11

Анонимен

преди 1 година

Не подкрепям никого. Това е истината

10

Анонимен

преди 1 година

моето семиство в русия нема да гласуваме за такива лъжливи демократи които грабят българия кои ще ходи в питер и москва да гласува ще ми платите ли разходите

9

До номер 5 Мюнхен

преди 1 година

Като считаш за нередно не ходи да гласуваш. Няма нужда да ни разказваш целия си живот.

8

Анонимен

преди 1 година

Би трябвало само българите, постоянно живеещи в България, да имат право да гласуват

7

баба мара

преди 1 година

защо в турция има наи много секции там българи няма които иска да гласувада си направят бълг партия в турския парламент тези хора напуснаха българиядоброволно с огромна злоба защо се натискат да гласуват след като изобщо не гиинтересува и вкарват бизнесмени в бълг парламент

6

Краса от Момбаса

преди 1 година

А на Сейшелите и Малдивите ще има ли секции за гласуване ? А във Момбаса ?

5

Анонимен

преди 1 година

Пак да гласуват за Подмяната да им направи сметките тройни!

4

Анонимен

преди 1 година

Моят братовчед живее в Русия, в Санкт-Петербург. Отиде да следва там политология и си остана там, някакъв секретар е на някаква политическа партия.

3

Мюнхен

преди 1 година

Аз живея в Германия и според мен, ако човек живее повече от 6 месеца в чужбина, не би трябвало да има право да гласува! Не съм се прибрирал от 3 години, а имам право да определям как да "живеят" хората в БГ. Това не е редно и трябва да се прекрати.

2

Срам Ме Е От Вас

преди 1 година

Българите в Русия са РУСОФИЛИ и не трябва да гласуват, тъй като са платени руски провокатори, пробутващи фалшиви новини, дезинформация и пропаганда! Трябва да им отнемем българското гражданство!

1

Анонимен

преди 1 година

Чалгария търси талант! Гласувайте със СМС за Кукубенд парламент! Изберете пак същите рапъри, клоуниФатмаци, шоумени и чалгари да ви управляват! Гласувайте за Мишо Шамара!