя на 4-та плочка пред министерство на земеделието.имам много клиенти от това министерство и тези от манхатън могат само да ми завиждат на доходите.Освен това ми плащат за кефа ми.Аре са завиждайте.Защото само с една с*ка си платих курса по компютърна грамотност, за какъвто манхатънци могат само да мечтаят.

20

investment banker wa

преди 15 години

do 4oveka ot wall street: jiveq v nyc zavurshvam mba i si tursq rabota -naemi me pri teb

19

преди 15 години

Аз работя на Wall Street и на времето приех с отворени обятия вьзможността да осьществя мечтите си и да уча в Харвард, кьдето се омагьосах от заплетеността на финансовите пазари и реших да насоча усилията и дарованията си (имам наклонностти кьм точните науки) и да се обезпеча стратегически финансово благодарение на моите заложби да познавам и прогнозирам рисковете на акциите и други финансови инструменти. В момента с лекота ползвам компютьр и просто не бих могьл да си представя дори за минути да няма интернет, та то тогава всичко ще се срине. Желая ви успэ вьв вашите начионания и дано ако не ме надминете, поне наполовина да ме застигнете.

18

Учителка по ИТ

преди 15 години

Прочетох всички коментари и ми стана ясно, че само си чешете езиците. Този контролен център много ни помага за работата през учебната година. Тук не става въпрос само за Интернет. Ако е само това всяко училище може да си намери спонсор за безплатен Интернет. И при нас имахме друг доставчик преди БТК.Някой в МОН пак не си е свършил работата, но си получава заплатата, а после- учителите виновни. Същите невероятни приумици на просветния министър и неговите съветници ще усети обществото догодина, когато след VII клас не е ясно какво ще учат децата и кой ще ги обучава.

17

преди 15 години

Първо место по калпав Интернет безпорно е този от БТК ADSL. Ако искаш Интернет от време на време, да идва и да си отива когато той си иска - това е фирмата!

16

преди 15 години

i nie se izy4ihme bez interet, i bez mobilni telefoni, marihyana, alkohol i ne biehme y4itelkite si.....ama sega kato gledam izrod4etata....

15

Rosen

преди 15 години

От доста време се забелязва из София, практиката някой часни фирми да дават безплатно интернет на съответното училише а то от своя страна да поставя буквално на всеки 5 метра реклама на тази фирма :) Пък и така трябва.. Хемм училището довоно.. хемм и фирмата си взима стабилно 200-300 нови абонатчета :D

14

Нора

преди 15 години

Не бих казала, че младото поколение на България са само *** и ! Може и да има такива, но поне аз уча свестни и добри деца!Не са виновни те за това, че образованието ни е на такова равнище!Не може в държава, която се тресе от корупция, далавери, престъпления и чалга, децата да са други! Не може една социална стипендия за деца с един или без двама родители да бъде 21 лв.Не може нощно време да работят като сервитьори, а на сутринта да са знаещи, свежи и усмихнати!Повече от децата след 9 клас работят, тези, които имат пари и тези, к оито нямат.Питам се има ли трудово законодателство в нашата държава и как може деца на 15 години да работят по 10 часа и то през нощта.Минете по магазините, продавачки- ученички, идете в заведенията- сервитьорки- ученички! Знае ли г-н просветния министър за тази експлоатация на детския труд? Кой от по старото поколение е започнал да си изкарва хляба от 15 годишен? Това е един голям проблем на който никой не обръща внимание, но който също е причина за слабата успеваемост в училище!

13

bobafet

преди 15 години

Браво моето момче,хайде сега си пийни хапчетата и си лягай.

12

bobafet

преди 15 години

За сега влизаш в топ10,Браво и все така напред.

11

преди 15 години

Аз работя в Манхатан, на Wall Street, aко искате да знаете аз сьм финансист и не сьм някой луд в Bellevue. Всичко сам сьм постигнал благодарение на личностните ми качества.

10

oxo

преди 15 години

абе мен спука ме! :)))) където квото чета из Днес бг само попадам на тебе с тоя Wаll Street в Манхатън мнооого си луд на не пишеш от някоя лудница :))) поздрави и да се оправяш скоро ! :)

9

преди 15 години

Аз работя на Wаll Street в Манхатън и едно време не сме имали интернет. Но сега аз имам 6 монитора с които следя финансовите пазари.

8

Бясно куче

преди 15 години

Като искате нет за без пари и разкош в училище, вземете да стегнете държавата, а не по цял да се чудите каква далаверка на парче да завъртите. Целия т. нар. "бизнес" в България е ден за ден, а за утре или след година ще мислим после. При тези показатели, това ще са условията на живот.

7

преди 15 години

То един интернет в училище-може да ти строши всичките нервички.И когато най ти трябва,обикновено няма.

6

грешка още в заглави

преди 15 години

МОЖЕ се употребява след същ. имена ед. число. А след мн. число (в случая училища) трябва да е МОГАТ!....................Кога ще се научат неграмотните журналисти да пишат правилно?!Аман от некадърници в тази наша татковина!!! Вземете се стегнете малко и научете елементарни неща от 1. и 2. калс! Както си говорите на село така и пишете.....а се мислите и за интелигентни, смешници!

5

преди 15 години

Ами тези ученици се учат от обществото , каквото обществото такива ще са и децата.Няма как олигофренията и идиотщината да се издигат на пиедестал в нашата мила родина и да очакваме нещо по различно от подрастващите.Докато продължава да се сметя че ако си супер *** и неук си много "фешън"така ще продължава да бъде :)