23

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ЦЯЛОТО СКАПАНО ДЖАДЕ НАРЕЧЕНО НЕЗНАМ ЗАЩО АВТОМАГИСТРАЛА ХЕМУС Е НА БЪЛНИ И КРЪПКИ.ОПАСНА Е ЗА ДВИЖЕНИЕ НАД 100КМ.Ч.

22

Анонимен

преди 1 година

Значи последните 10г. повече се е говорило отколкото се е вършело нещо по строителство на магистрали,нито се е планирало нещо като проектиране или не се проектирало реконструкция с разширение на път за по-високи категории от републиканската и международна пътната мрежа,нито се строили в абсолютна цялост магистрали или само в отделни пътни участъци нещо се е вършело,но не планирани с проект,а само за подръжка с текущ или капитален за над 10г. как за туй место,а инак отчетени много км. магистрали.

21

ил Рапоне

преди 1 година

Да се разбира, че парите под масата са отчетени обратно към изпълнителя на СМР, частично, извършен е трансфер към шкафчетата в брой, частично, и остатъкът около 30% е вложен в инвестиционния процес. Вие, сега, за едни 30% ли сте, че и качество очаквате. Приятен ден.

20

7777

преди 1 година

Вярно е че пътя има неравности. Но не в степен да те изхвърлят. Минах минути след падане на автобуса и бях един от първите помагали. По обяснения на децата, един от възрастните придружители силно кашлял и поискал да седне до шофьора. На тази седалка, която се сваля за екскурдовод. Шофоьорът посегнал да помогне и това явно е отвлякло фатално вниманието му. Беше валяло. Само да отбележа по тревата-суха към канавката много трудно се излизаше. Пързаляше се жестоко.

19

Анонимен

преди 1 година

Като цяло процедурите за избор на изпълнители са такива, че нормалните фирми са нямат интерес да участват в строежа на пътища в България. Един участък от 20 км го делят на 5 ?!

18

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко месеца, си карам аз около Загора по магистралата по тъмно със скромните 120-130км, 'щот там леко подрипя на места, а ме изпреварва автобус. И това не ми се е случвало само там. Редовно са ме изпреварвали автобуси на междуградските пътища, защото карам с 90-100кв. Не казвам че случая е такъв. Ама си ги има достатъчно, а това си е жива предпоставка за бъдещо ПТП.

17

Анонимен

преди 1 година

Дясната лента е пропаднала и не може да се шофира там. Щом този участък не е от проблемните, представям си какви са проблемните....

16

Анонимен

преди 1 година

Толкова перфектни пътища имаме, че под 1% от злополуките официално се дължат поради лошото им поддържане, при около 20% за ЕС...

15

Wc

преди 1 година

Boiko da si broi kulchetata..vav darjavata na izmamnici i dolni mastii

14

Анонимен

преди 1 година

Там наистина магистралата е в добро състояние. Трябва да се гледа обективно на нещата, не само да се плюе по всичко възможно. Генерално проблемът на магистралите в Бг е, че са тесни - само 2 ленти. В дясната карат разни пенсионери и лелки с 80-90, в лявата летят oлигофрените с 150+. И за такива като мен, които искат да си карат нормално с 120-130 - няма лента. Постоянните престрояванки са предпоставки за много ПТП-та.

13

Стига Ве

преди 1 година

Ех, колко лесно би били ако Баце беше на власт. Тогава пътят щеше да е виновен.

12

Край

преди 1 година

Изчакаха да му мине гаранцията от 10 г. и ще го платим наново. Пътят в двете посоки в дясната лента е ПРОПАДНАЛ. Подала е основата на магистралата.Състоянието му е подобно на това което беше Чирпан - Стара Загора.И това поне от 3 г. е така.Прави го Трейс с която всички "партии" си играят на едро. Този участък струваше 137 млн лева.

11

Анонимен

преди 1 година

Ами така си е няма проблем това си е нормален междуселски път за нашите ширини.

10

Анонимен

преди 1 година

Пътувам редовно по магистрала Тракия и абсолютно не съм съгласен с този ***. Пътната настилка в дясната лента този участък е компрометирана. На много места има пропадания и неравности. АПИ умишлено чакат да изтече 10 годишната гаранция и не предприемат действия. Не казвам, че инцидента е заради пътя, но и да ни правят на маймуни, че всичко е ОК не върви.

9

До 6

преди 1 година

На прав участък - мантинели? А помощни колелца на автобуса?

8

Анонимен

преди 1 година

нема радиация от чернобил

7

Стига бе,

преди 1 година

...и този явно е човек на Борисов, щом магистралата не му е виновна!

6

Обективно

преди 1 година

Хиляди автобуси са минавали през този участък по всяко време на денонощието и ТАМ НЯМА ПТП!!! Вината си е на водача, не на пътя!

5

питам

преди 1 година

Защо няма мантинели по цялата магистрала . Ако имаше това нямаше да се случи .

4

Анонимен

преди 1 година

Журналистите разлика между ад и катастрофа не правят