5

Какви гори бе

преди 1 година

Стотици милиони декари се изрезаха незаконно а само кокошкари ловихме тези със фирмите и собствените тирове бяха транзит и сега какво?Ще дебнем някой кокошкар пак нали да се правим че работиме

4

позор!

преди 1 година

Проскубаният Гълъб в смърдящия на кермълски запъртъци Гълъбарник реже глави на хора на ПП и ДБ, както не са го правили и убийците - комунисти в кървавата есен на страшната 1944 г. Вдигайте се, българи, вдигайте се! България е в смъртна опасност! Рецитаторът от село Славяново, лакей на кремълския масов убиец и ЗаКаПеЧе-то му правят преврат!! Те променят пътя на България към цивилизования свят и я връщат в прогнилата империя на масовия убиец! Всички под прозорците на националните предатели!

3

Анонимен

преди 1 година

Ква е целта на тез смени за месец и половина ,не е ясно

2

от село

преди 1 година

А бе къде отиде Георги Харизанов ,който беше осъден за продажбата на тръбите от напоителни системи , и вместо да лежи в затвора- стана ПR на боко .Много съм се притеснил за него защото беше като Матросов на амбразурата в защита на мафиота .

1

Зозо

преди 1 година

Чегърт, чегърт.... Рундю един бесепар няма да остави на власт :))))))))))))))) Ще му пращат те Баджото да взима мандата?!? Рундю е дребнав, отмъстителен и мерзавец. Няма да прости на Корни и БСП никога :))))))))))))))))))))))))))))))) Ще ги гони до дупка.