50

Анонимен

преди 1 година

Към която партия се присъединят тя ще загуби катастрофално.Никой няма да гласува за тези,хората ги намразиха много!

49

Анонимен

преди 1 година

Доближават избори. Мая Манолова вади скритото оръжие. Чудя се за толкова години тия не ги ли изпи системата

48

П.К.

преди 1 година

Като чета написаните коментари, направо съм изненадан, че НИТО ЕДИН ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ, НАИСТИНА НИТО ЕДИН ОТ ТРИТЕ ПЪЛНИ СТРАНИЦИ, НЕ Е СЪПРИЧАСТЕН КЪМ "НЕВОЛИТЕ И СТРАДАНИЯТА" на тия от "убиващата" ги система! АМА, НАИСТИНА НИТО ЕДИН! По-точно е да се каже, че всички така са ги обрисували и смачкали до Земята, та ако има някоя свястна между тях..., хайде, да не казвам до края какво трябва да направи... ТО СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ...

47

Аноним

преди 1 година

ТЕЗИ ОТВРАТИТЕЛНИ ЖЕНИ 2 ГОД ПРОМЯНАТА Е НА ВЛАСТ ПАК ЛИ ЩЕ СЕ ТЪРКАЛЯТЕ СРАМУВАМ СЕ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ПОТРЕС

46

Getting ready mafaka

преди 1 година

До 123. Големите частни международни компании ако те оставят пет години на непроменена заплата , проблема е в теб. И аз работя за международна компания и заплатата ми е повишена няколко пъти за последните пет години. Докато при теб е по лесно да ти бъде повишена , на мен ми се налага да работя здраво, ако се сещаш какво искам да ти кажа.

45

Гена

преди 1 година

Тези не са майки, тези са изцеъкали разни.., и вместо да си отглеждат..... се изживяват като протестърки. Платени протестърки, които работят за Мая Галева-Костинбродска, а тя работи за Черепа и останалите обвиняеми олигарси. А, олигарси те финансират умно-красивитета, Рундьо, Бойкика и т. н. с цел закриване на спец. правосъдието и отървава е от затвор и конфискация. За съжаление успяха и счупиха България....

44

Анонимен

преди 1 година

Хората ги намразиха!

43

ПРОМЯНАТА НА КИРО..

преди 1 година

2020-бяха заедно на жълтите павета със тези лелки...... Вижте се хубаво на кво причичате--шумни и крадливи.....

42

мъни мъни

преди 1 година

мая общата изпълзя и тия врякащите след нея , хахаха

41

преди 1 година

тез крякащи лелки пак изпълзяха

40

Анонимен

преди 1 година

Кажете към коя партия за да не гласувам за нея. Защо не казвате?

39

Анонимен

преди 1 година

Тази Вера е адски противна.

38

123

преди 1 година

Всички искат да се набутат на държавната хранилка и да ги издържаме всички ние, работещите в частния сектор! Не можем вече да ви изхраним БЕ, много маймуни станахте на клона! Мен пита ли ме някой как се справям, как си издържам детето и как си плащам сметките? От 4-ри години заплатата ми е без промяна!!! И не, не съм неграмотна! Работя висококвалифицирана работа в голяма частна, международна корпорация!

37

Анонимен

преди 1 година

Майките, чиито деца действително са с увреждания, си стоят по къщите и се грижат за болните си рожби. Имам такива приятелки. Тези ако постоянно да се въргалят по жълтите павета и да вдигат пушилка, значи децата им не са чак толкова зле. Съжалявам че го казвам, но така правят мечешка услуга на хората с действително болни дечица.

36

Анонимен

преди 1 година

Докога тази система на уж убитите майки, а са живи и охранени ще се политизира. Винаги когато се задават избори и тези изпълзяват от дупките си и започват. Одъртяхте вече, скрийте се и не се показвайте.

35

Анонимен

преди 1 година

Ако знаете името на партията, що го пазите в тайна? Или още не сте се договорили точно с коя...

34

БАБИТЕ ОТ СИСТЕМАТА.

преди 1 година

НА СНИМКИТЕ - ТОВА СА ВЕЧЕ БАБИТЕ ОТ СИСТЕМАТА..... ИЗКАРАХА СИ СТАЖЯ ЗА ПЕНСИЯ, КАТО ЛЕЖАХА В ПАЛАТКИТЕ И ПИЕХА БИРА...

33

Анонимен

преди 1 година

Тея са едни про.тивни кра.нти. Не стига, че им дундуркаме децата, ами и неблагодарни.

32

Анонимен

преди 1 година

Тия още ли са живи системата явно не е много смъртоносна

31

Анонимен

преди 1 година

Като ги гледам тези майки колко са охранени и са живи никой не ги е убил и използват децата си да скубят държавата и най вече нас данъкоплатците. Марш бе алчни мързели.