10

Ликвидират Българите

преди 1 година

НАД 1 000 000 БЪлгари нито учат нито работят .. НЕ се водят безработни заради опити за терор срещу тях от бюрократи на власт.. НЕЗАКОННОТо Вдигане на пенсионната възраст обезпечи на престъпници издръжани с ограбвани милиарди от бюджета дълга и яко платена работа вкл в МЕждународната организация на труда..След нагли престъпления са ликвидирани в БГ милиони работни места.. БАндити на власт увредиха всички деца с НЕНУжен вреден престой в училищата .НЯМА ЖЕНИДБИ няма деца..

9

европейски идиот

преди 1 година

ами минималната заплата ако стане 1000лв ще е друго ,сега работи 50% сивия сектор плащане н а минимална и под масата ,освен това в колонията бяха прокудени 2,5 милион абългари и останаха в резервата 5 милиона -то и профсъюзи няма те са статистици само

8

Анонимен

преди 1 година

То 70% са в сивия сектор, а останалите не се регистрират по една или друга причина. Никога няма да е голяма безработицата у нас. Поне официалната.

7

Анонимен

преди 1 година

Браун газ се прави от вода и предприемчивите българи го използват в бизнесите си.

6

Анонимен

преди 1 година

Ниска я, то няма работници, дека са у европа, они сметки праят, нула по кво сакаш е нула

5

Анонимен

преди 1 година

Е как щее голяма като всички отидоха по полетата на Англия Франция Италия. Вие не виждате ли пътнико потока или сте заслепени от слънцето. Бачкам на летището докерче и гледам колко народ се изнасят. Някои само с дрехите на гърба си и по едно шише вода. Отиват да превиват гръб на господарите. Евроге йците си имат роби. Бели роби.

4

Анонимен

преди 1 година

Другите са работещи бедни.

3

Анонимен

преди 1 година

При тази тотална липса на работна ръка, да плащаш на стъкмистическите институти и да отчиташ, че някой бил мързелив и некадърен и да го абонираш за помощи си е талант. Докато не се закрият десетките синекурни позиции към бюджета - да не чакаме светлината в тунела. / Управлението на "Морска Администрация" се намира в София / Та за корумпираната държава е думата

2

Анонимен

преди 1 година

Безработицата е ниска, защото никой не се рвгистрира в бюрата

1

Анонимен

преди 1 година

Всички са заети и работят за средни европейски заплати от по 800 - 1000 лв. Почти няма безработни. Работят за едрия феодал Румен кРадев.