22

Какво правят

преди 1 година

Чужденците във Български парламент и партии.

21

Гласуваш за Чиста

преди 1 година

И свята република и получаваш 60 милиона гласа от Кючук Кючук и пак 500 години,Кютек Кютек.

20

Гласуваш за България

преди 1 година

И получаваш сополи,врабчета и кресливи забулени етноси.

19

Анонимен

преди 1 година

Няма да гласувам! Няма никакъв смисъл! Машинното гласуване е измама! Машините са лесно манипулируеми!

18

Анонимен

преди 1 година

Въобще не ми пука нито за вота,нито за машините,а още по-малко за бюлетините!

17

нкк

преди 1 година

Пълни глупости. Всичко е бизнес. Ремонтите се заплащат и то не малко. В къщи имам 2 компютъра, който работят от 5 г. без изключване и без проблеми и ремонти.

16

Анонимен

преди 1 година

Готови са, разбира се, програмирани по вкуса на наш Мъдурко - само той и ДС ченгетата му от пРЕЗИЛдентството са наясно още отсега кой ще удари джак-пота.

15

Анонимен

преди 1 година

Проблемът с машинното гласуване е, че вотът може да бъде манипулират от техническите лица, които ги обслужват. В Германия съдът доказа, че вотът с машини може да се манипулира и те бяха забранени.

14

Аноним

преди 1 година

ДЪРЖАВНОСТА ЮМРУК С МАШИНИТЕ НАЗНАЧИ ПЪПЪ БЪКЪПЪ БИЛИ ПРОМЯНАТА ХАХАХА ФАЛИТИ СЕГА КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗАЕМИТЕ ПОТЪВАНЕТО ОТГОВОРНОСТ НИКАКВА В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ Я КАРАМЕ ПО КОМУНИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА НА МАДУРО

13

Веселин 7112136860

преди 1 година

Защо не си струва да гласуваме? Погледнете колко секции имат турците само в Турция!!! Нима след вече шестотин години османско робство не сме тотално омерзени и подложени на геноцид? Така е. Как е възможно да търпим онези,които са ни обезглавявали за неплатен данък,на които е давано правото на "първа брачна нощ" с девойката на Бъдещо Българско Семейство,които са изнасилвали жените пред българските им мъже,ала и пред техните рожби,които са изнасилвали дори мъже пред съпругите и децата им.МЪСТЪ!

12

мадурко

преди 1 година

проверени и настроени ! успех другарю радев !

11

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам преброяването на гласовете да бъде възложено на Херо Мустафа, за да се избегнат потенциални геополитически грешки, които гласуването чрез т.н. "мадуровки" може да докара.

10

Веселин 7112136860

преди 1 година

Какво се случва от тридесет и кусур години в България? ДПС чрез еврейските ,тоест всички останали партии управляват съдбините ни. Какво би се случило обаче ако ДПС спечели изборите? ЕДИН ДЕН НАЙ-МНОГО ВЪВ ВЛАСТТА И ШЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ С ШУТОВЕ ОТ БЪЛГАРИЯ,А НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКАТА ИМ ТУРСКА ПАРТИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕНА.Просто си пригответе тоягите,вилите и лопатите и ги оставете да спечелят.Няма да могат да прекрачат Народното Събрание .Това е единственният начин да се отървем от турци,арменци,евреи,ром

9

Анонимен

преди 1 година

До Мате МатиковКато не можеш да натиснеш 2 копчета, значи нищо не разбираш и от политика и нямаш капацитета да избираш кой да управлява останалите 7 мил. души. Време е да се въведе образователен ценз за гласуване

8

Чичо Манчо

преди 1 година

До Анонимен 7 А ще гласувам за партия която обещае че ще се справи с кучетата , ромите и комунистите.Такава партия още не се е родила.Следователно няма да гласувам.

7

Анонимен

преди 1 година

Който върне предишните правила за Пенсиониране мъже 57г стаж изискуем 18-20г и жени 55г и същия изискуем стаж инак тия политици ни унищожават не може от 20г изискуем стаж до преди 15г днес да ни искаг 44г двойно че и повече до 30г *** дойди и 62г за мъжете се язва жените на 60ги същия изискуем стаж бева над това е унищожение който го предложи за него ще гласувам

6

Анонимен

преди 1 година

Щом машините са проверени значи са ясни и резултатите защо изобщо ще има избори, а да за пред хората.

5

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да се гласува защото има флашки с по няколко хиляди гласа и роми, които имат същата тежест на гласуване като някой вишист.

4

Веселин 7112136860

преди 1 година

Не мисля,че ще гласувам. За да гласувам си имам условия,които не съвпадат с настоящият фарс. Искам вотът да е открит(без тъмни стаички),а пред урните да има видеокамери,които да потвърдят личността на гласуващият и това,*** е гласувал с открита бюлетина.Освен това няма да упаствувам в избори,в които се кандидатират чужденци-турци,евреи,арменци,роми,черкези,noм.ацu.Българуя е Родина на Българите,а не на номадите.

3

Мате Матиков

преди 1 година

Машинният вот прогонва част от избирателите, не е срамно човек да има притеснение от технологиите. А те имат конституционно право на глас, което трябва да се упражни по достъпен за тях начин. И ако мислите, че сами са си виновни, направете малък експеримент, качете се в произволен градски автобус във Варна, и вижте как, вкл. млади хора не могат да си купят билет от машина, и гледат като....таквоз.