82

Гюнтер

преди 1 година

Днес един военен който никога не е работил през живота си получава по-висока пенсия от заплатата на един готвач /примерно/. Мафиотската БГ държава насърчава активно хората ДА НЕ работят.

81

Пена

преди 1 година

Илон Мъск ще направи роботи за всичко и безработицата ще стане 90%. А програмистите ще са едни от първите уволнени и ще си ходят на село да пасат овцете.

80

БЕдна България

преди 1 година

НАД един милион БЪлгари НЯМАМЕ НИКАКВИ ДОХОДИ .. данните са официални. НЕЗАКОННОТО ВДИГАНЕ НА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ съчетано с ограбването на стотици хиляди предприятия от подставени на власт доказано престъпни групировки маскирани като партии.. остави без доходи исключително подготвени хора.. НАд 40 % нямат доходи за оцеляване в страна членка на Европейския съюз..

79

Обективен

преди 1 година

При мен доходите се увеличиха с 33%. Всеки е различен.

78

Българин

преди 1 година

Страхотно! 16 процента ръст на доходите. Жалко, че го разбирам от новина, а не от фиша ми със заплатата.

77

Albi

преди 1 година

До 85. Най-после един да е на моето мнение.По принцип не ме интеррсуват чуждите заплати, обаче като гледам какво вършат тия-е то пълна деградация. С какво заслужиха увеличенията? Децата на нищо не са научени, то си пролича на изпитите на 4 клас. От това по-зле не може да стане. Не мога да разбера какво преподават, какво правят в час?

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87, естествено! На дали има някой, който да спори по тази тема :) Коментаръте е точно по повод мрънкаците, че нямало работа, или че някой не плащал добри заплати. Сядаш си на 4те букви, учиш, развиваш умения, сменяш работодателя докато не си доволен и от работа, и от условия, и от хора :) Мрънкачи под път и над път. Такива дори не вземам в екипа си. Няма да. ми развалят приятната атмосфера, я :)

75

Анонимен

преди 1 година

До 86 : Така е ама за това се иска целенасочено усилие. Друго си е да не правиш нищо, и само да мрънкаш че държавата ти е виновна (или мафията, герб, путин, тръмп, евреите или нещо друго.) Така не ти се налага да станеш от от старият си продънен диван, модел от соц-а.

74

Най-доброто,

преди 1 година

в което може да инвестира един човек е в обучението си :) Другото си се нарежда.

73

Анонимен

преди 1 година

Вярна е статията ,но само за някой категории хрантутници ,които подяждат държавния бюджет непрекъснато. Пример за това са мързеливите учители камък да се пука , земетресение да ни тресе заплатите им се вдигат три пъти в годината .Ето сега от септември отново с 58 лв отгоре. Интересното е това ,че колкото заплатите им растат толкова нивото на образованието пада и неграмотните излизат на талази от училище. Крайно време е увеличението да не е на калпак а да е обвързано с постигнати резултати.

72

Анонимен

преди 1 година

Принципно човек заработи и на половин работен ден, парите би трябвало да му стигат. Престъпление е да се убеждават хората да работят на две места, за да им стигали парите. Животът не е само работа. При това, ако не стигат парите от това, което работиш, значи не ти плащат достатъчно. Можеш да си смениш работата, но не и да работиш на две места.

71

Анонимен

преди 1 година

При мен що е само втората часто от заглавието? Само разходите са ми скочили.

70

Анонимен

преди 1 година

стига мрънкали, намерете си работа!

69

Анонимен

преди 1 година

Чудя се,защо на който не му стигат парите не се хване на втора работа? Аз и съпругата ми сме така от около десетина години.Изкарват се добри пари,стигат за много неща,дори се спестява доста сериозна сума всеки месец ?

68

Гост п

преди 1 година

първо за да харчим трябва да имаме какво , сега за храна е най-много но зимата идват двойните сметки за газ,парно,дърва, пелети тогава ще харчим 30% за храна и каквото остане за топло

67

Анонимен

преди 1 година

До Пълна лъжа Скоро открих един фиш за заплата от преди десет години-1 750 лв. чиста сума. Спомням си,че тогава не се лишавах от нищо и никога не съм чакал с нетърпение датата за новата заплата. Сега с 3 000 ми е леко притеснително.

66

Kasandra

преди 1 година

Dohodite "skachat" s 16% razhodite s 180%....A sega

65

И как скочиха с 15 ?

преди 1 година

моята не е пипната заплата - на бако в държавната администрация скочи с 30 и средно нашите доходи са скочили с 15 процента.Евала на управниците ни !!!!

64

Анонимен

преди 1 година

Не ревете срешу приближаването на България към ЕС!

63

Анонимен

преди 1 година

Аз съм в администрацията. На нас в НОЙ ни вдигнаха с 15 прожента, което на моята заплата са около 200 лв. Виж на съдии и прокурори им вдигнаха с 20 прожента, а на полицаи и военни с по 30. Може би от администрацията идва тази статистика