15

..

преди 1 година

Аз съм ЗА смъртно наказание да се прилага в подобни случай . Нищо хубаво не може да очакваш от подобен п***р***3ит

14

съд

преди 1 година

Така трябва,щом няма съд има око за око зъб за зъб!!!На нейно място и аз щях да го режа тоя парче по парче окачен на някоя круша да виси докато го режа.

13

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Казвам на всички ясно в т.ч. и на близките на убитото дете България НЕ Е правова държава,НЕ Е била и НЯМА и да бъде! Мир на праха на ангелчето!

12

Анонимен

преди 1 година

защо като бяхте две години на власт, НЕ затегнахте малко законите... и за пяните и дрогирани по-пътя, и за убийците.... А две години ни занимавате с този Гешев ----///----- Хахаха :)))) кой е бил две години на власт?

11

Анонимен

преди 1 година

Я се връщайте обратно в Индия и не ни занимавайте с вашия първобитен животец.

10

Анонимен

преди 1 година

А бТВ ще ми правят репортажи с този иZрод колко бил съжалявал, какви са тези изпростели медии да дават изобщо трибуна на такива психопати. За такива изродi само смърт или на площада и хората да го замерят с камъни *** в бавни мъки.

9

бг

преди 1 година

изцло поддържам бабата на момиченцето и съм за врщне на смъртното наказание -смърт за смърт ичрез обесване или отсичане на главата по шериата

8

Сата НАТО

преди 1 година

Защото никой не смее да пипа докторите, които по сегашните закони могат да те убият безнаказано. А Борисов им подари този закон, за да го пазят него и за да му елиминират политическите противници, когато се наложи. И това не е пропаганда, а факт.

7

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя, бе? Да изнасили 6 годишно дете и да го убие? Такива гнусни същества има в нашата България... Страшно е.

6

Киро

преди 1 година

До Сата НАТО И Киро лъжеца не е цвете за мирисане, така че спри с тази пропаганда. Особднно на гърба на тази трагедия? А защо като бяхте две години на власт, НЕ затегнахте малко законите... и за пяните и дрогирани по-пътя, и за убийците.... А две години ни занимавате с този Гешев. Защо русата нимфа от ДБ НЕ направи нищо по-въпроса?

5

Анонимен

преди 1 година

ВКС да се реформира, нужни са нови съдии.

4

Сата НАТО

преди 1 година

Само да припомня - момиченцето умря в линейката, в ръцете на баба си, докато докторът, отказал да оказва помощ, се е возил на седалката до шофьора. Това беше по времето, когато Боко Банкянския идйиод подари на докторите закон, обявяващ ги за безгрешни, неприкосновени и безнаказани. За което после му се отплатиха по време на "пандемията".

3

Ромски романси

преди 1 година

Удриии гилииин, тва не е наща крава!

2

ХХЛ

преди 1 година

От доматите рома ли са?

1

Анонимен

преди 1 година

'Плюя на законите на държавата' --- затуй сме на това дередже