51

Фиг

преди 1 година

За съжаление това не е статия я някакво есе с монолог. До автора ( преписвача) когато пишеш такава статия започни с някакви факти и тогава анализирай. Подсказка - кого снябдява с ток тази централа? Кой годишен сезон наближава? Ако руските войски са там какъв е радиуса на ракетите или артилерията и какво печелят ако безпричинно стрялят по мирни граждани? Какво прчели украйнската армия ? Или по-точно има ли полза да фокусира конфликта върху централата и каква ще е уплашената европейска рекция?

50

Украйна

преди 1 година

Народ от престъпници. Държава от наркомани, убийци и нацисти. Ама ще кажат - САЩ ни наложиха тези нацисти и наркомани! Не момчета, вие сами си ги избрахте. Украйна загуби правото си да съществува и ще изчезне като държава в този и сегашен вид.

49

Анонимен

преди 1 година

Дали обстрел на атомна централа и използване на природните богатсва на Украйна се вписва в "прочистване от нацисти". Русия да хване да поизчисти собствените си нацита, че не са малко

48

Дрън дрън ярина

преди 1 година

Спомняте ли си същия патос за укропсото зърно? Пак медийна акция. Сега даже не искат уркските шлеповете с царевица!

47

Анонимен

преди 1 година

До 66:Като нямат място защо укрофашистите не пускат ООН?Като дойдат от ООН ще се махнат всички.Ако руснаците сега се махнат онези лудите ще я взривят.Нали знаеш,че ако успеят може да не си жив?

46

така си е!

преди 1 година

Руснаците носят болка и сълзи - на укропитеците и техните западни наставници! :)

45

r3v0lv3r

преди 1 година

До Ето истинатаАр русвесна кога ще пуснат клипчето на военната техника вкара в централата и видеото как полски дрон унищожава РЗС Град, с който руснаците стрелят от централата ?Руските войници нямат никаква работа там, ясно е, че искат да ползват базата, която е близо до фронта за плацдарм. Няма масто за въоръжени хора по време на война в подобен обект.

44

Русоробски

преди 1 година

Не е вярно. Те се борят с нацистите, даже и тая централа е нацистка. Хораааааа, трябва да изгоним гадните американци и да излезнем от ес, нищо, че децата ми учат и живеят в гадния запад. Време е за ***

43

Анонимен

преди 1 година

Ако успеят да я взривят после ще са едни припадъци ...укрофашистите това са измислили като план как да вкарат и други във войната.Сатанизирани наркомани.

42

Анонимен

преди 1 година

"Те не могат да приемат факта, че живеем по-добре от тях. Свободни сме. Руснаците са роби. Искат и нас да направят роби. Путин е терорист. Никога няма да се предадем. Опитът му да ни тормози няма да проработи."ДОСТА ВЯРНО. РОБИ НА РЕЖИМА! МЕЧТАЯТ ДА ГО НАПУСНАТ И ДА ОТИДАТ НА ЗАПАД ДА ЖИВЕЯТ КАТО БЕЛИ ХОРА!

41

Анонимен

преди 1 година

До 55:Да.Искат.После ще обвинят Русия и ще накарат ЕС да атакува.Тези орли където дойдоха за какво мислиш,че са?Не им пука колко ще умрат от взрива.Обаче ако го направят все ще се разбере истината и виновните ще бъдат осъдени за престъпление срещу човечеството. Господ ни пази за момента.Дано се вразумят и да не го направят.

40

Анонимен

преди 1 година

До 48:Пазят я от луди.Всеки може да отиде и да я гръмне иначе.Както виждаш се пробват.

39

Предложение

преди 1 година

Предлагам лидерите на ЕС и G7 да се съберат некъде на некой съмит и да сравнят Путин с Хитлер.

38

Българин

преди 1 година

Не е морално да купуваме руска газ. По добре да обеднявам и да студувам, отколкото да финансирам убийството на украински дечица от путинските агресори които носят болка и такова. Газта може да е скъпа, но моралната чистота е безценна.

37

Анонимен

преди 1 година

Насалзиха ми са учите и са разревах ба уа

36

Asss

преди 1 година

Убийците и фашистите от хазарскиот ционисткиот режим ще умрат

35

Анонимен

преди 1 година

Пpocтите русофили отново на амбразурата да пишат несвързаните си бъртвежи и глyпости.

34

Анонимен

преди 1 година

А някой може ли да обясни, чий го дирят кремълските войски на територията на АЕЦ Запорожие? ЧИЙ?

33

Анонимен

преди 1 година

А бе ***,а бе Христова ти ли в писа това нещо или ти я спуснаха отгоре..в началото пише,че руснаците са завзели АЕЦ още в самото начало на войната,а по долу се казва,че Зеленски предполагал,че руснаците обстрелват АЕЦа...стига сте дъвкали едно и също вече цяла седмица,Ами кажете каква беля са замислили урките с техните господари зад океана,та да се подготвим доколкото можем

32

Анонимен

преди 1 година

"Дори по аморалните стандарти на Путин това е удивителен акт на безразсъдство." Путин няма никакви стандарти, нито морални, нито аморални. Той е един псих-т масов убиец.