53

Анонимен

преди 1 година

Просто Ташунко Сапа се сдуши с Винету ! Защо все мажите ли мажете, ама никога не казвате истината!

52

ЖАЛКИ МАРИОНЕТКИ

преди 1 година

МАРИОНЕТКИТЕ НА МАФИЯТА И ОЛИГАРХИЯТА ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ ДО ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИИЛИЗАЦИЯ И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА- ТИЯ УДАРИХА ДЪНОТО

51

Гери

преди 1 година

А бе ей,какво ДПС,какъв ГЕРП само лъжи дрънкат бе Цялата,,промяна са С..бир..Щи .на на Божков,Прокопиев,Бобокови,Сашо Дончев,Маджо..Шахматистката която предложиха ИТН за Мин.председател беше издържана от Божков.А бе вие като гласувате за кого гласувате-за вас децата ви.,семейството ви ,или за негодници които се подиграват с вас,лъжат ви и ви крадат?!.6 месеца какво правиха бе?

50

Тихомир

преди 1 година

До Тодорчо 49 - Тодорчо мама, плащай газ по 432985798435 лева, щом като си толкова богат. Нали знаеш кой го докара до такава ситуация - ПП? Кой беше първия, който започна да надига глас срещу ГЕРБ ??? - Слави, то предаване му спираха, то в друга телевизия отиде, какво ли не му се случи. ЕДИНСТВЕНАТА партия която, каквото каже, това прави. Като си м.алоу.мен Тодорчо, поне не пиши глупости.

49

Анонимен

преди 1 година

Тези унищожиха едно поколение с долната си чалга. Дългия стана известен благодарение на налетите пари в шоуто му...Некадърен отвсякъде! Патриот хаха...Върна си услугата, прецака народа, хайде у лЕво!!!

48

Анонимен

преди 1 година

На тези трябва да се забрани да се кандидатират отново.....три пъти водят държавата на избори. И това отвратително джудже до кога ще го показват? Нещастници!!! Само лапат народни пари. Я, марш!

47

войнстваща посредств

преди 1 година

Слави Трифонов е едно надуто недоразумение, другото име, на което е войнстваща посредственост. Даването на ефир на такъв тип личности е позор за България и пагубно за възпитанието на младежите у нас.

46

Оффф!

преди 1 година

До Виц за чалгаря Ха ха, много умно! Айде замени имената с Кирчо и Асен, и пак го разкажи "вица"! Къци, ти ли си бе?

45

Анонимен

преди 1 година

До 43Хората не галсуваха за учиндол, а против бб, нека е ясно...

44

?!?

преди 1 година

Те същите , ама с едните правителство правите с другите нещете. Та излиза въпроса вие какви сте?

43

Анонимен

преди 1 година

То тошко ги знае схемите, нали неговите покровители от депесето ги създадоха...

42

Факт!

преди 1 година

Ама то много лошо това ИТН бе! Не ги е срам, да свалят ГЕРБ от власт след 12 години безплодни опити на "опозоцията"! Ами затова влязоха в политиката, защото иначе не става! Че и избори спечелиха, правителство предложиха, но никой от "приятелите" не ги подкрепи! Затова сигурно пак са виновни? Айде малко гледайте фактите, а не какво някой казал! Вярно че всеки предпочита да слуша сладки приказки и да му обещават светло бъдеще, ама от това по хубаво не става! Гледайте какво вършат...!

41

Биляна

преди 1 година

Не нормални..к,лъжец,от..врат!ПП правели схемички обаче ако влезели в Парламента щели да се коалират с тях БСП. , защото нямало как!?На човек му иде да хване една сопа ,да я развърти та един да не остане от тия И .д.ьо..Ти Самозабравиха се !Пълна победа на ГЕРП! Достатъчно се гаври с нас тая Из. Мет на ,,промяната"

40

Анонимен

преди 1 година

"единствените, които казваме какво се случва вътре и показваме лицемерието-За това-БРАВО! МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ,ЧЕ ГО НАПРАВИХТЕ! НО: Обективно погледнато партньори може да сме само с ПП, БСП и ДБ"-Това няма да ви го простим! Пак с тях ли? Е,НАЛИ СВАЛИХТЕ ДОВЕРИЕТО СИ ОТ ТЯХ? САМОУНИЩОЖАВАТЕ СЕ! НИКАКВО ДОВЕРИЕ КЪМ ВАС ВЕЧЕ АКО ОТНОВО СЕ КОАЛИРАТЕ С ТЕЗИ ЛИЦЕМЕРНИ И ЛЪЖЛИВИ ПРОДАЖНИЦИ!

39

Анонимен

преди 1 година

Тоя даже май си и вярва а?!Колко пъти си мисли,че ще разиграват суверена?Няма кой да гласува за тия повече!

38

София

преди 1 година

Само ИТН!

37

ббееееее

преди 1 година

Хубавото на тези избори е, че след тях ще минавате на пръсти и издалеко ще заобикаляте НС!

36

22

преди 1 година

ИТН дали ще разбере, че политиката не е чалга-шоу?

35

Анонимен

преди 1 година

А "бебетата" на кой бяха, кой обслужваше строителните фирми на ГЕРБ и ДПС.

34

Анонимен

преди 1 година

Пак като ГЕРБ няма! Схема до схема