9

Анонимен

преди 1 година

Всички червени политици вън от политиката. Същото важи и за червени журналисти, бизнесмени, интелектуалци, и т. н. Време е за лустрация и държавата да се очисти от корен от червената заpазa. За 70 г. се видя, че червените не могат.

8

Анонимен

преди 1 година

Плажовете редовно са претъпкани защото на хората не се предлагат други идеи.Защо при съседите не е така?!Ами защото всеки ден се предлагат интересни места за разглеждане и ако си отишъл за седмица и ти омръзне след три дни отиваш цял ден на еднодневна екскурзия я до старинен град или до друго интересно място,така всеки ден голям процент от хората реално липсват на плажа ,има място за всички и всички печелят по веригата,а и по този начин се поддържат и голяма част от забележителностите.

7

О...йе

преди 1 година

Пресъхна извора на Белоногата и свършват лесните пари. За алчни тарикати-много са, идват все по-тежки дни.

6

Анонимен

преди 1 година

търистите ще трябва освен да се копулират, да се забременяват - така ще спрем изчезването на нацията.

5

Анонимен

преди 1 година

Безпризорни кучета и котки също не може да има,както и определени места за тези с домашни любимци

4

Анонимен

преди 1 година

Всичко може ако държавата го поиска.Трябва да има и туристически информационни бюра на място в курортите,изградена мрежа за еднодневни екскурзии за разглеждане на забележителности(от което съответните държавни обекти също ще печелят) с включена храна,разходки с лодки,производители на зеленчуци и плодове ,месо и мляко от регионите на близо,да предоставят на хотелите продукцията и хотешите да изкупуват.Така е в Турция-всички заедно работят,включени са и хлебарниците даже!Поучете се бе,не е трудно!

3

морски

преди 1 година

Най-голямата стратегия: Плащаш такса спокойствие и нямаш проблеми! НО САМО за НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТАРИКАТИ Е !!

2

Анонимен

преди 1 година

Като го актуализират да не забравят да поставят високи изисквания -задължително съблекални,душове,тоалетни,чадъри с два шезлонга и маса с кошче,както и фреш барове за натурални сокове ,вода и кафе,обслужващ персонал,олекотени настилки да не си пържат хората краката ,все пак някои плажове са много широки,шезлонгите ,чадърите ,матраците и масите се мият всяка вечер,плажа се минава с машина и почиства и се подреждат отново,проблема с чайките-не може да изпускат нечистотии летейки над плажуващите!

1

Анонимен

преди 1 година

стратегията на мутроконцесионера е да слага табелки Резервирано на шезлонзи на централния плаж в Бяла и да те гони като му кажеш че на обществен плаж не може да прави така