13

Иван

преди 1 година

Леле колко, ти кой/я си?

12

До До Леле колко (10

преди 1 година

Ами пий си хапчетата, белким ти стане по-добре, лелче/чичка. Само Левски, соц, ***!

11

До 9

преди 1 година

Тихо, соц ***. Не, не се обърнаха към Бога простите хора, нито Вярата днес се усеща като добро качество в България, напротив тия се правят на вярващи. Да си вярващ и да се правиш на такъв има огромна разлика, последното, което правят твоите любими соц баби, леки и какички е гнycна имитация на вяра, общо взето е фалшивo. Само виж поведението на днешните "повярващи" в църквата. Далеч е масата по вярата от покръстените и искрено повярвали езичници в Римската империя, няма сравнение между първите и

10

Леле колко

преди 1 година

Днес не съм си пила хапчетата. Но нищо, само Цска!

9

До "Леле, колко

преди 1 година

Я по-полека, "Леле, колко е". Какво е? Християнин се става, никой не се ражда такъв. Някога езичници са ставали християни, тролът ще ми говори за соц. бабки и лелки. Яд ви е май, че много хора се обърнаха към Бога. Обърнаха се ДА, много по-логично е да вярваш в безсмъртния Бог отколкото в поредния откачен и алчен индивид от елита. Който на всичкото отгоре се и смята за бог. Макар че не логиката ръководи човек във вярата му.

8

Пич

преди 1 година

Ще дойда да се помоля, за спасение от простотията. Че където и да се обърнеш, все блика: от шофьорите на пътя до политиците включително.

7

Анонимен

преди 1 година

Лелееее вие да не сте сатанисти?Бог има.Част от него е и във вас.Уважавайте другите религии и се борете заедно против лошотията на сатаната.Бъдете добри.Честит празник:)

6

М

преди 1 година

Хората отдавна са отвратени от църквата. то не бяха гейове, извращения и т.н. Самата религия също е подменена! Християнството е предчественик на Исляма! Мохамед е предречен в Библията. Вижте оригинала на еврейски! Събудете се и спрете да живеете в заблуда и омраза!

5

Анонимен

преди 1 година

Празникът Успение Богородично се пада под зодиакалния знак Дева на 15/28 Август (в неделя) а не под зодиакалния знак Лъв, ***!

4

А бе, попе,

преди 1 година

днес е Стефановден, що лъжете хората, че днес е Успение Богородично? Тази година Празникът Успение на Пресвета Богородица се пада в неделя на 15/28 август - чак след 13 дни.

3

Леле, колко е

преди 1 година

отвратително, когато масата комунистически поколения се вземат да се правят на вярващи. Вярата не е да вземеш и да си запалиш свещичка в църковния храм и да се говори на умалително - както правят разни соц баби, лелки и какички. Масата българи отдавна не са християни и са много далече от учението и духа на Православното Християнство. Това че една соц баба, лелка и какичка се правят на вярващи, не значи, че са такива. И още нещо, днес не е Успение Богородично. Поповете умишлено лъжат и мълчат.

2

Анонимен

преди 1 година

По-далеч от църковната секта.

1

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Много поздрави на баба Гуси от троянския манастир. Продължавате ли още там да онождате малолетни циг ънета?